Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
BCAA Amino capsules
BCAA Amino capsules
23.00 BGL
Купи

Explode Mass Gainer 5 kg
Explode Mass Gainer 5 kg
115.00 BGL
Купи

CGT
CGT
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи
Testopower
Testopower
35.00 BGL
Купи
Explode Silver Pro 5 кг
Explode Silver Pro 5 кг
278.00 BGL
Купи
Muscle Groups
Quadriceps Adductors Hips/Abductors Abdominals Chest Arms Deltoids Biceps Shoulders Forearm Surae/Calves Hamstring Glutes/Buttocks Lower Back Latissimus Dorsi Upper Back Triceps Trapezius
Упражнения за предмишница
Когато приложим някакъв хват, се активираме върху мускулите на предмишниците. Хватът (завъртането навътре, навън или полунавътре) определя върху коя област ще въздействаме. Въздействието се влияе и от движенията сгъване и разгъване на китката и лакътната става.


Например, сгъването на китката задейства мускулите в предната област на предмишницата, а разгъването в задната. Освен това, подхватът и сгъването на лакътната става (както е при сгъванията с щанга) активират сгъвачите на предмишницата, разположени в предната област. Подхватът и разгъването на лакътя (упражнения за разгъване на трицепса с надхват от стоеж) включват в движението предмишницата. Упражненията за сгъвания с щанга с надхват активират задната област, а пресдаунът на трицепса с надхват задейства най-силно предната област.
Трябва да подчертаем, че когато акцентираме силно върху определена област на предмишницата, противостоящата на нея се включва в движението и двете работят в синхрон. Освен това, надхватът под ъгъл включва в движението и сгъвачите и разгъвачите съответно при сгъване и разгъване на лакътната става. Най-силно обаче се активира мишнично-лъчевият мускул, разположен в страничната област на предмишницата.
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.26118302345276 Seconds