Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Liquid L-carnitine 500ml
Explode Liquid L-carnitine 500ml
27.00 BGL
Купи

Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

Ironfuckers тениска
Ironfuckers тениска
25.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи
NOS
NOS
35.00 BGL
Купи
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Пулоувър - Chest
Пулоувър  Пулоувърът е едно от оформящите упражения за гърди. Ако го изпълнявате в пълна амплитуда, то  стимулира и връзката между ребрата и гръдната кост. Обикновеният пуловър може да е основа на любимата ви програма за гърди , за да завършите тренировката със здраво помпане. Но ако досега сте го правили на хоризонтална лежанка , значи  е време за смяна, за което има няколко причини.
 

Първо, при лежанката с наклонена облегалка участието на латералните мускули намалява, което значи, че ще наблегнете повече на гърдите. Второ, при това изпълнение амплитудата на движение е по-голяма и стречингът по-добър - значи и по-голям стимул на мускулните влакна. Не на последно място - ако сте свикнали да го правите на хоризонтална лежанка, смяната й е нов стимул за растеж. Така че опитайте, но с правилна техника.
 Намерете наклонена лежанка, позволяваща по-голяма амплитуда на движението. Свободната ще свърши по-добра работа от тази, чийто край е прикрепен към неподвижна стойка. Нагласете я под умерен ъгъл.

ИЗХОДНО ПОЛОЖЕНИЕ

1. Легнете назад така, че главата да е на горния край на лежанката, гърбът да е равен, а краката - стъпили плътно на пода.
2. Партньорът трябва да ви подаде дъмбела над гърдите.
3. Хванете дъмбела от вътрешната страна на дисковете с палци около лоста и протегнете ръце нагоре над глава.

Пулоувър

ИЗПЪЛНЕНИЕ

 1. Като държите ръцете с дъмбела прави, ги спускате назад, докато застанат горе-долу успоредно на пода, но не много ниско - иначе ще загубите напрежението в гърдите.
2. Задръжте за секунда и обърнете движението нагоре.  Ръцете да са максимално прави, особено в долно положение. Така възможността да натоварите и стегнете мускулите на гърдите е максимална.
3.  Върнете тежестта точно над гърдите, стегнете гърдите и повторете.
 Издишайте в горно положение и поемете дълбоко дъх, преди да почнете следващото повторение.
Тялото да е плътно залепено към лежанката. Не отделяйте долната част на гърба или седалището от нея, за да увеличите стречинга.
 

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.12552404403687 Seconds