Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Предмишница упражнения - Forearm
Разгъване в китката
Можете да тренирате екстензорите (разгъвачите) с всеки вид разгъване в китката. Действието е идентично с обикновеното сгъване в китката, с изключение на това, че китката е насочена надолу. Старайте се да правите движението бавно и изцеждайте всяко повторение. Обемът на движение при разгъване в китката е малък, така че отпускайте бавно за по-добри резултати. След като сте стигнали до отказ, чувствайте се свободни да прибавите няколко бързи изгарящи повторения, за да доведете екстензорите до изгаряща агония. Достатъчни са 4 серии с 8-12 повторения.
Ротация с дъмбели
Ако искате да опитате друго направление и да атакувате предмишницата под друг ъгъл, опитайте това упражнение. Започнете с избора на дъмбел и седнете в края на лежанката, както при сгъване в китката, само че с длан надолу вместо нагоре. Страната на големия пръст трябва да е насочена надолу. Цялото упражнение се състои в това дланта да мине в супинация, но това движение е убиец. Ако работите за дясната си ръка, това означава, че завъртането е по посока на часовниковата стрелка, а за лявата обратно. Някои в залата могат да се чудят защо правите гримаси от болка при това толкова незабележимо движение, но те не чувстват горенето и помпането, което правите.
Сгъване в китката отзад
Има още едно превъзходно упражнение за изграждане на предмишница, което трябва да опитате. Движенията на китката са съвършено същите, както при сгъване с щанга, но сега щангата се държи отзад, докато вие сте в положение стоеж и извършвате упражнението. Отново пълният обем движение е важен за максималния растеж.
Хандгрип
Може би си спомняте първия си хандгрип (пружина за ръка), преди да започнете да дигате тежести. Хандгрипът е част от тренировката при канадска борба, където хватът е от първостепенно значение. Освен това той може да се използва и за развитие на предмишницата. Важно е да се намери хандгрип, с който е трудно да се направят повече от 8-12 повторения. Най-леките, които могат да се затворят 100 пъти подред, не са най-доброто. Получавате великолепно напомпване, но повторенията са твърде много, за да стимулират растеж. В този случай пружината може да се използва за 8-12 повторения в началото и в края на всяка серия. Можете наистина да възпламените мускулите, ако завършите с изометрично съкращение за всяка ръка. Задръжте хандгрипа напълно затворен толкова, колкото можете и след това освободете напрежението. Ако успеете да устоите на болката, резултатът ще си заслужава това.


Ролери
Няма по-старо упражнение за предмишница от това. Сега все още се използва при тренировката за бейзбол, въпреки че културистите го правеха  до 70-те години като начин да изградят силен хват и предмишници. Красотата на упражнението е в неговата простота. Нуждаете се само от пръчка от дърво, парче здраво въже и диск от щанга или дъмбел. Можете да правите това упражнение в къщи няколко пъти седмично, ако времето ви за тренировка е ограничено. Вържете единия край на въжето в центъра на пръчката, а към другия му край  прикрепете тежестта. Хванете пръчката в двата края в надхват и започнете да навивате въжето. След това сменете посоката на въртене, за да го отвиете. Така при навиване и отвиване ще работят флексорите и екстензорите. Ще бъдете учудени как се напомпва предмишницата от едно изглеждащо на пръв поглед толкова лесно упражнение. Използвайте прогресивно увеличаващи се тежести с подобряване на силата ви. Това е една чудесна тренировка за предмишници в домашни условия. 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.12978911399841 Seconds