| Автор |
Съобщение |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
най просто с paint... а иначе има куп други програми.. само се поразрови в пеинта че аз доста трудно намерих от къде се смалява
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:41 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
rnmt написа:къде се загуби бицепса 
Набърках се в ебати историята ся ви пиша от клуб че маиками сее нацупила неще ми плати нета  Излезнаха ми едни сребристи на цвят като педна на зъбите (от прекалциране) и маиками си мисли че е от добавките и ми ги изхвърли на боклука чисто нова кофа протеин 3 кила и аминокиселини 300 капсули ... на мусаши при това ... и сега ме прати на някфи изследвания за кръв,черен дроб и т.н.  шантава работа кфо да ви кажа ... другия месец мога да ви пиша сега сядам от клуб и влизам в скаипа.Успех от мен форума да се развива успешно докато ме няма
|
| Вто Окт 30, 2007 10:41 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
ОЛЕЕ КАЖИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ ДА ТИ ПРЕРОВЯ КОФАТА ЗА БОКЛУК  жажажа базикам се
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:51 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
|
| Вто Окт 30, 2007 10:52 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
|
| Вто Окт 30, 2007 11:05 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
те за добавките скандал му направили... а той за зоб говори... ако беше взимал зоб сега в изследванията ти цялата менделеева таблица щяха да открият, в такъв случай не и завиждам на майкати... ГОРКАТА ЖЕНИЦА
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 11:19 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
metal_forever11 написа:те за добавките скандал му направили... а той за зоб говори... ако беше взимал зоб сега в изследванията ти цялата менделеева таблица щяха да открият, в такъв случай не и завиждам на майкати... ГОРКАТА ЖЕНИЦА 
небе момчето искаше да каже че маикаму си мисли че зъбите заради това са му станали такива,а и тои си е бая добре за годините нищо чудно да го е помислила и за химик  И аз така наще не ми даваха като бях на 15-6-7-8 и протеин да пия,нямах въъзможност дори и да се храня правилно.Но като доиде 1 коледа кат ги погнах сас сурвачката искарах некфи 100тина лева и 1 приятел тои беше контрабандистче ми вкара 1 метан от Русия и стромба,тои с тфа си искарва хляба,на по ниско като за приятел разпитвах тук там и се назобих  И наще въобще не разбраха и кфо става
|
| Вто Окт 30, 2007 11:25 pm |
|
 |
dadas
Потребител
Местожителство: обзор
|
хахаХахАХАхаХАХХАхаХАхх ем бицепс скрии си ги тея протеини и тея амино ХАХАХ аз Ако бях след кофата хаха ска4ам и сабирам
_________________ Нестава само с ХИМИЯ иска се Ядене и Тренировки
|
| Вто Окт 30, 2007 11:44 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
Anapolon написа:
небе момчето искаше да каже че маикаму си мисли че зъбите заради това са му станали такива,а и тои си е бая добре за годините нищо чудно да го е помислила и за химик И аз така наще не ми даваха като бях на 15-6-7-8 и протеин да пия,нямах въъзможност дори и да се храня правилно.Но като доиде 1 коледа кат ги погнах сас сурвачката искарах некфи 100тина лева и 1 приятел тои беше контрабандистче ми вкара 1 метан от Русия и стромба,тои с тфа си искарва хляба,на по ниско като за приятел разпитвах тук там и се назобих И наще въобще не разбраха и кфо става
и сега "копеле" ли си?
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 11:45 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
|
| Вто Окт 30, 2007 11:48 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
и аз искам да сам "животно" ама в никакав случай не искам със зоб... имам един познат от РЗБОП който е ...... машина от всякъде... може да няма релеф, да си има и сланинки... ама както каза anapolon като ти шибне две плесници и не знаеш на кой свят царуваш... иначе той не е зобил просто генетично му е заложено да е здрав и блъска яко в фитнеса  та и аз искам да съм като него, релеф не искам кои знае какъв, искам да съм просто "машина"
Metallica FOREVER!!!
|
| Сря Окт 31, 2007 12:13 am |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
ми такава ми е професията тряя си животно,като бях релефен 87кила и се збихме и един по едър от мене като ми шибна 2 песници литнах 2 метра  [/quote]
Хахаха с 2 плесници и назаде а.Що на мене никой не ми бии плесници  Щотото free fighta дето го тренирам си казва думата.Ко ще и 100 кила да е противника  .Тай 4е не става да имаш само големи мускули и да са праиш на бия4.Например трениора ми е 70 кг ,ама само да не го ядосаш щото става лошо  кат го ядосаме и са таркаляме из залата или праим лицеви за наказание
|
| Сря Окт 31, 2007 8:56 am |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
тоооо free fighta и аз си го тренирам  хем трениор не ми трябва.. ама кой каквото и да тренира, колкото и да е здрав.. нали знаете че от три грама олово никой не е по силен  така че аз да имам един патлак, пак и free fight да тренира някой и ако ще 130 кила мускулна маса да е, аз като му прасна капачките на колената и пак ще яде бой...
П.П. Ванка нищо против тебе нямам, говоря по принцип! Не става въпрос само за free fight ами и за бокс и за карате и за всичко... в трито грама е истината
Metallica FOREVER!!!
|
| Сря Окт 31, 2007 10:05 am |
|
 |
dadas
Потребител
Местожителство: обзор
|
метал батка 6ти стисне ли да го издран4иш в капа4ките представи си да не гу ицелиш с вси4ки куршуми после кво става ела 4е ми трябваш
_________________ Нестава само с ХИМИЯ иска се Ядене и Тренировки
|
| Чет Ное 01, 2007 12:11 am |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
мисълта ми беше че в "уличния бой" не е гаранция че като си як или като знаеш бойно изкуство ще набиеш противника си... аз ако съм наистина луд... нищо че съм 74 кила... да имам един пистолет пък не free fight ами и господ да слезне не може те утърве  говоря по принцип... не че на мен ми стиска, ама ако бях малко по откачен с удоволствие
Metallica FOREVER!!!
|
| Чет Ное 01, 2007 12:31 am |
|
 |
|
|