Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Алкохол
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
toshko81 написа:
като излезеш на заведение може да пийнеш една чаша хубаво червено вино Wink

И не само има толкова голямо изубили от неалкохолни напитки, коктейли и т.н. че няма накъде Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
е да смисал слуява се да пия ама в сравнение с преди съвсем по рядко

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
е да смисал слуява се да пия ама в сравнение с преди съвсем по рядко

И при мене е така. За последното време колко неща се промениха при мене не е истина Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение Браво на вас! 
Very Happy Млади момчета, а разсъждавате по-трезво от мен. И по-правилно. Пожелавам ви и когато станете на моите години да сте запазили този си дух и оптимизъм за живот, и не ви се налага да използвате алкохол, за да го подържате! А по темата - никога не съм си казвала 1-2 на 2 седмици, обикновено е 1-2 на ден Laughing
Напоследък, след като се провалих и с диетата, все повече започнах да че чудя какво правя в сайт за спортисти, като нямам нищо общо. Май ще ви напускам Smile Лек ден!

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз и не мога да пия много. Пия една две чаши бяло вино и се замайвам. Иначе простотията кипи от мен в четворни дози и без алкохол. Пример: На 8 март излязох да празнувам с приятелката си в едно заведение с компания на нейни приятелки. Всички стояха като пукали, аз танцувах забавлявах се, смях се от сърце и изпих една бира. А на масата бяха обърнати сигурно поне 8 , 9 големи питиета от тях. Незнам не го разбирам аз това с пиенето за удоволствие - хубаво е да пийнеш ама да се направиш на прасе за да ти е весело означава че имаш проблем с това да се отпуснеш и да се забавляваш. Хората трябва да имат малко повече самочувствие според мен! Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Хората трябва да имат малко повече самочувствие според мен! Wink

В това ненормално всекидневие незнам как ще стане, май само от време на време идва при мене или от малките неща...

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Аз и не мога да пия много. Пия една две чаши бяло вино и се замайвам. Иначе простотията кипи от мен в четворни дози и без алкохол. Пример: На 8 март излязох да празнувам с приятелката си в едно заведение с компания на нейни приятелки. Всички стояха като пукали, аз танцувах забавлявах се, смях се от сърце и изпих една бира. А на масата бяха обърнати сигурно поне 8 , 9 големи питиета от тях. Незнам не го разбирам аз това с пиенето за удоволствие - хубаво е да пийнеш ама да се направиш на прасе за да ти е весело означава че имаш проблем с това да се отпуснеш и да се забавляваш. Хората трябва да имат малко повече самочувствие според мен! Wink

И на мен ме се е случвало многократно-всички да седят като пукали Laughing И чак като се направят (и момичетата и момчетата) на свине става купона...На мен пък си ме е весело да ги гледам как изпадат Laughing С алкохол цялата атмосфера се променя Laughing
Не мога да кажа,че понякога не съм се присъединявала в клуба на отрязялите се....имало е много тежки вечери....обаче пък има и суперско изкарване без капчица алкохол-залагам на него Wink

Мнение  
и без алкохол е весело но
натряскаме ли се 20 -тина човека няма по хубаво от това Smile
само че след това 2 дни нито ям нито пия Sad

Мнение  
Hristo Borisov написа:
и без алкохол е весело но
натряскаме ли се 20 -тина човека няма по хубаво от това Smile
само че след това 2 дни нито ям нито пия Sad

А,то зависи колко изпиеш,щото може да те държи и повече от 2 дни Laughing

Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2