Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Гърди трикове - Chest
Вие не можете да използвате достатъчно големи тежести при дъмбелите. Тежката и интензивна работа на Смит машината кара после дъмбелите да натежат. Поставете облегалката под ъгъл приблизително от 30 градуса. Дръжте лактите максимално встрани и така гърдите ще бъдат под постоянно напрежение. Силовите трибойци прибират лактите навътре, за да могат да играят с повече тежести и да използват силата на трицепса и гърба, но това не е необходимо за културистите. Дръжте гърдите излъчени напред и раменете здраво прилепени за лежанката. Мислете за упражнението, докато вдигате.Започнете със загряваща серия с лека към средна тежест и направете две серии по 12 повторения. Аз започвам със 102 кг за първата и 143 за втората. Третата ми серия е със 184 кг в 10 повторения и 4-ата със 195 кг в шест повторения и съм си свършил работата.
Гърдите ми с а вече добре загрети и затова сграбчвам чифт 68 килограмови дъмбели и започвам пресите. Отново се постарайте гърбът ви с раменете да е прилепен до лежанката, а гърдите повдигнати и цялото ви внимание и всички сили да са насочени към гърдите. Не се безпокоя за това дали приближавам дъмбелите един до друг в горно положение, а единствено се стремя да бутам експлозивно, мощно и силно.
Започнете с три серии по 12-15 повторения с дъмбелите. Стойте на началната си серия, която е достатъчно тежка за всичките три серии.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13755512237549 Seconds