Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи

Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи
Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи
Young & Flexi
Young & Flexi
34.00 BGL
Купи
Y3K Food

Искате да имате мускули които ви правят по-силен, по-бърз и по-мощен. Целта ви е да постигнете максимум мускулна тъкан. Вие тренирате усилено и интензивно. Ако това описание е за вас, то тогава вие имате нужда Y3K Food. Y3K Food не е средство за натрупване на тегло. Той е 100% протеинова добавка която е специално приготвена да отговаря на вашите специфични нужди. Как? Всяка Специализирана Протеинова матрица се състои от уникално протеиново съчетание, което е създадено за максимум ефект от възможностите на тялото ви да трупа маса без мазнини заедно с устойчиво трениране. Y3K Food е особено полезен за традиционните "хард гейнъри" които изпитват затруднения в трупането на качествено мускулно тегло.

 

Y3K Food съдържа една изключителна комбинация от Палатиноза и протеинова матрица която е разработена за максимум поглъщане. Много културисти, например, консумират над 300 грама протеин на ден, и протеиновото бионаличие се превръща в ограничаваща стъпка в протеиновия синтез. Консумирането на един източник на протеин само влошава този проблем. Ето защо професионалистите "въртят" различни протеини. Y3K Food съдържа високо ефикасни "бързо действащи" и "бавно действащи" протеини за подобрено усвояване: тялото ви получава една ударна доза от амини (за да разпали протеиновият синтез) и постепенно освобождаване (за да намали мускулното разпадане). Суроватката, бързо действащ протеин, причинява остър, временен импулс в серумните нива на аминокиселините. Чрез съчетаването на суроватката с бавно действащи протеини вие получавате най-доброто от двете.

Y3K Food е безценен за спортистите които търсят начини за натрупане на качествена мускулна тъкан. Y3K Food увеличава анаболните процеси чрез драстично увеличение на протеиновия синтез и спомага за положителният азотен баланс. Той едновременно упражнява анти - катаболни ефекти като помага за предотвратяването на протеиновия разпад. След една интензивна тренировка, или през целия ден и нощ, Y3K Food продължава да работи за подхранване на тялото ви с важни амини, необходими за подпомагане на мускулния растеж и най-вече, добри резултати.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18364810943604 Seconds