Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Видео Упражнения
Добрата тренировка е съчетание от правилно комбинирани и правилно изпълнени упражнения. За да може вашата тренировка да бъде максимално ефективна, екипът на Фитнес БГ открива нова категория - „Видео упражнения”. В нея ще можете да наблюдавате как точно се изпълнява дадено упражнение: постановка на тялото, скорост на изпълнение , хват и всички онези дребни детайли, които допринасят за максималната ефективност.
Обръщаме ви внимание, че някои от хватовете и подходите се различават от познатите ви традиционни начини на изпълнение. Това се дължи на факта, че Росен Миладинов, който изпълнява упражненията, е сертифициран C.O.R.F.I.T. инструктор и прилага характерните за тази методиката хватове и постановки на тялото.
Росен Миладинов е състезател по натурален бодибилдинг към клуб MLO и през 2006 година стана абсолютен шампион на България по натурален културизъм.
Екипът на сайта Фитнес БГ благодари за указаното съдействие на г-н Юлиан Карабиберов и на персонала на JK FITNESS & WELLNESS COMPLEX, които предоставиха прекрасната си база за заснемането на упражненията.
А на Росен, вашия виртуален треньор, пожелаваме още победи на състезателния подиум.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.20921087265015 Seconds