Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Акне
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Акне 
много ви се моля какво да си взема проив пъпки 6тот като 4истех мазнините ми се появиха а пък на 15 ноемри има състезание някакво обито ма да отида да взема не6то дано

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
От какво ти се явиха тези пъпки, да не си пил нещо? Спирай го, ако е така.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: помогнетеее 
zob40 написа:
много ви се моля какво да си взема проив пъпки 6тот като 4истех мазнините ми се появиха а пък на 15 ноемри има състезание някакво обито ма да отида да взема не6то дано

2 теми напрай, разбрахме че имаш пъпки,ама напраи още една тема ако искаш!

Мнение  
Акне се появява по различни причини.Ако си вземал стероиди, трябва да спреш.
Поддържай отлична хигиена на лицето и въобще на тялото. Не ползвай сапуни на алкална основа. Те ще изсушат кожата. Организмът се стреми да я омазни и става омагьосан кръг. Почиствай с лосион без алкохол в него.Ползвай сапун с мед и прополис.Купи си медицински крем против акне.
Не яж мазно, люто,ориз и храни , които съдържат бързи захари. Те не са причина за акне, но раздразват появилото се вече.
Ако имаш повечко пари-иди на лазерни процедури.Това е най-ефикасен и най-бърз начин да се оттървеш от акнето.
Ако имаш комедони, не ги обработвай сам.Най-много да травмираш кожата. Можеш да си купиш специален лосион, но най-добре е да идеш на козметик и то добър.Не е срамно. Много мъже, като чуят за козметик, изпадат в стрес, но това е най-добрият начин. Нали знаеш, че всяка работа си плаче за майстора Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз ходя на козметик.няма нищо срамно в това да искаш да изглеждаш добре Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
Даже е похвално, поне според мен, един мъж да се грижи за себе си.Не само мускули трябват Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
много моля, овладейте хормоните Evil or Very Mad

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Zob40, преди да си запишеш час за козметик, прецени добре салона, в който искаш да отидеш.Да е чист, с добра техника.Ориентирай се и за уменията на козметика. Да не стане някоя беля, защото при некачествена работа на козметика могат да се получат усложнения. Особено опасно е замърсяването на кожата, стига се до инфекции и т. н. Затова не отивай къде да е.
Що се отнася до "овладяването на хормоните", наистина е редно да сме толерантни един към друг.Вместо да се обиждате, по - добре се съветвайте помежду си, нали затова сме тук-всеки да помага на другите , с каквото може Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
еми хормоните трябва да се овладеят, няма спор, то това не е форум с цел да се надахвате за бой Laughing просто по спокойно, говоря за Zob40... ако не съм ти написал правилно ника не се сърди, че нямам намерение и аз да ставам обект на заплахи Confused иначе е хубаво че има такива "рекордьори медалисти" ами ти на 15г. с 47 медала до като станеш на 20г. ще имаш 100 а за 30г. да не говорим Very Happy дано найстина е така и да трупаш медали... ще се радвам че все пак в някаква форма познавам такъв човек Very Happy

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
еми хормоните трябва да се овладеят, няма спор, то това не е форум с цел да се надахвате за бой Laughing просто по спокойно, говоря за Zob40... ако не съм ти написал правилно ника не се сърди, че нямам намерение и аз да ставам обект на заплахи Confused иначе е хубаво че има такива "рекордьори медалисти" ами ти на 15г. с 47 медала до като станеш на 20г. ще имаш 100 а за 30г. да не говорим Very Happy дано найстина е така и да трупаш медали... ще се радвам че все пак в някаква форма познавам такъв човек Very Happy
ееееее първия човек да ме поздрави за медабите евала prayer prayer maria много ти благодаря за съветите

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
zob40 написа:

Т`ва е от зоба , намали зоба и пъпките ще ти налеят.

Отговорете с цитат
JAKI написа:
zob40 написа:

Т`ва е от зоба , намали зоба и пъпките ще ти налеят.
добре какво разбира6 под зб за да го махна или намаля

............||..............
.........../ \.............
.............................

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети