Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Livervitol
Livervitol
29.90 BGL
Купи

Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи

Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Amino Caps
Amino Caps
45.00 BGL
Купи
Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи
Детокси Ливър
Детокси Ливър
10.20 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Стеър кламбер - Изкачване на стъпала
Степерът  моделира изкачването на стъпала. Постига се голяма амплитуда на движенията във вертикалната равнина, което активизира в голяма степен мускулите на краката, най-вече глутеусите и бедрата. Особено ефективни са движенията на степери с независимо окачване на стъпенките. Ходът или амплитудата на движенията могат да се контролират по желание. Е, това не може да стане, ако изкачваме стъпалата на жилищното стълбище, но в замяна на това пък не ни трябва уред. Повдигането на тялото в обратна на гравитацията посока прави степера най-трудния за трениране на долните крайници уред. За най-качествени степери се считат тези, произведени от фирма STEARMASTER (САЩ) .
Тайванската фирма „HEXONEN TERPRISE СО" патентова в САЩ, Япония и Китай степер със странично стъпване и движение.Това позволява ОЦТ (общият център на тежестта на тялото) да се пренесе изцяло върху работещия крак и мускулите му да се напрягат повече .
Стеър кламбер. Този уред моделира в най-голяма степен изкачването на стъпала и е изработен от американската фирма STEARMASTER . Натоварва подобно на степера седалището и бедрата. Движението на стъпалата обаче не може да се самоконтролира както при степера, тъй като скоростта им е предварително   зададена. Уредът е рядко срещан във фитнес залите. Ще може да се види в JK-NAUTILUS фитнес център в София.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.15067911148071 Seconds