Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Биоактивхром и Биоактив влакно
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Биоактивхром и Биоактив влакно 
Здравейте, Виждам че тук сте доста запознати по темата- отслабване. Ще бъда много благодарна , ако някой ми каже какво в действието на "Биоактивхром" и "Биоактив влакно".... Има ли някакви странични ефекти? На каква вазраст трябва да си за да можеш да ги приемаш ?Благодаря Ви предварително !

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
От тези препарати нямам лични наблюдения,но съм ползвал хром под формата на хром пиколинат.Намалявя желанието за сладко иотваряше някакъв мост варолиевли беше ,не помня.Като по този начин улеснява навлизането на въглехидратите в клетката.Но не бях мнго впечатлен.

Отговорете с цитат
Мнение  
Казват също, 4е не само намалява желанието за сладко, но и изобщо на храна.И бил много ефективен. Но да се посъветвам и с други хора. Благодаря !

Отговорете с цитат
Мнение Re: Биоактивхром и Биоактив влакно 
teresa написа:
Здравейте, Виждам че тук сте доста запознати по темата- отслабване. Ще бъда много благодарна , ако някой ми каже какво в действието на "Биоактивхром" и "Биоактив влакно".... Има ли някакви странични ефекти? На каква вазраст трябва да си за да можеш да ги приемаш ?Благодаря Ви предварително !

Моя близка пи тези от тези препарати есента. Знам ,че прилагаше някаква схема, беше много доволна, тъй като нямаше апетит, докато ги пиеше, но като ги спря, започна главоломно качване на килограми.Казва, че е възстановила свалените 4 кг и още 3 отгоре. По същество се оплаква от невъзможност да овладее апетита си. На 38 години е.Поне производителят посочва, че не трябва да се уптребяват тези препарати от лица под 12 години.

Отговорете с цитат
Мнение  
Много ти благодаря, мисля да пробвам да видим как ще се развият нещата при мен .

Отговорете с цитат
Мнение  
долкото зная това е пълен боклук!

Мнение  
Може и така да е , но аз мисля да пробвам, немам какво да губя, мога само да спе4еля

Отговорете с цитат
Мнение  
пробвай и после кажи резултатитеSmile

Мнение  
хрома нормализира кръвната захар, добре еза предпазване от исулинов пик

ИСКАШ ЛИ ДА ПРОМЕНИШ СВОЯТА ФИЗИКА?
ЕЛА ЩЕ ГО НАПРАВИМ!!!
квартал „Иван Вазов”, ул. „Димитър Манов” N73. (до Южния парк )
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
teresa написа:
Може и така да е , но аз мисля да пробвам, немам какво да губя, мога само да спе4еля

Губиш..После,ако качиш двойно?Мен от това ме е страх като пия такива хапчета,че ако ги спра после и ям нормално..без някакви диети и ще кача още..а качиш ли двойно след такива хапчета,може да ти излезат стрии Mad

Е, да , има и такъв вариант, разбира се.Но предпочетох да опитам. Честно да ви кажа, не усетих да има некакъв ефект, само спрях сладкото, нищо повече, в смисъл,мислех си че ще огранича и всекакви други храни, но не беше така. Поне при мен нещо не се получи както требва.

Отговорете с цитат
Мнение  
сестра ми си купи от тези продукти и излязаха пълни боклуци изобщо не й помогнаха

Отговорете с цитат
Мнение  
teresa написа:
Е, да , има и такъв вариант, разбира се.Но предпочетох да опитам. Честно да ви кажа, не усетих да има некакъв ефект, само спрях сладкото, нищо повече, в смисъл,мислех си че ще огранича и всекакви други храни, но не беше така. Поне при мен нещо не се получи както требва.

Не се отказвай, нали знаеш:"Проба, грешка и пак." Laughing Обмисли нов хранителен режим, нещо може да не си преценила.От опит знам, че понякога си въобразявам колко "умно" съм измислила начин да постигна някаква цел, а то не се оказва така.Сега ще е по-лесно да се ограничат някои храни, защото в топлото просто няма ти се яде сладко, тестени храни, по-лесно се кара на плодове и зеленчуци.

Отговорете с цитат
Мнение  
ще споделя и моето мнение,скоро го пих това нещо и да ви кажа ядох всичко не чувствах, че ми помагат да контролирам апетит, или влечение към сладки неща, а напротив ми се ядяха повече. вече не го пия този продукт и ми е много добре,сама си контролирам всичко и се справям чудесно, което го пожелавам на всички Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети