Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Ironfuckers тениска
Ironfuckers тениска
25.00 BGL
Купи

Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

Тениска Explode (с бродерия)
Тениска Explode (с бродерия)
20.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи
Livervitol
Livervitol
29.90 BGL
Купи
Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Предмишница упражнения - Forearm
Разгъване в китката
Можете да тренирате екстензорите (разгъвачите) с всеки вид разгъване в китката. Действието е идентично с обикновеното сгъване в китката, с изключение на това, че китката е насочена надолу. Старайте се да правите движението бавно и изцеждайте всяко повторение. Обемът на движение при разгъване в китката е малък, така че отпускайте бавно за по-добри резултати. След като сте стигнали до отказ, чувствайте се свободни да прибавите няколко бързи изгарящи повторения, за да доведете екстензорите до изгаряща агония. Достатъчни са 4 серии с 8-12 повторения.
Ротация с дъмбели
Ако искате да опитате друго направление и да атакувате предмишницата под друг ъгъл, опитайте това упражнение. Започнете с избора на дъмбел и седнете в края на лежанката, както при сгъване в китката, само че с длан надолу вместо нагоре. Страната на големия пръст трябва да е насочена надолу. Цялото упражнение се състои в това дланта да мине в супинация, но това движение е убиец. Ако работите за дясната си ръка, това означава, че завъртането е по посока на часовниковата стрелка, а за лявата обратно. Някои в залата могат да се чудят защо правите гримаси от болка при това толкова незабележимо движение, но те не чувстват горенето и помпането, което правите.
Сгъване в китката отзад
Има още едно превъзходно упражнение за изграждане на предмишница, което трябва да опитате. Движенията на китката са съвършено същите, както при сгъване с щанга, но сега щангата се държи отзад, докато вие сте в положение стоеж и извършвате упражнението. Отново пълният обем движение е важен за максималния растеж.
Хандгрип
Може би си спомняте първия си хандгрип (пружина за ръка), преди да започнете да дигате тежести. Хандгрипът е част от тренировката при канадска борба, където хватът е от първостепенно значение. Освен това той може да се използва и за развитие на предмишницата. Важно е да се намери хандгрип, с който е трудно да се направят повече от 8-12 повторения. Най-леките, които могат да се затворят 100 пъти подред, не са най-доброто. Получавате великолепно напомпване, но повторенията са твърде много, за да стимулират растеж. В този случай пружината може да се използва за 8-12 повторения в началото и в края на всяка серия. Можете наистина да възпламените мускулите, ако завършите с изометрично съкращение за всяка ръка. Задръжте хандгрипа напълно затворен толкова, колкото можете и след това освободете напрежението. Ако успеете да устоите на болката, резултатът ще си заслужава това.


Ролери
Няма по-старо упражнение за предмишница от това. Сега все още се използва при тренировката за бейзбол, въпреки че културистите го правеха  до 70-те години като начин да изградят силен хват и предмишници. Красотата на упражнението е в неговата простота. Нуждаете се само от пръчка от дърво, парче здраво въже и диск от щанга или дъмбел. Можете да правите това упражнение в къщи няколко пъти седмично, ако времето ви за тренировка е ограничено. Вържете единия край на въжето в центъра на пръчката, а към другия му край  прикрепете тежестта. Хванете пръчката в двата края в надхват и започнете да навивате въжето. След това сменете посоката на въртене, за да го отвиете. Така при навиване и отвиване ще работят флексорите и екстензорите. Ще бъдете учудени как се напомпва предмишницата от едно изглеждащо на пръв поглед толкова лесно упражнение. Използвайте прогресивно увеличаващи се тежести с подобряване на силата ви. Това е една чудесна тренировка за предмишници в домашни условия. 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.21232604980469 Seconds