Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Сгъване “молитва” на машина - Biceps
Вариантът на молитва с щанга може да се изпълнява на машини със скрипец или със скрипец с променливо съпротивление. Препоръчваме машината с променливо съпротивление, защото с нея се постига върхово движение, което стимулира още по-силно предната мишнична област. Освен това, правият лост позволява пълно завъртане навън на предмишниците, което акцентира върху късата глава на бицепсите.

 

Не забравяйте, че „молитвата" е предназначена за върхово развитие на бицепсите и поради това не се изисква голяма тежест (дори не е желателно да използвате такава). При работа на машина използването на леко съпротивление е още по-наложително, тъй като изокинетичните контракции, свързани с променливото съпротивление, осигуряват възбуждането па максимален брой двигателни единици. Ако се използва голямо съпротивление, опасността да се приложи читинг се увеличава. Така се нарушава правилното изпълнение и не могат да се възбудят оптимален брой двигателни единици. Помнете, че не количеството тежест определя върховия резултат при движението „молитва".
Основните положения на правилното изпълнение на упражнението на машина са същите като при работа със свободна тежест.

Изпълнение:
1.  Поставете и дръжте ръцете в необходимото положение на лежанката през цялото време.
2. Използвайте бавни съкращения, за да не натоварите лактите в края на ексцентричната фаза и сухожилията в началото на концентричната фаза.

 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15675806999207 Seconds