Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Ако може да и напраите програма ще съм МНОГО БЛАГОДАРЕН :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ако може да и напраите програма ще съм МНОГО БЛАГОДАРЕН :) 
Искам програма за отслабване ето и данните ми Sad 169-височина 72 кг пулс между 68 и 70 (14 години ) .... Искам да ми кажете точно кво да права и по колко пъти да ходя..... Какво да Взимам (протеини,Л-карнитин........) ходя от 4-5 седмици на фитнес Wink
Но немога да намеря някои да ми направи програма и за това искам да попитам вас защото се пак 90% разбирате от фитнес. Само да кажа от 1 седмица спазвам диета ходя на фитнес и поне един два часа играя ФУТБОЛ fball

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Хора искам само 1 програма.. И 2-3 отговора нищо повче. Idea Idea Idea Idea Idea

просто искам до 2 месеца (по точно до лятото като почне да се носи кас ракав бати каф съм някои ме ебават да нося сотиен SadSad ) да по отслабна и да направа малко релеф не искам да ставам някав култорис Razz Razz Razz Razz Razz

Просто ме е срам от себе,си като отида на басеин..Дано никои да не го изживява този срам Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Guy with axe Guy with axe Guy with axe

П.п Искам по точен отговор..Не разбирам от някои работи ЧОВЕШКО е никои не се е родил научен Shocked Shocked

Отговорете с цитат
Мнение  
silvii написа:
Хора искам само 1 програма.. И 2-3 отговора нищо повче. Idea Idea Idea Idea Idea

просто искам до 2 месеца (по точно до лятото като почне да се носи кас ракав бати каф съм някои ме ебават да нося сотиен SadSad ) да по отслабна и да направа малко релеф не искам да ставам някав култорис Razz Razz Razz Razz Razz

Просто ме е срам от себе,си като отида на басеин..Дано никои да не го изживява този срам Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Guy with axe Guy with axe Guy with axe

П.п Искам по точен отговор..Не разбирам от някои работи ЧОВЕШКО е никои не се е родил научен Shocked Shocked

Абе пич каква програма искаш!? Evil or Very Mad Ще въртиш повече и по-често на велоаргуметъра, ще ядеш по малко и начесто храни, които трябва, ще пиеш повече вода и така, каква програма!? Днеска ще ядеш чушки и домати, утре банан и мляко, в другиден портокал и филийка хляб... не може да те задължава ме да ядеш това и това в точно определн момент. Обикновенно за диетите трябват повечко ресурси, за да можеш да си набавяш нужните храни...

Предлагвам аминистратора да заключи темата!

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.fitnes-bg.com/forum/post493.html?highlight=програма%20%20начинаещи#493
Теб явно те мързи да потърсиш, та като отвориш поста, погледни малко по-надолу, има програма.Изказани са мнения за нея. Аз лично повече не мога да ти помогна.

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети