Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи

Хеликс Флекси
Хеликс Флекси
18.70 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи
Регенериращ гел Мукофикс
Регенериращ гел Мукофикс
12.00 BGL
Купи
Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Упражнения за предмишница
Когато приложим някакъв хват, се активираме върху мускулите на предмишниците. Хватът (завъртането навътре, навън или полунавътре) определя върху коя област ще въздействаме. Въздействието се влияе и от движенията сгъване и разгъване на китката и лакътната става.


Например, сгъването на китката задейства мускулите в предната област на предмишницата, а разгъването в задната. Освен това, подхватът и сгъването на лакътната става (както е при сгъванията с щанга) активират сгъвачите на предмишницата, разположени в предната област. Подхватът и разгъването на лакътя (упражнения за разгъване на трицепса с надхват от стоеж) включват в движението предмишницата. Упражненията за сгъвания с щанга с надхват активират задната област, а пресдаунът на трицепса с надхват задейства най-силно предната област.
Трябва да подчертаем, че когато акцентираме силно върху определена област на предмишницата, противостоящата на нея се включва в движението и двете работят в синхрон. Освен това, надхватът под ъгъл включва в движението и сгъвачите и разгъвачите съответно при сгъване и разгъване на лакътната става. Най-силно обаче се активира мишнично-лъчевият мускул, разположен в страничната област на предмишницата.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.17479705810547 Seconds