Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Популярно
ВСАА и Глутамин

Въпреки че не са толкова хвалени и рекламирани като креатина, прохормоните или метокси, ВСАА и глутамина може би са по-важни за вас от всички други добавки собено ако cтe на диета и тренирате високо интензивно с малко почивки между сериите. Нивото на амино киселини в тялото ви спада когато тренирате или сте на диета, състояние, което може да има негативен ефект върху развитието на мускулатурата ви. ВСАА може да презареди този недостиг. Клинични проучвания показват, че ВСАА и глутаминът могат да осигурят брой важни преимущества за атлети, които са на диета или на прекалено силен режим на тренировка.

 

В определени съотношения ВСАА и глутамин могат да:
1. Стимулират синтез на протеин в скелетните мускули за да се натрупа по-финна мускулна маса
2. Засилят имунната система на тялото ви по време на редовни тренировката спестят разхода на гликогенни запаси в черния дроб за по-добро представяне и издръжливост
3. Заедно с ограничаване на калориите, ВСАА могат да изтеглят мазнини като същевременно да запазят стройна мускулатура когато запасите от гликоген спаднат, те могат да служат като енергиен запас за продължителни упражнения ( факт, който прави тези аминокиселни уникални ). За всеки атлет в състояние на изчерпаност на въглехидрати ВСАА е безценен ( културист подготвящ се за състезание, издръжливи атлети, хора с ниски въглехидрати ).

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18963694572449 Seconds