Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи

Rhodosorb-h Capsules
Rhodosorb-h Capsules
49.60 BGL
Купи

Rhodosorb Plast
Rhodosorb Plast
2.60 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Rhodosorb W 100 мл.
Rhodosorb W 100 мл.
12.60 BGL
Купи
Rhodosorb-P
Rhodosorb-P
5.60 BGL
Купи
Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи
Информация: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Зеолит arrow Rhodosorb-FARER 200 gr.Rhodosorb-FARER 200 gr.


Цена: 5.00 BGL

 


безплатна доставка

Rhodosorb-FARER е 100% Природен, модифициран Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Едно от свойствата на минерала Клиноптилолит е да преструкторира (йонизира) водата по естествен начин.

Предназначение: Редовната употреба на преструктурирана чрез Rhodosorb-FARER вода влияе благоприятно върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издръжливостта. Преструкторираната (йонизирана) вода е превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества в това число радиоактивините. Източник е на необходимите микро и макро елементи, помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.

 

Препоръчителен прием: Трябва да поставите съдържанието на пакетчето в 10 литра вода (слабоминерализирана, трапезна или изворна) да престои от 6 до 8 часа и след това да консумирате редовно водата. Rhodosorb-FARER може да се използва в продължение на 90 дни, след това се заменя с нов.

Препоръчва се: на всички мъже, жени и деца под и над 10 години, като средство за предотвратяване и профилактика на онкологични, вирусни, стомашно-чревни, сърдечно-съдови, костно-ставни заболявания, изчистване на организма, в това число от ТЕЖКИ МЕТАЛИ и РАДИОАКТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ.

Взаимодействие с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.

Съхранение: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 30 градуса Целзий


Наличност

Обикновенно се доставя за: 2-3 дни

 
Може би се интересувате и от тези продукти:

Rhodosorb-H
Rhodosorb-H
39.60 BGL
Купи
Rhodosorb-FARER 100 gr.
Rhodosorb-FARER 100 gr.
3.60 BGL
Купи
хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement