Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Синдикат
Популярно
fitness
Outdoor Workout

В София има много фитнес зали. Има от всякакъв тип, следователно и за всеки вкус.

Понякога обаче, не ви се тренира в зала. А някои обичат спорта, желаят да поддържат тялото си, но не харесват традиционния фитнес .

Моето предложение е за тези хора, които искат да тренират по нетрадиционен начин. Хора които търсят предизвикателства, мотивирани да постигнат резултати, небоящи се да се пооцапат.

Тренировките са изградени, спрямо индивидуалните потребности и възможности на трениращия.

 
Outdoor Workout - Продължава...
 
Отслабване жени: тренирайте тежко, почивайте кратко
Александра Бернардин
Веднъж при мен дойде една жена, която сподели, че вече няколко години тренира и ме помоли да погледна и да преценя нейната програма, като искаше да знае ще може ли да отслабне, ако изпълнява всичко, предвидено в нея. Малко се поколебах, преди да отговоря, тъй като за мен беше очевидно, че досега тя не е постигнала резултати, тъй като нейната тренировка не беше достатъчно тежка. Този факт, че достатъчно опитна в тренировките жена се движеше по неправилен път, ме наведе на мисълта, че много млади девойки имат слаба представа за силовите тренировки и тяхното влияние върху организма.
Заблужденията относно тренировките често са последица от съветите на знаменитости, които твърдят, че техните постижения са само резултат на добра генетика и самите те отделят малко внимание на тренирането и храненето. Да не забравяме, че повечето знаменитости наемат лични треньори и диетолози, които ги направляват и мотивират за постигането на желаната фигура. Няма пък да споменаваме, че някои прибягват и до услугите на пластичен хирург, но твърдят, че дължат всичко на генетиката си.
Подобни сценарии се наблюдават и в света на бодибилдинга и фитнеса .
Жени, генетично предразположени към набиране на мускулна маса, нерядко участват в състезания по бодибилдинг. Само че техният начин на живот, изпълнен с многобройни тежки тренировки, строга дисциплина в храненето и съсредоточаване в целта да изградят мускулна маса, е недостъпен за повечето жени, които не са отдадени професионално на спорта. И нека да е ясно, че никой не може да постигне фигурите на тези елитни спортистки, използвайки само цветни, обикновено розови, дъмбели за домашни тренировки.
Отслабване жени: тренирайте тежко, почивайте кратко - Продължава...
 
Тренировка + масаж
Тренировка + масаж - Продължава...
 
Игра- промоция от Explode

Здравейте приятели на спорта,


0т 01.10 до 31.10. 2014 нашите приятели от Explode, стартират интересна и забавна игра- промоция.

На страницата им в Facebook ( https://www.facebook.com/explode.nutrition ) всеки ден ще бъде публикувана снимка, в която ще има скрит буквено цифров код ( от 6 символа ).

Всеки, който го открие при поръчка на продукт с марката Explode от нашия онлайн магазин ще получи отстъпка от 30 %.

Игра- промоция от Explode - Продължава...
 
Сърдечно-съдовата система иска грижи
Много хора се оплакват от главоболие, световъртеж, умора и още ред неща, но дали те се замислят, че причината за неразположението им може да се крие в лошото състояние на техните вени, артерии, капиляри. От тяхната нормална дейност зависи цялото здраве на индивида.
Трябва да се научим да разпознаваме някои симптоми, които ни подсещат, че може би са налице проблеми със съдовата ни система.
Ако при ставане от леглото или стола, при накланяне на тялото напред, назад, встрани ви притъмнява или ви се привиждат точици (мушици), помислете дали всичко е наред.
Световъртежът при физическо натоварване или по-силно затопляне в банята, ваната, сауната също е сигнал, че нещо със съдовата ви система не е в пълна изправност.
Безпричинно студените крайници – ръце, крака би трябвало да ви подтикнат да посетите лекар и да проверите оросяването.
Сърдечно-съдовата система иска грижи - Продължава...
 
