Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Трицепс - генетичен потенциал
Потенциалът на трицепса за растеж се определя по разстоянието между външната страна на лакътя и подковата.

 Размердължина на трицепса  потенциал
 7.62 см дълъг голям
 7.62 – 10.16 по - голям от среден добър
 10.16 – 15.24 среден среден
 15.24 – 17.78 по-малък от средния слаб
 17.78 и повече къс малък

И въпреки всичко вие може да притежавате масивен трицепс, ако средната му част е по- дълга и масивна. Поради тази причина таблицата за трицепса не е толкова точна както тази за бицепса. Аз ви предлагам да използвате тези таблици само за ориентир, а не като окончателни норми.

 Какви са вашите шансове да създадете големи ръце? Както и предполагате, не са много големи. В най-добрия случай едно на милион. Ако пък случайно сте от избраните и имате генетичния потенциал, то вие вече имате големи ръце и без специални тренировки. Тогава вие си мислите, че вече сте разбрали същността на културизма и смятате, че тази сайт не ви е необходим.

 Ако продължавате да четете, то най-вероятно сте на мнение, че генетичният ви потенциал не е достастъчен, или греша. Фактически повечето от вас притежават среден или около средния потециал. Други пък притежават потенциал, значително превишаващ средния, значи и резултатите им ще са над средните.

 

Какви можете да станете в края на краищата?
Колко големи могат да бъдат вашите ръце, ако достигнете генетичния си потенциал? С други думи, какви могат да бъдат реалните постижения? Това ли са въпросите, които ви измъчват?

 РЕАЛНИ ЦЕЛИ

Поставяйте си реални цели, измерете своите ръце. Ако те са 38 см, поставете си за цел да стана 40, ако са 40, да станат 42, и така постепенно се движете напред. Не се стремете веднага към крайните резултати, които желаете да постигнете. Стъпка по стъпка. Бавно, но решително и постоянно - това е ключът към успеха. Не се надявайте, че за 6 седмици вашите ръце ще бъдат като на Кейси Виатор или Серджио Олива. Но бъдете уверени, че ще станат по- големи, по-силни и по-релефни, и по-добри по форма. Това ще резултатът от вашите усилени тренировки, правилното изпълнение на упражненията, достатъчната тренировка, възстановяване и хранене.

 Бъдете реалисти в своите очаквания и вашите резултати няма да закъснеят.

 
< Предишна

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.13271999359131 Seconds