Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Упражнения за гърди - Chest
За развитието на гръдните мускули могат да се използват няколко упражнения. Те включват преси с щанга и дъмбели под различен ъгъл. Съществуват и огромен брой движения от рода на стягане на мускулите в трите основни тренировъчни режима. Със свободна тежест, флай машина, пекдек и с кабели (кръстосване). Изпълняват се и редица комбинирани движения на флай и преси (флай/преса).


Пълноценното развитие на гръдните мускули включва много повече от бъхтенето на бенч преси. Изграждането, оформянето и добиването на ясни очертания  на мускулите на гърдите изисква прилагането на най-разнообразни движения. От огромно значение е да избирате съвсем разумно съпротивлението за всяко упражнение. Трябва също така и да се придържате стриктно към правилното изпълнение, за да тренирате безопасно, ефективно тази силно мотивираща, но криеща опасности част на тялото си.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.79409909248352 Seconds