Ако може да и напраите програма ще съм МНОГО БЛАГОДАРЕН :)
Автор
Съобщение
silvii Потребител
Ако може да и напраите програма ще съм МНОГО БЛАГОДАРЕН :)
Искам програма за отслабване ето и данните ми 169-височина 72 кг пулс между 68 и 70 (14 години ) .... Искам да ми кажете точно кво да права и по колко пъти да ходя..... Какво да Взимам (протеини,Л-карнитин........) ходя от 4-5 седмици на фитнес
Но немога да намеря някои да ми направи програма и за това искам да попитам вас защото се пак 90% разбирате от фитнес. Само да кажа от 1 седмица спазвам диета ходя на фитнес и поне един два часа играя ФУТБОЛ
Съб Фев 23, 2008 10:23 pm
Administrator
silvii Потребител
Хора искам само 1 програма.. И 2-3 отговора нищо повче.
просто искам до 2 месеца (по точно до лятото като почне да се носи кас ракав бати каф съм някои ме ебават да нося сотиен ) да по отслабна и да направа малко релеф не искам да ставам някав култорис
Просто ме е срам от себе,си като отида на басеин..Дано никои да не го изживява този срам
П.п Искам по точен отговор..Не разбирам от някои работи ЧОВЕШКО е никои не се е родил научен
Хора искам само 1 програма.. И 2-3 отговора нищо повче.
просто искам до 2 месеца (по точно до лятото като почне да се носи кас ракав бати каф съм някои ме ебават да нося сотиен ) да по отслабна и да направа малко релеф не искам да ставам някав култорис
Просто ме е срам от себе,си като отида на басеин..Дано никои да не го изживява този срам
П.п Искам по точен отговор..Не разбирам от някои работи ЧОВЕШКО е никои не се е родил научен
Абе пич каква програма искаш!? Ще въртиш повече и по-често на велоаргуметъра, ще ядеш по малко и начесто храни, които трябва, ще пиеш повече вода и така, каква програма!? Днеска ще ядеш чушки и домати, утре банан и мляко, в другиден портокал и филийка хляб... не може да те задължава ме да ядеш това и това в точно определн момент. Обикновенно за диетите трябват повечко ресурси, за да можеш да си набавяш нужните храни...
Предлагвам аминистратора да заключи темата!
Нед Фев 24, 2008 7:56 pm
maria Модератор
http://www.fitnes-bg.com/forum/post493.html?highlight=програма%20%20начинаещи#493
Теб явно те мързи да потърсиш, та като отвориш поста, погледни малко по-надолу, има програма.Изказани са мнения за нея. Аз лично повече не мога да ти помогна.
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
В момента е: Пон Дек 01, 2008 9:03 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети