Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Анимъл кътс
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Анимъл кътс 
Ако някой е пробвал продукта Animal cuts нека прати лично съобщение за впечатленията си.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Много е добър- съчетан с диета и тренировки.. Smile

Мнение  
От днес започнах Анимал кътс. Който се интересува от продукта,след време мога да му споделя личните си впечатления.

Отговорете с цитат
Мнение  
firevint написа:
От днес започнах Анимал кътс. Който се интересува от продукта,след време мога да му споделя личните си впечатления.

Няма никакъв проблем да ги споделиш тук в темата, туко виш някой прочел вместо да пита какво е действието...

Мнение  
аз сам решил да опитам анимала кутса с л карнитин иНВД ама без кардио дали ше стане Question

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
аз сам решил да опитам анимала кутса с л карнитин иНВД ама без кардио дали ше стане Question

Съмнявам се... Ако ставаше без кардио мислиш ли че културистите щяха да се бъхтят да бягат и да праят кардио. Л-карнитина щеше да спре да се продава, бягащите пътеки също, велоаргометрите, кростренажорите сичко щеше да фалира Laughing

Мнение  
Чел сам за Анимал Кътс ...и до колкото сам прочел пишеше че може и без кардио ...може само да намалиш малко тежестта и да увеличиш повторенията...Firevint сподели с нас след като сваршиш кутията какви са ти резултатите Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети