Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи

Sinephrine
Sinephrine
34.00 BGL
Купи

Мъжки потник Explode
Мъжки потник Explode
15.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Creatine Ethyl Ester Malate
Creatine Ethyl Ester Malate
25.00 BGL
Купи
Ecdy-Steel
Ecdy-Steel
36.00 BGL
Купи
Explode L-Glutamine
Explode L-Glutamine
19.00 BGL
Купи
Информация: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Explode arrow Explode Mass Gainer 1 kgExplode Mass Gainer 1 kg


Цена: 28.00 BGL

 


Безплатна доставка

Съдържание в дневна доза:
Протеин 35гр ( 30 гр суроватъчен протеин , 5 гр желатинов хидролизиран протеин ),
Въглехидрати 60.7гр  ( 30 гр глюкоза, 30 гр малтодекстрин, 0.7 гр лактоза, 0 гр захар )
Мазнини 3 гр ( наситени мазнини 1.5 гр )
Натрий 170 мг, Калий 520 мг, Калций 320мг, Магнезий 60мг, Фосфор 100 мг, Хлор 100 мг, Желязо 2 мг, Цинк 0.2 мг, Мед 0.3 мг, Хром 0.05 мг,

Енергийност: 415 kcal

Гейнерът е прахобразен концентрат с богато съдържание на висококачествени белтъчини и въглехидрати. По същество това е протеин с добавени прости и сложни въглехидрати, на което се дължи ефективния анаболен ефект на гейнерите. За да нарастват мускулите, са необходими енергия и калории и гейнерът ги осигурява. Препоръчително е да се взима  гейнер  1-1,5 час преди тренировка и 15-30 мин. след тренировка.
В началото на  тренировката гейнерът създава оптимален енергиен фон и повишава вътрешно мускулния запас от свободни аминокиселини. Сложният състав на въглехидратите обезпечава продължително действие на препарата. Прием  на гейнер и в дни без тренировка се препоръчва на всички билдери
Explode Mass Gainer представлява оптимална комбинация от комплексни, прости въглехидрати  и суроватъчен протеин изолат, гарантираща покачване на мускулната маса. Включеният въглехидратен комплекс съдържа малтодекстрин, декстроза  които бързо доставят енергия. Този продукт е  перфектният източник на хранителни вещества след тренировка за възстановяване на гликогена, както и повече заменими, незаменими и верижноразклонени аминокиселини, на каквито суроватъчният протеин е най-богат, в сравнение с всички останали. Продуктът  на  Explode е изключително подходящ  източник на протеин  за хора  с ускорен метаболизъм, тъй като аминокиселините в него се насочват по предназначение в мускулите, способствайки за по-добър мускулен растеж, а въглехидратите служат за попълване изчерпаните след тренировка гликогенови запаси. Така организмът не използва за енергия протеина. Въглехидратите в този продукт не са просто излишни калории, а са необходима предпоставка за по-доброто усвояване на “бързия” суроватъчен протеин. Explode Mass Gainer   е обогатен още с витамини и минерали, необходими за по - добро възстановяване. Това го прави отличен хранителен източник за подрастващи спортисти, чийто организъм е в развитие, поради което имат потребност от повече хранителни вещества под формата на аминокиселини, прости, сложни въглехидрати, витамини и минерали, на каквито революционният Explode Mass Gainer  е изключително богат. Затова е подходящ хранителен суплемент, както в период на натрупване на мускулна маса при атлети, така и за общо стимулиране на защитните сили на пациенти с различни заболявания.
За да се постигне максимален ефект при натрупване на мускулна маса, се препоръчва прием на гейнера поне 3 пъти седмично в съчетание с умерена или интензивна тренировка. Препоръчителната дневна доза е 100 гр. Може да се разпредели на два приема - преди и след тренировка.  За повишаване качеството на продукта и неговата усвоимост протеинът в Explode Mass Gainer  е допълнително инстатизиран с лецитин. Това го прави лесно разтворим както в топли, така и в студени вода и мляко.


Наличност

Обикновенно се доставя за: от 2 до 3 дни

 
Може би се интересувате и от тези продукти:

Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи
хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement