Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи

Explode Mass Gainer 1 kg
Explode Mass Gainer 1 kg
28.00 BGL
Купи

Сълзи от охлюв
Сълзи от охлюв
5.90 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Reproduct Factors +
Reproduct Factors +
38.00 BGL
Купи
L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи
Young & Flexi
Young & Flexi
34.00 BGL
Купи
Мистър Симетрия прави гърди
Американският културист Сони Шмид започва силовите си тренировки сравнително късно - на 23-годишна възраст в Оукленд, Нова Зеландия. За 13 години системни занимания той успява да изгради фигура, заради която го наричат Мистър Симетрия и това прозвище му приляга сполучливо, както сами можете да се убедите. Любопитно е да се занимаем с някои елементи от неговата подготовка и затова днес предлагаме на любителите на културизма тренировката му за гърди. Самият Сони не твърди, че тя е нещо уникално, но индивидуалните особености винаги са интересни.

Още от времето, когато започнах силовата си подготовка, използвам базови упражнения и едва ли мога да кажа, че тренировката ми се е изменила съществено. Забелязал съм, че и другите професионални културисти също спазват този принцип - да запазват структурата на подготовката си сравнително постоянна. Факт е, че повечето елитни културисти използват същите базови упражнения, както и аз, за да изградят гръдните си мускули - бенч-прес, повдигаме от лежанка под наклон, флайс, плюс някои изчистващи упражнения от типа на  пуловър  или   крос оувър, които са доизграждащи или спомагателни.
Никога не съм чувствал необходимост да променям упражненията. По-скоро променям реда на изпълнението - тръгвам от щанга към дъмбели или обратното. Тренировката ми е резултат от самонаблюдение, което е задължително, както и от това как се чувствам след цялостното изпълнение и в зависимост от резултата. Един пример - понякога се чувства, че няколко допълнителни фибри могат да се натоварят още, като се използват дъмбелите и чрез интензивна „игра" с тях да се усети преразтягане.

Мистър Симетрия прави гърди - продължение...
 
< Предишна   Следваща >

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.18463516235352 Seconds