| Автор |
Съобщение |
Hristo Borisov
Потребител
|
 Алкохол
съжалявам ако се повтарям но не намерих друга такава тема .
за това искам да попитам до колко алкохола вреди на фитнеса ако не взимаме забранени неща
в смисъл не лекия алкохол и не алкохол в малки количества а говорим примерно на 15-20 дни веднъж да се напиеш здраво
до колко е вредно това?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Съб Мар 08, 2008 11:02 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
DARGON
Потребител
|
ае пий като ти се пий не се притеснявай  фитнеса ще почака
|
| Съб Мар 08, 2008 11:10 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Алкохола е голям враг на доброто тяло защото "унищожава" мускулните клетки
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Мар 08, 2008 11:13 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
и после няколко дена не можеш да тренираш акто хората ама са неможе пък сичко да спреш
|
| Съб Мар 08, 2008 11:16 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
zverozavar написа:и после няколко дена не можеш да тренираш акто хората ама са неможе пък сичко да спреш 
Може може стига да искаш
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Мар 09, 2008 12:01 am |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
абе по една бира на 20тина дни може да пиеш , но твърдия алкохол унищожава до маx протейна в тялото ... ако пиеш твърдо , не ходи на фитнес ... няма смисъл . все пак избора си е твой
|
| Нед Мар 09, 2008 1:33 am |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
бреии лоша работа значи
щото с приятелите ми се напиваме на 2 седмицаи веднъж здраво и така.
а за сега фитенса ми върви добре. . незнам направо
апсурт да спра фитнеса
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Нед Мар 09, 2008 6:04 am |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
Hristo Borisov написа:бреии лоша работа значи
апсурт да спра фитнеса
Какъв е смисълът да тренираш здраво, да направиш страхотно тяло, да си намериш страхотно гадже, ако някоя вечер тя поиска да отидете някъде да се позабавлявате, да пийнете, а ти да кажеш - НЕ, заради фитнеса? Получава се омгьосан кръг . Тренираш за да живееш или живееш, за да тренираш? Според мен трябва и е редно да не се лишаваш от удоволствията в живота, разбира се в граници, които да не пречат много.
|
| Нед Мар 09, 2008 8:08 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
dreamer7 написа:Hristo Borisov написа:бреии лоша работа значи
апсурт да спра фитнеса
Какъв е смисълът да тренираш здраво, да направиш страхотно тяло, да си намериш страхотно гадже, ако някоя вечер тя поиска да отидете някъде да се позабавлявате, да пийнете, а ти да кажеш - НЕ, заради фитнеса? Получава се омгьосан кръг . Тренираш за да живееш или живееш, за да тренираш? Според мен трябва и е редно да не се лишаваш от удоволствията в живота, разбира се в граници, които да не пречат много.
Защо всички си мислите че трябва да пийнеш за да се забавляваш?! Толкова ли сте задръстени че да неможете да се забавлявате без да ви е замъглено съзнанието?! И аз ще задам тоя въпрос живееш за да пиеш или пиеш за да живееш?! Едва ли е второто. От мене да знаете никой не печели от това че се напива. Познавам доста хора който загубиха всичко заради това! Сега ще си кажете "е да ама аз само малко на 1/2 седмици веднъж" бас ловя че и те са си го казвали!
|
| Нед Мар 09, 2008 11:21 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
|
| Нед Мар 09, 2008 11:57 am |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
dreamer7 написа:Hristo Borisov написа:бреии лоша работа значи
апсурт да спра фитнеса
че като излезнеш да пиинеш по нещо с момиче задължително ли е това да е алкохол ? има толкова безалкохолни коктейли и т.н. ... че какво питие ще пиеш в случая е най-малкия проблем.
съгласен съм и с Rocky .
|
| Нед Мар 09, 2008 1:44 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
sporting_ написа:dreamer7 написа:Hristo Borisov написа:бреии лоша работа значи
апсурт да спра фитнеса
че като излезнеш да пиинеш по нещо с момиче задължително ли е това да е алкохол ? има толкова безалкохолни коктейли и т.н. ... че какво питие ще пиеш в случая е най-малкия проблем.
съгласен съм и с Rocky .
И аз се присъединявам към мнението ви. Забавлението не е само алкохол... В границата на всичко позволено да, но с умерено темпо  (каквото и да значи  )
|
| Нед Мар 09, 2008 1:52 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
сугласен сам че можеи без алкохол ама каквото и да пишем сички знаем как е с алкохол
|
| Нед Мар 09, 2008 2:28 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
|
| Нед Мар 09, 2008 3:01 pm |
|
 |