Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи

Explode Amino Liquid 500мл
Explode Amino Liquid 500мл
27.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи
NOS
NOS
35.00 BGL
Купи
Шейкър Explode 600мл
Шейкър Explode 600мл
7.00 BGL
Купи
Информация: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Explode arrow Amino CapsAmino Caps


Цена: 45.00 BGL

 


Опаковка: 600 капсули
Препоръчвана дневна доза: 5 капсули сутрин, 5 преди тренировка, 5 след тренировка и 5 вечер след хранене, приети с течност.
Състав на съдържанието в препоръчаната дневна доза: белтъчен хидролизат 6 g.

Explode Amino Caps представлява ензимно хидролизиран суроватъчен протеин. Суроватъчният протеин е използван като изходна суровина, защото е богат на аминокиселините глутамин и BCAA’s - валин, левцин и изолевцин  известни с това, че влияят най-силно върху покачването на мускулна маса.
Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Explode Amino Caps играят важна роля  за развитието на мускулите.
Доказана е по-голямата целесъобразност на протеинови хидролизати вместо прием на отделни аминокиселини в комбинация. При хидролизата се запазват и получават олигопептиди, оказващи въздействие върху много органи и системи в човешкия организъм. Explode Amino Caps са подходящи за ползване от всички спортисти и особено за тези, които търсят ускорено възстановяване и мускулен растеж. Тъй като някои от аминокисселини не се синтезират в тялото (незаменими аминокиселини), е абсолютно наложително те да бъдат приемани посредством външен източник от всички, които искат да водят здравословен начин на живот.

Използването само на продукти със свободни аминокиселини може да доведе до храносмилателни проблеми, породени от осмотичното налягане при резорбцията им в червата. Приемът на белтъчините само от храна забавя изграждането на мускулна маса. След навлизането в кръвния ток отделните аминокиселини се транспортират до нуждаещите се от тях клетки, преминават в тях и се използват за синтеза на белтъчини и ензими. Белтъчният синтез и увеличаването на мускулната маса се осъществява едва след разпадането на белтъчините от храната на аминокиселини. В това е разликата между обикновения прием и поемането чрез Explode Amino Caps.
Аминокиселините във вид на препарат въздействат веднага върху строежа на мускулите, тъй като са готови за употреба. Explode Amino Caps са изключително подходящи за атлети, които желаят бързо да възстановят мускулатурата си след тренировка в рамките на минути.

Аминокиселини Количество g/100g
хидролизиран белтък 
 Триптофан 1.1
 Валин 5.3
 Треонин 3.4
 Лизин 6.2
 Изолевцин 4.9
 Левцин 8.0
 Фенилаланин 5.1
 Метионин 1.2
 Аргинин 7.5
 Цистин 1.2
 Тирозин 3.2
 Хистидин 2.9
 Пролин 5.3
 Глутамин 19.6
 Аспартова киселина 11.9
 Серин 4.4
 Глицин 4.1
 Аланин 4.2

 


Наличност

Обикновенно се доставя за: от 2 до 3 дни

 
Може би се интересувате и от тези продукти:

Creatine Monohydrate Pure
Creatine Monohydrate Pure
11.00 BGL
Купи
CGT
CGT
12.00 BGL
Купи
хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement