Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Arginine Matrix
Arginine Matrix
23.00 BGL
Купи

L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи

Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Explode Whey Protein 5 кг
Explode Whey Protein 5 кг
240.00 BGL
Купи
Explode Mass Gainer 5 kg
Explode Mass Gainer 5 kg
115.00 BGL
Купи
Фитили
Фитили
10.00 BGL
Купи
Информация: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Explode arrow Explode Amino Liquid 500млExplode Amino Liquid 500мл


Цена: 27.00 BGL

 


Безплатна доставка

 

Дневна доза: 50 мл

Дози в опаковка:
 10 дози

Съдържане в дневна доза: Суроватъчен белтъчен хидролизат  5гр, Въглехидрати 43 гр

Аминокиселинен профил ( в 100 мл): Триптофан 100 мг, Валин 640 мг, Треонин 620 мг, Лизин 1120 мг, Изолевцин 690 мг, Левцин 1400 мг, Фенилаланин 380 мг, Метионин 260 мг, Цистеин 250мг, Тирозин 350 мг

Съдържание на опаковката: 500 мл

Liquid Amino Explode представлява ензимно хидролизиран суроватъчен протеин, към който са добавени въглехидрати и не съдържа изкуствени подсладители. Суроватъчният протеин е използван като изходна суровина, защото е богат на аминокиселините глутамин и тези с разклонена верига* (валин, левцин и изолевцин). Те са известни с това, че влияят най-силно върху анаболизма(покачването на мускулна маса). Като цяло човешкият организъм по-добре “разпознава” хидролизати от млечни белтъци, отколкото от растителни (соеви), водораслови и най-вече от микробиален произход.
Ензимната хидролиза позволява както запазването на сяросъдържащата аминокиселина цистин - разрушаваща се при алкална хидролиза, така и на аминокиселината триптофан - разрушаваща се при киселинна хидролиза. В течните аминокиселини Liquid Amino Explode степента на хидролиза**е висока - DH>40%, защото са използвани два типа ензими. За разлика от прилаганите от други фирми методи на ензимна хидролиза, тук е постигнато максимално освобождаване на BCAAS , които се класифицират като хидрофобни аминокиселини. В последните години в научната литература се появиха някои данни за по-целесъобразното използване на протеинови хидролизати вместо приема на комбинации от всички отделни аминокиселини. Това се дължи основно на факта, че при хидролизата се запазват и получават редица олигопептиди, оказващи въздействие върху много органи и системи в човешкия организъм. От друга страна едностранното използване само на продукти с ниска молекулна маса (като свободни аминокиселини) може да доведе до храносмилателни проблеми, породени от осмотичното налягане при резорбцията им в червата.Отношението на хидролизиран протеин към въглехидрати в Liquid Amino Explode е направено за оптимално създаване на анаболен ефект в организма. То позволява да се използва по естествен път инсулина за вкарването на аминокиселините в мускулната клетката. Еднократен прием от 50 мл. след тренировка е оптималната доза. Препаратът не е подходящ за прием от диабетици.
* Branched Chain Amino Acids (BCAAS)
** Degree of hydrolysis

 


Наличност

Обикновенно се доставя за: от 2 до 3 дена

 
Може би се интересувате и от тези продукти:

Explode Whey Protein
Explode Whey Protein
29.00 BGL
Купи
Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи
хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement