Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-P
Rhodosorb-P
5.60 BGL
Купи

Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи

Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи
Snail gel + Q10
Snail gel + Q10
24.00 BGL
Купи
Боралин- 4
Боралин- 4
28.80 BGL
Купи
Информация: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Здраве и Тонус arrow Reproduct Factors +Reproduct Factors +


Цена: 38.00 BGL

 


Reproduct Factors + е продукт, изграден на билкова основа и аминокиселини, предназначен за мъже.

На пазара на хранителни добавки съществуват различни продукти, които повлияват една или друга функция на половата система. Много пъти обаче се налага да се правят сложни комбинации от медикаменти, за да се постигне ефект. Това обърква потребителите, а често необходимостта да се приемат голямо количество и различни таблетки ги отблъсква от идеята да се погрижат за себе си.

Водени от желанието да се избегнат посочените негативи, решихме да създадем един комплексно въздействащ продукт, при това на натурална основа.

 
  

Считаме, че за да се подпомогнат функциите на организма, борбата трябва да е на няколко фронта.

Използвали сме синергичното въздействие на съставките и смятаме, че продуктът определено ще помогне на мъжете да имат  по-пълноценен и продуктивен сексуален контакт.

  
  

Съставки и направления, в които биха могли да окажат положителен ефект:

Бабини зъби 2000 mg - спомага за повишаването на тестостероновите нива. Увеличава сексуалния апетит и подпомага ерекцията.

Мака 1000 mg - усилва сексуалната мощ, като за разлика от медикаментите, работещи в тази насока, няма никакви вредни странични ефекти. Има определен ефект при увеличаване на плодовитостта. Конквистадорите я наричали „секс билката на инките.”

Спирулина 1000 mg - подходяща при хронична умора, отпадналост, източник  на протеини, желязо и B12 едновременно. Можем да определим Спирулината като суперхрана за енергия и добро настроение

Аргинин 1000 mg - основна аминокиселина, срещаща се в природата, която участва в много и важни биохимични реакции в организма. Тя повишава притока на кръв към долната част на тялото и затова често се препоръчва от природните лечители като добавка, подобряваща сексуалните функции. L-Аргининът също демонстрира способност да повишава броя на сперматозоидите и така да подобрява мъжката плодовитост.

Л-карнитин 1000 mg - спомага за подобряване качеството на спермата. В организма на здравите хора се произвежда достатъчно количество L-карнитин. За мъжете, които имат затруднения с фертилността (страдащи от безплодие), допълнителният Л-карнитин запълва недостига на това вещество.


Наличност

Обикновенно се доставя за: от 2 до 3 дни

 
Може би се интересувате и от тези продукти:

Taurine
Taurine
15.00 BGL
Купи
BCAA Amino Powder
BCAA Amino Powder
19.00 BGL
Купи
хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement