Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Мъртва тяга с дъмбели - Latissimus, Lower Back, Glutes, Hamstring

Натоварвани мускули: Цялото тяло (предимно крака, гръб, рамене, трапец, предмишници). Независимо дали ползвате щанга или дъмбели, мъртвата тяга е от най-добрите упражнения на земята за изграждане на мускулна маса. Както името показва всяко повторение започва от стоп положение, което е различно от повечето други положения. Например при клек вие изразходвате негативна енергия, когато сваляте тялото надолу.

 

Начин на изпълнение: Със стъпала на ширината на раменете клякате, за да хванете дъмбелите в неутрален хват. Стъпалата трябва да бъдат плътно на пода, а корема трябва да е придърпан към бедрата преди до започнете вдигането. Със стегнати гръб и гърди направете преса от пода с краката, разгъвайки коленете и таза, докато изтегляте дъмбелите покрай вас и стигнете изправено положение. Изцедете краката, седалищните мускули и гърба на върха и след това бавно върнете тежестите на пода. Уверете се, че краката ви са в правилно положение преди да започнете следващото повторение.

Съвет: Оставете дъмбелите да се влачат покрай тялото, докато се връщате в право положение. Не се опитвайте да задържите тежестта далече от тялото. Не само ще бъдете по-слаб, но има опасност и от травма.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17923188209534 Seconds