Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
NOS
NOS
35.00 BGL
Купи

Потник Explode
Потник Explode
10.00 BGL
6.00 BGL
Спестявате: 4.00 BGL
Купи

Explode L-Glutamine 500гр
Explode L-Glutamine 500гр
84.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Y3K Food
Y3K Food
39.00 BGL
Купи
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи
Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Кофички на лежанка - Chest
Поставете 2 лежанки успоредно една на друга, сложете стъпалата си на едната и двете ръце на другата зад вас. Дланите да са на ръба на лежанката, но сте го хванали здраво и плътно. Предмишниците са почти перпендикулярно на пода и трябва да останат така по време на изпълнението.


Разгънете ръце и се изправете, а в този момент партньорът ви поставя диск от щанга в скута ви. Бавно се спуснете надолу, докато горната част на ръцете застане успоредно на пода, и оттам експлодирайте нагоре, стягайки гърди и трицепси. Тъй като кофичките ангажират повече трицепсите, фокусирайте вниманието си върху работата на гръдните мускули. Може да правите кофичките и на успоредка.

кофички на лежанка

кофички на лежанка 2Версия за напреднали

При това упражнение може да завършите серията с допълнителни повторения, намалявайки интензивността. След като стигнете първоначалното изтощение, махнете диска от щанга и продължете. Когато повече не можете да направите повторения по този начин, спуснете крака на пода и продължете така. Сега гърдите и трицепсите ви парят ли? Ако парят, е добре!

кофички за напредналиЗабежки:
- при изтласкването насочете лактите към пода и дръжте китките над тях, за да е участието на раменете минимално и натоварването точно върху планираната цел.
- опитайте изтласкване с дъмбели "3 за 1". Ето как: направете едно пълно повторение с двете ръце, след това, държейки лявата ръка на място до тялото, направете 3 повторения само с дясната ръка, след което задръжте нея на място, а направете още 3 повторения само с лявата и за финал направете още по едно повторение с двете ръце. Сложете в програмата това упражнение на мястото на изтласкването от полулег.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.21744704246521 Seconds