Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи

Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Monohydrate Pure 500gr
Creatine Monohydrate Pure 500gr
26.00 BGL
Купи
Snail gel + Q10
Snail gel + Q10
24.00 BGL
Купи
Rhodosorb-P
Rhodosorb-P
5.60 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Кофички на лежанка - Chest
Поставете 2 лежанки успоредно една на друга, сложете стъпалата си на едната и двете ръце на другата зад вас. Дланите да са на ръба на лежанката, но сте го хванали здраво и плътно. Предмишниците са почти перпендикулярно на пода и трябва да останат така по време на изпълнението.


Разгънете ръце и се изправете, а в този момент партньорът ви поставя диск от щанга в скута ви. Бавно се спуснете надолу, докато горната част на ръцете застане успоредно на пода, и оттам експлодирайте нагоре, стягайки гърди и трицепси. Тъй като кофичките ангажират повече трицепсите, фокусирайте вниманието си върху работата на гръдните мускули. Може да правите кофичките и на успоредка.

кофички на лежанка

кофички на лежанка 2Версия за напреднали

При това упражнение може да завършите серията с допълнителни повторения, намалявайки интензивността. След като стигнете първоначалното изтощение, махнете диска от щанга и продължете. Когато повече не можете да направите повторения по този начин, спуснете крака на пода и продължете така. Сега гърдите и трицепсите ви парят ли? Ако парят, е добре!

кофички за напредналиЗабежки:
- при изтласкването насочете лактите към пода и дръжте китките над тях, за да е участието на раменете минимално и натоварването точно върху планираната цел.
- опитайте изтласкване с дъмбели "3 за 1". Ето как: направете едно пълно повторение с двете ръце, след това, държейки лявата ръка на място до тялото, направете 3 повторения само с дясната ръка, след което задръжте нея на място, а направете още 3 повторения само с лявата и за финал направете още по едно повторение с двете ръце. Сложете в програмата това упражнение на мястото на изтласкването от полулег.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.12485313415527 Seconds