Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Кофички на лежанка - Chest
Поставете 2 лежанки успоредно една на друга, сложете стъпалата си на едната и двете ръце на другата зад вас. Дланите да са на ръба на лежанката, но сте го хванали здраво и плътно. Предмишниците са почти перпендикулярно на пода и трябва да останат така по време на изпълнението.


Разгънете ръце и се изправете, а в този момент партньорът ви поставя диск от щанга в скута ви. Бавно се спуснете надолу, докато горната част на ръцете застане успоредно на пода, и оттам експлодирайте нагоре, стягайки гърди и трицепси. Тъй като кофичките ангажират повече трицепсите, фокусирайте вниманието си върху работата на гръдните мускули. Може да правите кофичките и на успоредка.

кофички на лежанка

кофички на лежанка 2Версия за напреднали

При това упражнение може да завършите серията с допълнителни повторения, намалявайки интензивността. След като стигнете първоначалното изтощение, махнете диска от щанга и продължете. Когато повече не можете да направите повторения по този начин, спуснете крака на пода и продължете така. Сега гърдите и трицепсите ви парят ли? Ако парят, е добре!

кофички за напредналиЗабежки:
- при изтласкването насочете лактите към пода и дръжте китките над тях, за да е участието на раменете минимално и натоварването точно върху планираната цел.
- опитайте изтласкване с дъмбели "3 за 1". Ето как: направете едно пълно повторение с двете ръце, след това, държейки лявата ръка на място до тялото, направете 3 повторения само с дясната ръка, след което задръжте нея на място, а направете още 3 повторения само с лявата и за финал направете още по едно повторение с двете ръце. Сложете в програмата това упражнение на мястото на изтласкването от полулег.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.16076707839966 Seconds