Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Мъжки потник
Explode Мъжки потник
15.00 BGL
Купи

Шейкър Explode 600мл
Шейкър Explode 600мл
7.00 BGL
Купи

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Боралин Slim
Боралин Slim
29.70 BGL
Купи
Тениска EXPLODE 2013 - синя
Тениска EXPLODE 2013 - синя
15.00 BGL
Купи
Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Упражнения за предмишница
Когато приложим някакъв хват, се активираме върху мускулите на предмишниците. Хватът (завъртането навътре, навън или полунавътре) определя върху коя област ще въздействаме. Въздействието се влияе и от движенията сгъване и разгъване на китката и лакътната става.


Например, сгъването на китката задейства мускулите в предната област на предмишницата, а разгъването в задната. Освен това, подхватът и сгъването на лакътната става (както е при сгъванията с щанга) активират сгъвачите на предмишницата, разположени в предната област. Подхватът и разгъването на лакътя (упражнения за разгъване на трицепса с надхват от стоеж) включват в движението предмишницата. Упражненията за сгъвания с щанга с надхват активират задната област, а пресдаунът на трицепса с надхват задейства най-силно предната област.
Трябва да подчертаем, че когато акцентираме силно върху определена област на предмишницата, противостоящата на нея се включва в движението и двете работят в синхрон. Освен това, надхватът под ъгъл включва в движението и сгъвачите и разгъвачите съответно при сгъване и разгъване на лакътната става. Най-силно обаче се активира мишнично-лъчевият мускул, разположен в страничната област на предмишницата.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.10443210601807 Seconds