Как правилно да разчетем порциите си - втора част
Крис и Ерик Мартинез

Тренирайте очите
Научете се да оценявате вида на обичайната порция от различни ястия. Този подход ще ви бъде много полезен, когато посещавате ресторанти или други заведения за хранене. Трябва да умеете да прецените количеството и да помните, че не е нужно да изядете всичко, което е в чинията ви. Не забравяйте, че търговската политика на определено заведение е едно, а вашето хранене друго.
Как правилно да разчетем порциите си - втора част - Продължава...
 
Как правилно да разчетем порциите си
Крис и Ерик Мартинез
Повечето хора се грижат за външния си вид, за теглото си, но има и по-важни неща от външността ни, които са повод за безпокойство. Излишъкът от мастна тъкан води до метаболитни изменения, които пораждат риск за сърдечно-съдовата система, водят до диабет, инсулт, депресия, ракови заболявания. На всичко отгоре затлъстяването взема все по-големи размери в световен мащаб, особено при хората, които са навършили 30 години. На сегашния етап повече от 33% от възрастните американци страдат от затлъстяване в сравнения с 15% в през 1970 година, а истината е, че процентът на затлъстяването днес е дори много по-висок. Най-лошо е, че затлъстяването везма страшни размери и сред децата.
За последните 20-30 години нашите гени не са се изменили съществено. А голямото болшинство от хора изпитват недостиг от адекватно физическо натоварване. Променили са се нашите хранителни навици, имаме предвид това, което и ядем и количествата храна. Най-важното е, че ние приемаме повече калории, отколкото изразходваме.
Как правилно да разчетем порциите си - Продължава...
 
Биобатерия се захранва от потта
На заседание на Американското химическо общество е демонстрирана биобатерия, която използва потта на човека като елктролит за производство на ток. Практически се използва млечната киселина.
Д-р Венчжао Цзя твърди, че тяхното устройство е първото, което използва пот. Засега то генерира само 4 микровата, но екипът работи за увеличаване на неговата мощност, за да може да то да захранва малки електронни прибори.
Първоначално екипът учени не е възнамерявал да разработва биобатерия. Учените са разработвали портативен индикатор за измерване на млечната киселина в мускулните тъкани, която е резултат от физическо натоварване. За измерването на нивата на млечната киселина е необходим анализ на кръвта, което не е достатъчно удобно за спортистите. Именно затова екипът на д-р  Венчжао Цзя се заема с разработката на удобен и бърз метод.
Д-р Венчжао Цзя  разказва как тя самата е напечатала датчик за млечната киселина на специална хартия и при изпробването му е установила, че това ще бъде удобен метод за всеки атлет, независимо дали се занимава професионално или любителски в определен спорт.
Биобатерия се захранва от потта - Продължава...
 
Тестостерон заместваща терапия - съвети
Грегъри Лоу
Д-р Грегъри Лоу е уролог в Ohio State University Wexner Medical Center.  По повод все по-често появяващите се реклами, които внушават на силния пол, че проблемите на мъжете се дължат на ниски нива на тестостерона, той предупреждава да се внимава:

Тестостеронът е мъжки полов хормон, понижаването на който наистина е неотменна част от процеса на остаряването. В САЩ е направена статистика, данните от която доказват, че близо 30% от мъжете имат ниски нива на тестостерон. Това са около 6 милиона човека.
Но...но не винаги тестостеронът е причина за някои неприятности при мъжете.
Например с ниските нива на тестостерон най-често се свързва липсата на сексуално желание при мъжете, могат обаче да се появят още хронична умора и недостиг на енергия, наднормено тегло, безсъние, намаляване на мускулната маса и силата, сърдечни проблеми, лошо възстановяване след тренировки или тежка физическа работа, нарушения във вниманието и др.
 
Тестостерон заместваща терапия - съвети - Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 2016

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.55035305023193 Seconds