Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
БОКС :?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение БОКС :? 
Искам да попитам най-общо казано от бокса затъпява ли се и да ото4ня непрофесионален бокс Confused Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Зависи колко ще те блъскат във главата. Laughing Laughing Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Не е затъпяване, а различни болести на мозъка, от многобройните сътресения.

Мнение  
Е за болестите съм съгласен, но тва е в професионалния бокс и там ударите са доста по-тежки, аз говора за мене дали ако играя сега още една две години ще затъпея?! горе долу съм запознат със мозъка и би трябвало да затъпея ама ддз Confused плз помогнете ми Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
CTraX написа:
Е за болестите съм съгласен, но тва е в професионалния бокс и там ударите са доста по-тежки, аз говора за мене дали ако играя сега още една две години ще затъпея?! горе долу съм запознат със мозъка и би трябвало да затъпея ама ддз Confused плз помогнете ми Sad

Пробвай пък ще видим Laughing
Значи при всеки удър умират мозачни клетки...

Мнение  
еми да то4но и аз си мисля все пак нали мозъка работи само 4% и при удар кои проценти умират Confused 96/4 ?!

Отговорете с цитат
Мнение  
CTraX написа:
еми да то4но и аз си мисля все пак нали мозъка работи само 4% и при удар кои проценти умират Confused 96/4 ?!

Аха Laughing ...ставаш малоумник, ако сега не си рабира се Wink (бз)

Отговорете с цитат
Мнение  
ходи да тренираш .. безда се състезаваш.. вие там 100% сте с каски такиа гумени ама нема да се биете .. предполагам.. тренирай за самоутбрана а не за турнири .. блъскай крушите учи се на джиженията... и така няма да станеш по тъп

Отговорете с цитат
Мнение  
Е аз не играя бокс за да мога да се бия Very Happy Просто ми харесва като спорт, а и няаме каски.. смисъл не играем с каски а се удряме доста силно и се готвя за състезание, и нз кфо да праа Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
CTraX написа:
Е аз не играя бокс за да мога да се бия Very Happy Просто ми харесва като спорт, а и няаме каски.. смисъл не играем с каски а се удряме доста силно и се готвя за състезание, и нз кфо да праа Sad

ми щом тренираш нещо ще се готвиш за състезание разбира се
аз пък немога така да тренирам някав спорт еи така за здраве дето се вика
винаги тренирам за успехи

ще кажете " ми сега като ходиш на фитнес за кво тренираш "

а аз ще ви отговоря че след 3-4 -5 години когато преценя че сам се развил достатъчно ще се пускам на състезания.
просто винаги целя да постигна нещо когато се занимавам с него
никога не го правя еи така щото си нямам друга занимавка Smile

затова ако бях на теб щом ти харесва този спорт тренираи си го и нека има резултати. а резултатите идват от състезанията

Мнение  
Много си прав Very Happy то от това идва кефа от състезанията да ходиш да се запознаваш да глеаш със приятели... ама мн ме притеснява щотото просто не искам това да правя цял живот и не искам да стана идиот... щото си4ки викат боксиор-идиот Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
CTraX написа:
Много си прав Very Happy то от това идва кефа от състезанията да ходиш да се запознаваш да глеаш със приятели... ама мн ме притеснява щотото просто не искам това да правя цял живот и не искам да стана идиот... щото си4ки викат боксиор-идиот Laughing

Не слушай останалите какво говорят, винаги ще говорят много и не на място. Прави това, което те удовлетворя, това в което чувсташ себе си и умееш да го правиш най-добре! Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
е аз не им вярвам, щото те полвината си мислят, 4е от 2 хапа метан и ше станат рони ама... ама просто тфа ме притеснява Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
За мозъчните клетки не знам колко умират,но знам,че човек използва едва между 4 и 7% от възможностите на мозъка си,както и,че когато умре някоя мозъчна клетка веднага се включва "дублаж" Доста умна мисъл про4етох я в един форум дали е вярна ?!

Отговорете с цитат
Мнение  
Като гледам колко се притесняваш да не затъпееш.. по-добре не се захващай ,защото професионално или не се ще получаваш удари в главата. Тренирам от близо 2 години,и единственото което бих ти казал е ,че трябва да се замислиш дали ще ставаш голям(билдер) или по-боксиор ще го раздаваш.Искам да кажа,че тренировките са 98% кардио.Например на загравка имаш 2,5 км тичане и още 20 мин загрявки после като направиш 6-7 рунда с някой (спаринг) си мъртъв във всеки случай.И това е горе долу .От бокса най-много да заприличаш на чирус Very Happy ако не ядеш по 6-7 пъти на ден качествена храна + някакви добавки (без протеин си за никъде).

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети