Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Y3K Food
Y3K Food
39.00 BGL
Купи

Snail gel + Q10
Snail gel + Q10
24.00 BGL
Купи

Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Мъжки потник Explode
Мъжки потник Explode
15.00 BGL
Купи
Тениска EXPLODE 2013 - сива
Тениска EXPLODE 2013 - сива
15.00 BGL
Купи
6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Раменни преси с дъмбели с Кевин Леврон - Deltoids
Харесвам дъмбелите и обичам да правя преси с тях, защото те ми дават възможност за контрол. С тях мога да насоча вниманието си към формата на изпълнение и чувствам натоварването насочено право към раменете. За разнообразие понякога изпълнявам упражнението прав, но варианта от седеж е по-стриктен - при него не мога да прилагам читинг.


Друго предимство е, че облегалката на лежанката осигурява опора на кръста и гърба. Това от своя страна ми позволява да отдам цялата си енергия на раменния пояс и да играя с голяма тежест.
Най-често срещаната грешка при начинаещите е, че се опитват да вдигат твърде тежко, прекалено скоро. Искам да тренирате тежко, но не се поддавайте на глупави увлечения да вземате дъмбели, които са твърде тежки за вас. Изпълнението на повторението трябва да бъде под контрол, трябва да се чувства, че мускулът работи и ако не можете да фиксирате лактите за момент това е червен картон: използвате тежест прекалено тежка за вашите мускули.

Елементи на изпълнение: Дъмбелите са разположени на височината на раменете, лактите гледат встрани. Избутвате тежестта нагоре в лека арка, докато ги чуете да се чукнат горе. После връщате в изходно положение.
Не изпълнявам частични повторения. Използвам пълният обхват на движението, напълно нагоре и напълно надолу. Правя 4 серии от 8 до 12 повторения, като достигам до отказ в последното повторение на всяка серия.

Може да видите упражнението още по-подробно на: Раменни преси с дъмбели
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.10413885116577 Seconds