Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Стеър кламбер - Изкачване на стъпала
Степерът  моделира изкачването на стъпала. Постига се голяма амплитуда на движенията във вертикалната равнина, което активизира в голяма степен мускулите на краката, най-вече глутеусите и бедрата. Особено ефективни са движенията на степери с независимо окачване на стъпенките. Ходът или амплитудата на движенията могат да се контролират по желание. Е, това не може да стане, ако изкачваме стъпалата на жилищното стълбище, но в замяна на това пък не ни трябва уред. Повдигането на тялото в обратна на гравитацията посока прави степера най-трудния за трениране на долните крайници уред. За най-качествени степери се считат тези, произведени от фирма STEARMASTER (САЩ) .
Тайванската фирма „HEXONEN TERPRISE СО" патентова в САЩ, Япония и Китай степер със странично стъпване и движение.Това позволява ОЦТ (общият център на тежестта на тялото) да се пренесе изцяло върху работещия крак и мускулите му да се напрягат повече .
Стеър кламбер. Този уред моделира в най-голяма степен изкачването на стъпала и е изработен от американската фирма STEARMASTER . Натоварва подобно на степера седалището и бедрата. Движението на стъпалата обаче не може да се самоконтролира както при степера, тъй като скоростта им е предварително   зададена. Уредът е рядко срещан във фитнес залите. Ще може да се види в JK-NAUTILUS фитнес център в София.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.14920520782471 Seconds