Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи

Боралин- 8
Боралин- 8
28.80 BGL
Купи

Snail Soap
Snail Soap
1.80 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи
Rhodosorb-P
Rhodosorb-P
5.60 BGL
Купи
Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи
Y3K Food

Искате да имате мускули които ви правят по-силен, по-бърз и по-мощен. Целта ви е да постигнете максимум мускулна тъкан. Вие тренирате усилено и интензивно. Ако това описание е за вас, то тогава вие имате нужда Y3K Food. Y3K Food не е средство за натрупване на тегло. Той е 100% протеинова добавка която е специално приготвена да отговаря на вашите специфични нужди. Как? Всяка Специализирана Протеинова матрица се състои от уникално протеиново съчетание, което е създадено за максимум ефект от възможностите на тялото ви да трупа маса без мазнини заедно с устойчиво трениране. Y3K Food е особено полезен за традиционните "хард гейнъри" които изпитват затруднения в трупането на качествено мускулно тегло.

 

Y3K Food съдържа една изключителна комбинация от Палатиноза и протеинова матрица която е разработена за максимум поглъщане. Много културисти, например, консумират над 300 грама протеин на ден, и протеиновото бионаличие се превръща в ограничаваща стъпка в протеиновия синтез. Консумирането на един източник на протеин само влошава този проблем. Ето защо професионалистите "въртят" различни протеини. Y3K Food съдържа високо ефикасни "бързо действащи" и "бавно действащи" протеини за подобрено усвояване: тялото ви получава една ударна доза от амини (за да разпали протеиновият синтез) и постепенно освобождаване (за да намали мускулното разпадане). Суроватката, бързо действащ протеин, причинява остър, временен импулс в серумните нива на аминокиселините. Чрез съчетаването на суроватката с бавно действащи протеини вие получавате най-доброто от двете.

Y3K Food е безценен за спортистите които търсят начини за натрупане на качествена мускулна тъкан. Y3K Food увеличава анаболните процеси чрез драстично увеличение на протеиновия синтез и спомага за положителният азотен баланс. Той едновременно упражнява анти - катаболни ефекти като помага за предотвратяването на протеиновия разпад. След една интензивна тренировка, или през целия ден и нощ, Y3K Food продължава да работи за подхранване на тялото ви с важни амини, необходими за подпомагане на мускулния растеж и най-вече, добри резултати.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17927503585815 Seconds