Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Аватари
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
най просто с paint... а иначе има куп други програми.. само се поразрови в пеинта че аз доста трудно намерих от къде се смалява Embarassed

Metallica FOREVER!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
къде се загуби бицепса Embarassed

Набърках се в ебати историята ся ви пиша от клуб че маиками сее нацупила неще ми плати нета Laughing Излезнаха ми едни сребристи на цвят като педна на зъбите (от прекалциране) и маиками си мисли че е от добавките и ми ги изхвърли на боклука чисто нова кофа протеин 3 кила и аминокиселини 300 капсули ... на мусаши при това ... и сега ме прати на някфи изследвания за кръв,черен дроб и т.н. Laughing шантава работа кфо да ви кажа ... другия месец мога да ви пиша сега сядам от клуб и влизам в скаипа.Успех от мен форума да се развива успешно докато ме няма Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ОЛЕЕ КАЖИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ ДА ТИ ПРЕРОВЯ КОФАТА ЗА БОКЛУК Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing жажажа базикам се Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
rnmt написа:

Набърках се в ебати историята ся ви пиша от клуб че маиками сее нацупила неще ми плати нета Laughing Излезнаха ми едни сребристи на цвят като педна на зъбите (от прекалциране) и маиками си мисли че е от добавките и ми ги изхвърли на боклука чисто нова кофа протеин 3 кила и аминокиселини 300 капсули ... на мусаши при това ... и сега ме прати на някфи изследвания за кръв,черен дроб и т.н. Laughing шантава работа кфо да ви кажа ... другия месец мога да ви пиша сега сядам от клуб и влизам в скаипа.Успех от мен форума да се развива успешно докато ме няма Wink

хаха знам споко наще не ми даваха и протеин да си зема,а първия цикъл го направих на 16 и половина хихихи

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
rnmt написа:

хахах ся ще те хванат какъв си химик Laughing Laughing Laughing

Мнение  
те за добавките скандал му направили... а той за зоб говори... ако беше взимал зоб сега в изследванията ти цялата менделеева таблица щяха да открият, в такъв случай не и завиждам на майкати... ГОРКАТА ЖЕНИЦА Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
те за добавките скандал му направили... а той за зоб говори... ако беше взимал зоб сега в изследванията ти цялата менделеева таблица щяха да открият, в такъв случай не и завиждам на майкати... ГОРКАТА ЖЕНИЦА Laughing

небе момчето искаше да каже че маикаму си мисли че зъбите заради това са му станали такива,а и тои си е бая добре за годините нищо чудно да го е помислила и за химик Laughing И аз така наще не ми даваха като бях на 15-6-7-8 и протеин да пия,нямах въъзможност дори и да се храня правилно.Но като доиде 1 коледа кат ги погнах сас сурвачката искарах некфи 100тина лева и 1 приятел тои беше контрабандистче ми вкара 1 метан от Русия и стромба,тои с тфа си искарва хляба,на по ниско като за приятел разпитвах тук там и се назобих Laughing И наще въобще не разбраха и кфо става

Отговорете с цитат
Мнение  
хахаХахАХАхаХАХХАхаХАхх ем бицепс скрии си ги тея протеини и тея амино ХАХАХ аз Ако бях след кофата хаха ска4ам и сабирам

Мнение  
Anapolon написа:

небе момчето искаше да каже че маикаму си мисли че зъбите заради това са му станали такива,а и тои си е бая добре за годините нищо чудно да го е помислила и за химик Laughing И аз така наще не ми даваха като бях на 15-6-7-8 и протеин да пия,нямах въъзможност дори и да се храня правилно.Но като доиде 1 коледа кат ги погнах сас сурвачката искарах некфи 100тина лева и 1 приятел тои беше контрабандистче ми вкара 1 метан от Русия и стромба,тои с тфа си искарва хляба,на по ниско като за приятел разпитвах тук там и се назобих Laughing И наще въобще не разбраха и кфо става

и сега "копеле" ли си? Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
Anapolon написа:

и сега "копеле" ли си? Laughing

ми такава ми е професията тряя си животно,като бях релефен 87кила и се збихме и един по едър от мене като ми шибна 2 песници литнах 2 метра Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз искам да сам "животно" ама в никакав случай не искам със зоб... имам един познат от РЗБОП който е ...... машина от всякъде... може да няма релеф, да си има и сланинки... ама както каза anapolon като ти шибне две плесници и не знаеш на кой свят царуваш... иначе той не е зобил просто генетично му е заложено да е здрав и блъска яко в фитнеса Laughing та и аз искам да съм като него, релеф не искам кои знае какъв, искам да съм просто "машина"

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
ми такава ми е професията тряя си животно,като бях релефен 87кила и се збихме и един по едър от мене като ми шибна 2 песници литнах 2 метра Embarassed[/quote]

Хахаха с 2 плесници и назаде а.Що на мене никой не ми бии плесници Very Happy Щотото free fighta дето го тренирам си казва думата.Ко ще и 100 кила да е противника Very Happy Very Happy Very Happy .Тай 4е не става да имаш само големи мускули и да са праиш на бия4.Например трениора ми е 70 кг ,ама само да не го ядосаш щото става лошо Very Happy кат го ядосаме и са таркаляме из залата или праим лицеви за наказание Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
тоооо free fighta и аз си го тренирам Very Happy хем трениор не ми трябва.. ама кой каквото и да тренира, колкото и да е здрав.. нали знаете че от три грама олово никой не е по силен Laughing така че аз да имам един патлак, пак и free fight да тренира някой и ако ще 130 кила мускулна маса да е, аз като му прасна капачките на колената и пак ще яде бой...
П.П. Ванка нищо против тебе нямам, говоря по принцип! Не става въпрос само за free fight ами и за бокс и за карате и за всичко... в трито грама е истината Laughing Laughing Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
метал батка 6ти стисне ли да го издран4иш в капа4ките представи си да не гу ицелиш с вси4ки куршуми после кво става ела 4е ми трябваш Very Happy

Мнение  
мисълта ми беше че в "уличния бой" не е гаранция че като си як или като знаеш бойно изкуство ще набиеш противника си... аз ако съм наистина луд... нищо че съм 74 кила... да имам един пистолет пък не free fight ами и господ да слезне не може те утърве Laughing говоря по принцип... не че на мен ми стиска, ама ако бях малко по откачен с удоволствие Wink Laughing Cool

Metallica FOREVER!!!
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети