| Автор |
Съобщение |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
 Акне
много ви се моля какво да си взема проив пъпки 6тот като 4истех мазнините ми се появиха а пък на 15 ноемри има състезание някакво обито ма да отида да взема не6то дано
|
| Пон Окт 29, 2007 3:33 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
BBAR
Потребител
|
От какво ти се явиха тези пъпки, да не си пил нещо? Спирай го, ако е така.
|
| Пон Окт 29, 2007 3:36 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
 Re: помогнетеее
zob40 написа:много ви се моля какво да си взема проив пъпки 6тот като 4истех мазнините ми се появиха а пък на 15 ноемри има състезание някакво обито ма да отида да взема не6то дано
2 теми напрай, разбрахме че имаш пъпки,ама напраи още една тема ако искаш!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Окт 29, 2007 4:03 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Акне се появява по различни причини.Ако си вземал стероиди, трябва да спреш.
Поддържай отлична хигиена на лицето и въобще на тялото. Не ползвай сапуни на алкална основа. Те ще изсушат кожата. Организмът се стреми да я омазни и става омагьосан кръг. Почиствай с лосион без алкохол в него.Ползвай сапун с мед и прополис.Купи си медицински крем против акне.
Не яж мазно, люто,ориз и храни , които съдържат бързи захари. Те не са причина за акне, но раздразват появилото се вече.
Ако имаш повечко пари-иди на лазерни процедури.Това е най-ефикасен и най-бърз начин да се оттървеш от акнето.
Ако имаш комедони, не ги обработвай сам.Най-много да травмираш кожата. Можеш да си купиш специален лосион, но най-добре е да идеш на козметик и то добър.Не е срамно. Много мъже, като чуят за козметик, изпадат в стрес, но това е най-добрият начин. Нали знаеш, че всяка работа си плаче за майстора
|
| Пон Окт 29, 2007 4:17 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
Аз ходя на козметик.няма нищо срамно в това да искаш да изглеждаш добре
|
| Пон Окт 29, 2007 4:25 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Даже е похвално, поне според мен, един мъж да се грижи за себе си.Не само мускули трябват
|
| Пон Окт 29, 2007 7:04 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
много моля, овладейте хормоните
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 12:10 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Zob40, преди да си запишеш час за козметик, прецени добре салона, в който искаш да отидеш.Да е чист, с добра техника.Ориентирай се и за уменията на козметика. Да не стане някоя беля, защото при некачествена работа на козметика могат да се получат усложнения. Особено опасно е замърсяването на кожата, стига се до инфекции и т. н. Затова не отивай къде да е.
Що се отнася до "овладяването на хормоните", наистина е редно да сме толерантни един към друг.Вместо да се обиждате, по - добре се съветвайте помежду си, нали затова сме тук-всеки да помага на другите , с каквото може
|
| Вто Окт 30, 2007 2:02 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
еми хормоните трябва да се овладеят, няма спор, то това не е форум с цел да се надахвате за бой  просто по спокойно, говоря за Zob40... ако не съм ти написал правилно ника не се сърди, че нямам намерение и аз да ставам обект на заплахи  иначе е хубаво че има такива "рекордьори медалисти" ами ти на 15г. с 47 медала до като станеш на 20г. ще имаш 100 а за 30г. да не говорим  дано найстина е така и да трупаш медали... ще се радвам че все пак в някаква форма познавам такъв човек
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 2:23 pm |
|
 |
zob40
Потребител
|
|
| Сря Окт 31, 2007 6:05 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
zob40 написа:много ви се моля какво да си взема проив пъпки 6тот като 4истех мазнините ми се появиха а пък на 15 ноемри има състезание някакво обито ма да отида да взема не6то дано
Т`ва е от зоба , намали зоба и пъпките ще ти налеят.
|
| Чет Ное 01, 2007 11:46 am |
|
 |
zob40
Потребител
|
JAKI написа:zob40 написа:много ви се моля какво да си взема проив пъпки 6тот като 4истех мазнините ми се появиха а пък на 15 ноемри има състезание някакво обито ма да отида да взема не6то дано
Т`ва е от зоба , намали зоба и пъпките ще ти налеят.
добре какво разбира6 под зб за да го махна или намаля
............||..............
.........../ \.............
.............................
|
| Чет Ное 01, 2007 12:01 pm |
|
 |
|
|