Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Бабини зъби(трибузан)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Бабини зъби(трибузан) 
Ами казаха ми че чая от тази билка покачвал нивото на тостерона и освен това имал добро действие върху бъбреците.Вярно ли е?Аз съм на 17 и дали ще има смисъл, защото зная че в тая възраст тостерон се синтезира общо зето на макс от организма..И по добробно да ми обясните за действието и странични ефекти ме интересува дали има..И естествено ефективен ли е Wink ..Мерси предварително Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
Екстрактът от тази билка стимулира производството на лутенизиращ хормон което влияе пряко върху производството на тестостерон. Повечето от нас знаят, че повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата, мускулния растеж, чистото тегло удължава ерекцията и потентността все ефекти, добре дошли за всеки човек. Интересното е, че при жените се увеличава не тестостерона, а естрогена което го прави много добър препарат за повишаване на либидото, лекуване на безплодие и менструални болки.

Билката не е токсична, но е възможна появата на леко стомашно разстройство, ако организмът има непоносимост към нея. В такъв случай добре е да се приема заедно с хранене.

Това е билката която всички познавате като трибестан, което е търговско наименование на препарат на базата на баини зъби или трибулус терестрис. Една основните съставки и на препарата Ecdy Steel които определно ще ви даде много по-голям ефект, тъй като чистия трибистен въздества директно върху гонадотропния хормон.

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря за компетентните мнения зех си едно пакетче..А струва само 1 лев Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Дабе ама колко е активнито вещество, не се заблуждавай билката е добра но има много обработка докато стане годна и в концентрации подходящи за спортисти

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети