Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Бирата пречи ли на фитнеса?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
Вече почнах по 1 бира и по 1 мин вода....Първо кое ще е по-добре смисъл 1 каменица и след това литър минерална вора(обичам много мин. вода)Иили мин.вода и после каменицата?Мисля,че няма значение а?

А има ли разлика дали ще ядеш хляб с месо или месо с хляб Confused Без значение дали е бира и след тва вода или обратното.Кофти е и в двата случая,пък и 1 л вода е малко(ако говориш за 1 ден) ако говориш,че изпиваш 1 л. вода на веднъж не е на добре....

Отговорете с цитат
Мнение Re: да така е 
FLORINA написа:
aGGeSSive` написа:
FLORINA написа:
цялата статия е много голяма и подробна от ръководител на национален научен център лаборатории токсикологии. аз където не пия нищо освен вода се стреснах,какво се случва при пиенето на повече от литър бира всеки ден. Smile статия се казва"шест причини да внимаваме с бирата"
ще може ли да ми а пратиш по някъкъв начин Question

мога да ти пратя адрес,това е от руски сайт и статията на руски. но все пак като видиш статия,сам ще прецениш и ще разбереш за какво става въпрос.
http://www.aif.ru/article/index/article_id/16105
много благодаря

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
Вече почнах по 1 бира и по 1 мин вода....Първо кое ще е по-добре смисъл 1 каменица и след това литър минерална вора(обичам много мин. вода)Иили мин.вода и после каменицата?Мисля,че няма значение а?
много сте ми интересни еи такива да знаеш две хубости на едно място няма ако не изкаш да станеш като чичковците които по цял ден се наливат спри да пиеш или пии но в минимални количества

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ми не пия много Embarassed колкото трябва...вода смисъл като седнем на маса по-малко от 1 литър вода немога да не изпия...А доколкото въпроса ми...помислих,че след бирата водата е като освежител и заради това Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
ми не пия много Embarassed колкото трябва...вода смисъл като седнем на маса по-малко от 1 литър вода немога да не изпия...А доколкото въпроса ми...помислих,че след бирата водата е като освежител и заради това Very Happy

Определено няма ролята на освежител, най-много настроение и една голяма усмивка на лицето да имаш Wink Недей се пристастява да пиеш редовно, има разлика между 2/3 в месеца и всеки ден.

Отговорете с цитат
Мнение трябва да се внимава 
да определено ако се пие редовно,бирата пристрастява,а за калории би трябва да знаеш,че високо калорично питие. едно е да позволиш,понякога,другото е почти всеки ден.

Мнение  
Еми аз съм на 12 и си пия по 1 макс 2 бири в Събота и Неделя(Щото тогава излизам с приятели) и по 45 грама Текила...текилата само 1/2 пъти в месеца...мисля,че не ми вреди...

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
Еми аз съм на 12 и си пия по 1 макс 2 бири в Събота и Неделя(Щото тогава излизам с приятели) и по 45 грама Текила...текилата само 1/2 пъти в месеца...мисля,че не ми вреди...
ти си само на 12 не съм много запознат с устроиството на детския организъм но мисля че не бива да пиеш текила по 1 2 бирички може

Отговорете с цитат
Мнение  
ем и тя не пречи сигурно...по 45 гр на месец

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
ем и тя не пречи сигурно...по 45 гр на месец

твои избор

Отговорете с цитат
Мнение  
ще я спра...да видя...ако нещо се промени няма да пия повече...ако не ще продължа Twisted Evil Twisted Evil Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
ще я спра...да видя...ако нещо се промени няма да пия повече...ако не ще продължа Twisted Evil Twisted Evil Laughing

Ти си знаеш най-добре Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
деца и алкохол две несъвместими работи Shocked

Мнение  
FLORINA написа:
деца и алкохол две несъвместими работи Shocked

и аз това казвам ама никои не слуша

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети