Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Привеждане на бедрото с кабели със средно завъртане - Glutes
Основните положения при това упражнение са същите като при привеждането на бедрото от тазобедрената става, само че тук се добавя и завъртане на средната област на бедрото. Това става, като се завърта бедрото навътре след завършване на концентричната фаза на контракцията, което дава възможност да се стегнат по-силно седалищните мускули, докато кабелът преминава пред тялото. С това движение се акцентира върху малкия и среден седалищни мускули.
 

Трябва да започнете завъртането на бедрото от тазобедрената става, а не от коленната. Активирането на коленната става би увредило коленните връзки и сухожилия, като особено уязвима е вътрешната кръстна връзка по време на ексцентричната фаза на контракцията.
Важно е да завъртането на бедрото да е бавно и целенасочено, а не рязко и енергично. Не забравяйте да задържате до две при завършване на концентричната фаза, преди да започнете ексцентричната. Трябва също да насочите вниманието си към разгънатото положение на коляното на опорния крак през ексцентричната фаза на контракцията.
Съществуват различни варианти на това упражнение. Трябва да експериментирате с всички тях, за да “почувствате” ползата от тях. Щом се придържате към правилното изпълнение, може да използвате този високо резултатен набор от упражнения, за да постигнете безопасен и ефективен растеж и развитие на мускулите в областта на хълбока.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.1519501209259 Seconds