Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи

Снейл Еликсир
Снейл Еликсир
8.50 BGL
Купи

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Body Fibro Fuel
Body Fibro Fuel
29.00 BGL
Купи
3Bul.Us
3Bul.Us
30.00 BGL
Купи
Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Мъртва тяга с дъмбели - Latissimus, Lower Back, Glutes, Hamstring

Натоварвани мускули: Цялото тяло (предимно крака, гръб, рамене, трапец, предмишници). Независимо дали ползвате щанга или дъмбели, мъртвата тяга е от най-добрите упражнения на земята за изграждане на мускулна маса. Както името показва всяко повторение започва от стоп положение, което е различно от повечето други положения. Например при клек вие изразходвате негативна енергия, когато сваляте тялото надолу.

 

Начин на изпълнение: Със стъпала на ширината на раменете клякате, за да хванете дъмбелите в неутрален хват. Стъпалата трябва да бъдат плътно на пода, а корема трябва да е придърпан към бедрата преди до започнете вдигането. Със стегнати гръб и гърди направете преса от пода с краката, разгъвайки коленете и таза, докато изтегляте дъмбелите покрай вас и стигнете изправено положение. Изцедете краката, седалищните мускули и гърба на върха и след това бавно върнете тежестите на пода. Уверете се, че краката ви са в правилно положение преди да започнете следващото повторение.

Съвет: Оставете дъмбелите да се влачат покрай тялото, докато се връщате в право положение. Не се опитвайте да задържите тежестта далече от тялото. Не само ще бъдете по-слаб, но има опасност и от травма.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.19241690635681 Seconds