Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Синдикат
Популярно
fitness
Изхвърляне на лоста на Смит машина - Chest

Искате ли да имате повече сила в горната част на тялото ми?

Едно от най-ефективните и изключителни упражнения за изграждане на сила на горната част от тялото е изхвърляне на лоста на Смит машината от лег.

Начин на изпълнение: Легнете на хоризонтална лежанка в Смит машина, заемайки изходно положение за изпълняване на бенч преси. Отпуснете лоста към гърдите си и изхвърлете лоста нагоре, колкото можете по-експлозивно. Хванете падащия лост и го спуснете отново към гърдите. Продължете със следващото повторение. Това упражнение е идеално за изграждане на мускулна сила , защото върху лоста се упражнява ускорение по време на повторенията. Позволявайки на лоста да напусне ръцете ви увеличавате скоростта и силата. Уверете се, че използвате достатъчно леки тежести, които ще ви помогнат да изпълните подхвърлянето правилно - приблизително 30 до 50% от 1 повторение максимум (1ПМ).

Изхвърляне на лоста на Смит машина - Chest - Продължава...
 
Яж чисто, бъди релефен

Хранителни съвети от най-силния мъж с плочки на света

от Дерек Паундстоун

Много хора смятат, че изграждането на сила, необходима за изтласкване на 110-килограмов дъмбел над главата или за вдигане на 228-килограмов камък на Атлас означава постоянно тъпчене и прием на хиляди калории по всякакъв възможен начин и във всякаква форма. Това е погрешно мнение за стронгмените и пауърлифтърите и се е наложило с времето. Някои от най-добрите и в двата спорта биха могли да спечелят и състезание по надяждане. Но аз твърдо вярвам, че не трябва да се ядат чийзбургерите с бекон, полети с шоколадови шейкове всяка вечер, за да си добър в тези спортове.

Яж чисто, бъди релефен - Продължава...
 
Детоксикация

Съвременното общество предлага много удобства и решение на редица проблеми. Но както винаги медалът има и обратна страна.

В случая тази обратна страна са редицата токсини, които приемаме било с храна, напитки или в резултат просто на замърсената околна среда.

Мнозина вече са наясно и предприемат мерки за ограничаване приема на вредни вещества, но дори и този тип хора не могат да ограничат вредно въздействие, на замърсения въздух или почва.

За всеки който е наясно с проблема и вредата от токсините, които приемаме или вече сa в нас предлагаме промоционалния пакет DETOX .


 
Искаш плочки - пий чай

Калориите, приемани под формата на напитки, са направо убиец на коремната преса. Това е важна информация за хората, пристрастени към пълните със захар енергийни напитки. Пиенето на вода винаги е добра опция, но когато целта е изграждане на шест плочки, чаят е още по-добър вариант. Съединенията, които се намират в зеления, белия и черния чай , ускоряват метаболизма. Не се налага да отказваш кафето , просто се увери, че го пиеш чисто.
Сметаната и захарта са врагове на добрата физика.

Искаш плочки - пий чай - Продължава...
 
Лека атлетика за деца
 лека атлетикаВ нашето семейство обичаме спорта. Обичаме да го практикуваме, а не само да му се наслаждаваме на телевизионния екран. Аз имам даже и такава реплика:  „ Спортът е да се практикува, а не да са гледа”.  Знам, че мнозина не споделят това мое мнение, но не това е важното в момента.
Започнах този материал така, не за да ви занимавам с интересите на семейството си, а защото исках да поясня какво ме мотивира да посетим със сина ми тренировки по лека атлетика.
Лека атлетика за деца - Продължава...
 
Карнитин - как да направим информиран избор

Знаете ли че:

Когато избирате течен карнитин, не трябва да сравнявате количеството на разтвора или грамажа в една доза, а общото количество активна субстанция в бутилката, и цената която заплащате за нея.

Защо?
Защото другото са търговски трикове.

Задачка- закачка 1:
Ако закупувате две еднакви бутилки от 500 мл. и едната струва 15 лв. а другата 25 лв. коя бихте избрали?

Карнитин - как да направим информиран избор - Продължава...
 
Коензим Q10 - убикуинол или убикуинон
Коензим Q10 съществува в две форми: убикуинол и убикуинон, които обаче в тялото ни имат доста различни роли. Убикуинонът е напълно окислената и по-известната търговска форма и в повечето случаи се продава тя. Щом се погълне и усвои от тялото, над 90% от приетия убикуинон чрез редуктазните ензими в тялото се преработва в активната антиоксидантна форма убикуинол. Над 90% от циркулиращия в тялото ни Q10 е убикуинол.
Коензим Q10 - убикуинол или убикуинон - Продължава...
 
Хидетада Ямагиши в 212 на Arnold Classic 2014
От 27 февруари до 2 март 2014 г. в Кълъмбъс (Columbus), САЩ ще се проведе поредният престижен турнирАрнолд Класик.
Една от новините, които вълнуват любителите на бодибилдинга е, че Хидетада Ямагиши ще се появи в категорията 212 (до 96 кг).
Дали решението му е оправдано, предстои да се разбере на тазгодишния турнир. Мнозина специалисти смятат, че тази категория е по-удачна за елегантния японец, който печели симпатиите на публиката преди всичко с великолепния си релеф и умението си да позира впечатляващо, а не с огромната си маса.
Хидетада Ямагиши в 212 на Arnold Classic 2014 - Продължава...
 
На 5-годишна възраст може да се определи рискът от затлъстяване
Учени от Университета Еймъри в САЩ смятат, че предразположеността на децата към затлъстяване може да се определи още, когато те са около 5-годишни.
Специалисти от Университета са наблюдавали 7700 деца, проследявайки развитието им от детската градина до 8 клас.  В началото на изследването, сред посещаващите детска градина 2% били със затлъстяване, а 15% имали зарегистрирано наднормено тегло.
В края на изследването, когато децата били осмокласници, от затлъстяване страдали вече 21%, а с наднормено тегло били 17%.
На 5-годишна възраст може да се определи рискът от затлъстяване - Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 2014

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.30862593650818 Seconds