Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:



Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

Вход





Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи
Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Гърди трикове - Chest
Вие не можете да използвате достатъчно големи тежести при дъмбелите. Тежката и интензивна работа на Смит машината кара после дъмбелите да натежат. Поставете облегалката под ъгъл приблизително от 30 градуса. Дръжте лактите максимално встрани и така гърдите ще бъдат под постоянно напрежение. Силовите трибойци прибират лактите навътре, за да могат да играят с повече тежести и да използват силата на трицепса и гърба, но това не е необходимо за културистите. Дръжте гърдите излъчени напред и раменете здраво прилепени за лежанката. Мислете за упражнението, докато вдигате.Започнете със загряваща серия с лека към средна тежест и направете две серии по 12 повторения. Аз започвам със 102 кг за първата и 143 за втората. Третата ми серия е със 184 кг в 10 повторения и 4-ата със 195 кг в шест повторения и съм си свършил работата.
Гърдите ми с а вече добре загрети и затова сграбчвам чифт 68 килограмови дъмбели и започвам пресите. Отново се постарайте гърбът ви с раменете да е прилепен до лежанката, а гърдите повдигнати и цялото ви внимание и всички сили да са насочени към гърдите. Не се безпокоя за това дали приближавам дъмбелите един до друг в горно положение, а единствено се стремя да бутам експлозивно, мощно и силно.
Започнете с три серии по 12-15 повторения с дъмбелите. Стойте на началната си серия, която е достатъчно тежка за всичките три серии.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17959189414978 Seconds