|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
teresa
Потребител
|
 Биоактивхром и Биоактив влакно
Здравейте, Виждам че тук сте доста запознати по темата- отслабване. Ще бъда много благодарна , ако някой ми каже какво в действието на "Биоактивхром" и "Биоактив влакно".... Има ли някакви странични ефекти? На каква вазраст трябва да си за да можеш да ги приемаш ?Благодаря Ви предварително !
|
| Пет Фев 23, 2007 11:30 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Sava
Потребител
|
От тези препарати нямам лични наблюдения,но съм ползвал хром под формата на хром пиколинат.Намалявя желанието за сладко иотваряше някакъв мост варолиевли беше ,не помня.Като по този начин улеснява навлизането на въглехидратите в клетката.Но не бях мнго впечатлен.
|
| Съб Фев 24, 2007 1:15 pm |
|
 |
teresa
Потребител
|
Казват също, 4е не само намалява желанието за сладко, но и изобщо на храна.И бил много ефективен. Но да се посъветвам и с други хора. Благодаря !
|
| Съб Фев 24, 2007 1:23 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 Re: Биоактивхром и Биоактив влакно
teresa написа:Здравейте, Виждам че тук сте доста запознати по темата- отслабване. Ще бъда много благодарна , ако някой ми каже какво в действието на "Биоактивхром" и "Биоактив влакно".... Има ли някакви странични ефекти? На каква вазраст трябва да си за да можеш да ги приемаш ?Благодаря Ви предварително !
Моя близка пи тези от тези препарати есента. Знам ,че прилагаше някаква схема, беше много доволна, тъй като нямаше апетит, докато ги пиеше, но като ги спря, започна главоломно качване на килограми.Казва, че е възстановила свалените 4 кг и още 3 отгоре. По същество се оплаква от невъзможност да овладее апетита си. На 38 години е.Поне производителят посочва, че не трябва да се уптребяват тези препарати от лица под 12 години.
|
| Нед Фев 25, 2007 5:28 am |
|
 |
teresa
Потребител
|
Много ти благодаря, мисля да пробвам да видим как ще се развият нещата при мен .
|
| Нед Фев 25, 2007 12:48 pm |
|
 |
mamba_2007
Потребител
|
долкото зная това е пълен боклук!
_________________ My life is a curse I keep to myself
|
| Чет Мар 01, 2007 7:40 pm |
|
 |
teresa
Потребител
|
Може и така да е , но аз мисля да пробвам, немам какво да губя, мога само да спе4еля
|
| Чет Мар 01, 2007 8:08 pm |
|
 |
mamba_2007
Потребител
|
пробвай и после кажи резултатите
_________________ My life is a curse I keep to myself
|
| Чет Мар 01, 2007 9:17 pm |
|
 |
bgtrener
Тренер
Местожителство: софия
|
|
| Съб Мар 03, 2007 5:23 pm |
 |
 |
little_angel
Потребител
Местожителство: В сърцата на хората...надявам се:)
|
teresa написа:Може и така да е , но аз мисля да пробвам, немам какво да губя, мога само да спе4еля
Губиш..После,ако качиш двойно?Мен от това ме е страх като пия такива хапчета,че ако ги спра после и ям нормално..без някакви диети и ще кача още..а качиш ли двойно след такива хапчета,може да ти излезат стрии
| Пет Май 25, 2007 8:02 pm |
|
 |
teresa
Потребител
|
Е, да , има и такъв вариант, разбира се.Но предпочетох да опитам. Честно да ви кажа, не усетих да има некакъв ефект, само спрях сладкото, нищо повече, в смисъл,мислех си че ще огранича и всекакви други храни, но не беше така. Поне при мен нещо не се получи както требва.
|
| Съб Май 26, 2007 5:07 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
сестра ми си купи от тези продукти и излязаха пълни боклуци изобщо не й помогнаха
|
| Съб Май 26, 2007 7:50 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
teresa написа:Е, да , има и такъв вариант, разбира се.Но предпочетох да опитам. Честно да ви кажа, не усетих да има некакъв ефект, само спрях сладкото, нищо повече, в смисъл,мислех си че ще огранича и всекакви други храни, но не беше така. Поне при мен нещо не се получи както требва.
Не се отказвай, нали знаеш:"Проба, грешка и пак."  Обмисли нов хранителен режим, нещо може да не си преценила.От опит знам, че понякога си въобразявам колко "умно" съм измислила начин да постигна някаква цел, а то не се оказва така.Сега ще е по-лесно да се ограничат някои храни, защото в топлото просто няма ти се яде сладко, тестени храни, по-лесно се кара на плодове и зеленчуци.
|
| Нед Май 27, 2007 7:16 am |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
ще споделя и моето мнение,скоро го пих това нещо и да ви кажа ядох всичко не чувствах, че ми помагат да контролирам апетит, или влечение към сладки неща, а напротив ми се ядяха повече. вече не го пия този продукт и ми е много добре,сама си контролирам всичко и се справям чудесно, което го пожелавам на всички
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Пон Юни 04, 2007 4:46 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Дек 01, 2008 9:01 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|