| Автор |
Съобщение |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
toshko81 написа:като излезеш на заведение може да пийнеш една чаша хубаво червено вино 
И не само има толкова голямо изубили от неалкохолни напитки, коктейли и т.н. че няма накъде
|
| Нед Мар 09, 2008 8:45 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
е да смисал слуява се да пия ама в сравнение с преди съвсем по рядко
|
| Нед Мар 09, 2008 9:06 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
zverozavar написа:е да смисал слуява се да пия ама в сравнение с преди съвсем по рядко
И при мене е така. За последното време колко неща се промениха при мене не е истина
|
| Нед Мар 09, 2008 9:49 pm |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
 Браво на вас!
 Млади момчета, а разсъждавате по-трезво от мен. И по-правилно. Пожелавам ви и когато станете на моите години да сте запазили този си дух и оптимизъм за живот, и не ви се налага да използвате алкохол, за да го подържате! А по темата - никога не съм си казвала 1-2 на 2 седмици, обикновено е 1-2 на ден
Напоследък, след като се провалих и с диетата, все повече започнах да че чудя какво правя в сайт за спортисти, като нямам нищо общо. Май ще ви напускам  Лек ден!
|
| Пон Мар 10, 2008 8:03 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Аз и не мога да пия много. Пия една две чаши бяло вино и се замайвам. Иначе простотията кипи от мен в четворни дози и без алкохол. Пример: На 8 март излязох да празнувам с приятелката си в едно заведение с компания на нейни приятелки. Всички стояха като пукали, аз танцувах забавлявах се, смях се от сърце и изпих една бира. А на масата бяха обърнати сигурно поне 8 , 9 големи питиета от тях. Незнам не го разбирам аз това с пиенето за удоволствие - хубаво е да пийнеш ама да се направиш на прасе за да ти е весело означава че имаш проблем с това да се отпуснеш и да се забавляваш. Хората трябва да имат малко повече самочувствие според мен!
|
| Пон Мар 10, 2008 11:46 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
max_paine написа:Хората трябва да имат малко повече самочувствие според мен! 
В това ненормално всекидневие незнам как ще стане, май само от време на време идва при мене или от малките неща...
|
| Пон Мар 10, 2008 12:16 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
max_paine написа:Аз и не мога да пия много. Пия една две чаши бяло вино и се замайвам. Иначе простотията кипи от мен в четворни дози и без алкохол. Пример: На 8 март излязох да празнувам с приятелката си в едно заведение с компания на нейни приятелки. Всички стояха като пукали, аз танцувах забавлявах се, смях се от сърце и изпих една бира. А на масата бяха обърнати сигурно поне 8 , 9 големи питиета от тях. Незнам не го разбирам аз това с пиенето за удоволствие - хубаво е да пийнеш ама да се направиш на прасе за да ти е весело означава че имаш проблем с това да се отпуснеш и да се забавляваш. Хората трябва да имат малко повече самочувствие според мен! 
И на мен ме се е случвало многократно-всички да седят като пукали  И чак като се направят (и момичетата и момчетата) на свине става купона...На мен пък си ме е весело да ги гледам как изпадат  С алкохол цялата атмосфера се променя
Не мога да кажа,че понякога не съм се присъединявала в клуба на отрязялите се....имало е много тежки вечери....обаче пък има и суперско изкарване без капчица алкохол-залагам на него
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Пон Мар 10, 2008 1:19 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
и без алкохол е весело но
натряскаме ли се 20 -тина човека няма по хубаво от това
само че след това 2 дни нито ям нито пия
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пон Мар 10, 2008 1:22 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Hristo Borisov написа:и без алкохол е весело но
натряскаме ли се 20 -тина човека няма по хубаво от това
само че след това 2 дни нито ям нито пия 
А,то зависи колко изпиеш,щото може да те държи и повече от 2 дни
_________________ Just SmilEee  ))