Fitness
Основно меню
FITNES-BG.COM
Фитнес Профил
Фитнес Зали
Хранене
Тренировки
Упражнения
Полезно
Хранителни Добавки
Фитнес Медикаменти
Форум
Фитнес
Фитнес речник
Магазин
Контакти
Фитнес инструктор
Производител:Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.
Тениска Ironfuckers
Тениска Ironfuckers
25.00 BGL
Купи

L-carnitine capsules
L-carnitine capsules
28.00 BGL
Купи

L-carnitine Gel
L-carnitine Gel
12.00 BGL
Купи

Вход

Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

6 Pro
6 Pro
112.00 BGL
Купи
NOS
NOS
35.00 BGL
Купи
Къси панталони Explode
Къси панталони Explode
32.00 BGL
Купи
Информация: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Explode arrow Explode Mass Gainer 1 kgExplode Mass Gainer 1 kg


Цена: 28.00 BGL

 


Безплатна доставка

Съдържание в дневна доза:
Протеин 35гр ( 30 гр суроватъчен протеин , 5 гр желатинов хидролизиран протеин ),
Въглехидрати 60.7гр  ( 30 гр глюкоза, 30 гр малтодекстрин, 0.7 гр лактоза, 0 гр захар )
Мазнини 3 гр ( наситени мазнини 1.5 гр )
Натрий 170 мг, Калий 520 мг, Калций 320мг, Магнезий 60мг, Фосфор 100 мг, Хлор 100 мг, Желязо 2 мг, Цинк 0.2 мг, Мед 0.3 мг, Хром 0.05 мг,

Енергийност: 415 kcal

Гейнерът е прахобразен концентрат с богато съдържание на висококачествени белтъчини и въглехидрати. По същество това е протеин с добавени прости и сложни въглехидрати, на което се дължи ефективния анаболен ефект на гейнерите. За да нарастват мускулите, са необходими енергия и калории и гейнерът ги осигурява. Препоръчително е да се взима  гейнер  1-1,5 час преди тренировка и 15-30 мин. след тренировка.
В началото на  тренировката гейнерът създава оптимален енергиен фон и повишава вътрешно мускулния запас от свободни аминокиселини. Сложният състав на въглехидратите обезпечава продължително действие на препарата. Прием  на гейнер и в дни без тренировка се препоръчва на всички билдери
Explode Mass Gainer представлява оптимална комбинация от комплексни, прости въглехидрати  и суроватъчен протеин изолат, гарантираща покачване на мускулната маса. Включеният въглехидратен комплекс съдържа малтодекстрин, декстроза  които бързо доставят енергия. Този продукт е  перфектният източник на хранителни вещества след тренировка за възстановяване на гликогена, както и повече заменими, незаменими и верижноразклонени аминокиселини, на каквито суроватъчният протеин е най-богат, в сравнение с всички останали. Продуктът  на  Explode е изключително подходящ  източник на протеин  за хора  с ускорен метаболизъм, тъй като аминокиселините в него се насочват по предназначение в мускулите, способствайки за по-добър мускулен растеж, а въглехидратите служат за попълване изчерпаните след тренировка гликогенови запаси. Така организмът не използва за енергия протеина. Въглехидратите в този продукт не са просто излишни калории, а са необходима предпоставка за по-доброто усвояване на “бързия” суроватъчен протеин. Explode Mass Gainer   е обогатен още с витамини и минерали, необходими за по - добро възстановяване. Това го прави отличен хранителен източник за подрастващи спортисти, чийто организъм е в развитие, поради което имат потребност от повече хранителни вещества под формата на аминокиселини, прости, сложни въглехидрати, витамини и минерали, на каквито революционният Explode Mass Gainer  е изключително богат. Затова е подходящ хранителен суплемент, както в период на натрупване на мускулна маса при атлети, така и за общо стимулиране на защитните сили на пациенти с различни заболявания.
За да се постигне максимален ефект при натрупване на мускулна маса, се препоръчва прием на гейнера поне 3 пъти седмично в съчетание с умерена или интензивна тренировка. Препоръчителната дневна доза е 100 гр. Може да се разпредели на два приема - преди и след тренировка.  За повишаване качеството на продукта и неговата усвоимост протеинът в Explode Mass Gainer  е допълнително инстатизиран с лецитин. Това го прави лесно разтворим както в топли, така и в студени вода и мляко.


Наличност

Обикновенно се доставя за: от 2 до 3 дни

 
Може би се интересувате и от тези продукти:

Explode Silver Pro
Explode Silver Pro
34.00 BGL
Купи
хранителни добавки протеин езда гейнер l-carnitine креатин Хороскопи bodybuilding fitness

Advertisement