Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Синдикат
Популярно
fitness
На 5-годишна възраст може да се определи рискът от затлъстяване
Учени от Университета Еймъри в САЩ смятат, че предразположеността на децата към затлъстяване може да се определи още, когато те са около 5-годишни.
Специалисти от Университета са наблюдавали 7700 деца, проследявайки развитието им от детската градина до 8 клас.  В началото на изследването, сред посещаващите детска градина 2% били със затлъстяване, а 15% имали зарегистрирано наднормено тегло.
В края на изследването, когато децата били осмокласници, от затлъстяване страдали вече 21%, а с наднормено тегло били 17%.
На 5-годишна възраст може да се определи рискът от затлъстяване - Продължава...
 
Коензим Q10 - роля
Химичното име на коензим Q10 , познат и като убикоинон, убидекаренон, а като съкращение всички форми от CoQ10 до Q, за които се сетите, е 1,4 бензокуинон. Q означава куинонната група, а 10 е броят на изопренилните подгрупи. Бензокуинонът се произвежда натурално в тялото ни и е нужен за правилното функциониране на клетките. Както сигурно знаете, коензимите са субстанции, улесняващи дейността на ензимите. А коензим Q10, освен че играе важна роля в производството на енергия от тялото - нещо особено важно за билдерите, е и един мощните антиоксиданти . Заради антиоксидантните си свойства той се използва при аритмии, ангина, инфаркти, високо кръвно, атеросклероза и сърдечна недостатъчност. Почти всяка клетка в тялото съдържа малко Q10
Коензим Q10 - роля - Продължава...
 
Kоензим Q10 - българската връзка

Kоензим Q10 е открит още през 1957 г., за над 40 години този суплемент има зад гърба си над 5000 издадени изследвания (може би само креатинът има повече). Интересното е и че името му е свързано с това на българския учен д-р Емил Близнаков, посветил на изследването му голяма част от живота си и считан от цял свят за най-добрият експерт за този необикновен суплемент.

Kоензим Q10 - българската връзка - Продължава...
 
Фасул - източник на протеин
Както знаете, протеинът ви помага да станете големи. Червено месо, пилешко, риба - ден след ден месо, месо и пак месо. Начин да разбиете тази монотонност и въпреки това да получите нужния протеин е да включите в диетата си бобови храни.

Според клиниката „Мауо“ това е една от най-здравословните храни. Тази група съдържа много разновидности (тук влизат и леблебията и нахутът), но нас ни интересува фасулът (бял, шарен, черен, зелен и т.н.) или по-точно протеиновото му съдържание. Освен  протеин в една купичка от 180 г фасул има и влакна, сложни въглехидрати, витамините В1 и В9 (респ. 44% и над половината от препоръчителния дневен прием), витамин С (над 100% от препоръчителния дневен прием!), желязо, мед, фосфор, магнезий, калий и малко мазнини (един от малкото минуси за билдерите). В купичка сварен шарен фасул има 14 г протеин, 14 г влакна и по-малко от 1 г мазнини. Сравнете това с 85 г сварени пилешки гърди, в които имат 25 г протеин и няма влакна и ще се убедите, че този фасул е начин да увеличите приема на влакна без да жертвате протеина. (Съдържанието на протеин в суровия фасул е още по-високо -около 44 г в купичка 180 г, но идеята за него като основно протеинно ястие не е удачна.)
Фасул - източник на протеин - Продължава...
 
Превърнете почистването на сняг в тренировка

Чакахме нетърпеливо снега и го дочакахме.

И така, ако случайно сте от местата, където е поваляло повече и тежък сняг е натрупал пред дома ви, прокарването на път през бялото препятствие ще отнеме поне час, за да изкарате колата си и да отидете на тренировка. Не се безпокойте. С лопата за сняг и няколко лесни движения можете да си направите страхотна тренировка, докато измъквате колата. Приложете равномерно следните движения и за двете половини на тялото си.

Превърнете почистването на сняг в тренировка - Продължава...
 
Спрете въглехидратите, за да се отървете от излишните мазнини

Ново проучване гласи, че с намаляването на въглехидратите ще постигнете загуба на излишни телесни мазнини.

Периодичното спиране на въглехидрати е по-ефективен метод за редуциране на телесните мазнини, отколкото спирането на калориите.

Спрете въглехидратите, за да се отървете от излишните мазнини - Продължава...
 
Съвети за спокоен сън

Сънят е много важен за поддържане на телесното тегло, регулиране на хормоните и възстановяване след тренировки. Когато спите, мускулите са в покой, кръвното налягане пада, за да даде почивка на сърцето и сърдечносъдовата система. Хората, които имат проблем да поддържат нормален сън могат да изпитат понижаване нивата на тестостерона и да станат малко по-устойчиви към инсулина . Постигнете спокоен сън като:

Съвети за спокоен сън - Продължава...
 
Разпродажба


Налични номера S, M 

Стара цена: 39.00 лв.

Нова цена: 12.00 лв.

КУПИ СЕГА

Моля преди да поръчате направете справка с размерите в таблицата.

 

 Размер  S M
  
 Дължина на ръкава
  54см.  56см.  
 Ширина
  40см.  44см.  
 Дължина  52см.  54см.  
 
Хранителни добавки преди тренировка

Дали тренировката ви ще е успешна или ще обречена на провал, зависи от това, какви добавки приемате преди нея. Предлагаме комбинация от четири задължителни продукта, който трябва да приемате до 30 минути преди тренировка.

Суроватъчният протеин е на първо място в нашия и вашия задължителен списък. Протеинът е хранително вещество за активните мускули, което предотвратява мускулната недостатъчност и спомага за нарастване на мускула.

Хранителни добавки преди тренировка - Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 2016

хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement
Generated in 0.30862879753113 Seconds