| Автор |
Съобщение |
Фаворита®
Потребител
|
 Бирата пречи ли на фитнеса?
Бирата пречи ли на фитнеса?Защото си пия по две бутилки на ден и незабелязвам да пречи..?
Сега по-големия ми въпрос!
Значи идната седмица няма да мога да ходя на фитнес (Смисъл от понеделник до петък няма да мога ходя)..и въпроса ми е може ли да пия бира тази седмица и колко...
|
| Нед Май 04, 2008 4:11 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
 Re: Бирата пречи ли на фитнеса?
Фаворита® написа:Бирата пречи ли на фитнеса?Защото си пия по две бутилки на ден и незабелязвам да пречи..?
Сега по-големия ми въпрос!
Значи идната седмица няма да мога да ходя на фитнес (Смисъл от понеделник до петък няма да мога ходя)..и въпроса ми е може ли да пия бира тази седмица и колко...
Само какъв въпрос  Неможете ли реална преценка да правите? Това е като да си пил и да караш, а карастрофа ще стане ли? Еми зависи какво количество алкохол си изпил и след колко време си седнал зад волана, нали?  Нищо няма да ти стане, стига да не ходиш облъскан до козирката на фитнес и започваш с лежанка примерно
|
| Нед Май 04, 2008 4:16 pm |
|
 |
Фаворита®
Потребител
|
луд ли си...аз пия колко ми носи(Смисъл носи ми доста ама пия повечко като сме в фр-та)Някой беше казал,че от бирата се дебелеело и костите ставали по-чупливи
|
| Нед Май 04, 2008 4:18 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Фаворита® написа:луд ли си...аз пия колко ми носи(Смисъл носи ми доста ама пия повечко като сме в фр-та)Някой беше казал,че от бирата се дебелеело и костите ставали по-чупливи
Ами то и от хляба се затлъстява стига да ядеш всеки ден само това, нали? Всичко си е до мярка
|
| Нед Май 04, 2008 4:19 pm |
|
 |
Фаворита®
Потребител
|
ми аз не ям хляб  ям супи само и макс 2 филийки припечен черен хляб ли къф беше...
|
| Нед Май 04, 2008 4:24 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Фаворита® написа:ми аз не ям хляб ям супи само и макс 2 филийки припечен черен хляб ли къф беше...
Аз проста дадох пример  Аз пък ям всичко  и нямам проблеми с нищо
|
| Нед Май 04, 2008 4:35 pm |
|
 |
Фаворита®
Потребител
|
аха добре благодаря ти много!
|
| Нед Май 04, 2008 4:50 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
лекарите препоръчват да се пие бира при проблеми с бъбреците а до това дали има проблем ако не пиеш повече от 2 литра няма проблем само корема ти се раздува и често ориниране
|
| Нед Май 04, 2008 6:22 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 да не се прекалява с бира е добре.
да не забравяме все пак в бира се съдържа процент алкохола,изпиване повече от литър на ден вреди на здравето,черен дроб,бъбреци и сърце. точно при усилено често уриниране бира измива калций,магнезий и витамин -С. при недостатък на калий,се появяват болки в ставите на крака,при недостиг на магнезий се разваля настроението,а при недостиг на витамин-С,простудни заболявания. тези факти от медицинска статия.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Нед Май 04, 2008 11:39 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
 Re: да не се прекалява с бира е добре.
FLORINA написа:да не забравяме все пак в бира се съдържа процент алкохола,изпиване повече от литър на ден вреди на здравето,черен дроб,бъбреци и сърце. точно при усилено често уриниране бира измива калций,магнезий и витамин -С. при недостатък на калий,се появяват болки в ставите на крака,при недостиг на магнезий се разваля настроението,а при недостиг на витамин-С,простудни заболявания. тези факти от медицинска статия.
бре колко неща стават от 1 литър бира мерси че ме светна
|
| Нед Май 04, 2008 11:52 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
 да така е
цялата статия е много голяма и подробна от ръководител на национален научен център лаборатории токсикологии. аз където не пия нищо освен вода се стреснах,какво се случва при пиенето на повече от литър бира всеки ден.  статия се казва"шест причини да внимаваме с бирата"
|
| Пон Май 05, 2008 12:05 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
 Re: да така е
FLORINA написа:цялата статия е много голяма и подробна от ръководител на национален научен център лаборатории токсикологии. аз където не пия нищо освен вода се стреснах,какво се случва при пиенето на повече от литър бира всеки ден. статия се казва"шест причини да внимаваме с бирата"
ще може ли да ми а пратиш по някъкъв начин
|
| Пон Май 05, 2008 1:14 am |
|
 |
Фаворита®
Потребител
|
Вече почнах по 1 бира и по 1 мин вода....Първо кое ще е по-добре смисъл 1 каменица и след това литър минерална вора(обичам много мин. вода)Иили мин.вода и после каменицата?Мисля,че няма значение а?
|
| Пон Май 05, 2008 11:42 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Фаворита® написа:Вече почнах по 1 бира и по 1 мин вода....Първо кое ще е по-добре смисъл 1 каменица и след това литър минерална вора(обичам много мин. вода)Иили мин.вода и после каменицата?Мисля,че няма значение а?
И в 2-та случая след време ще ходиш да разтовариш резервоара, така че няма голямозначение
|
| Пон Май 05, 2008 11:53 am |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
 Re: да така е
aGGeSSive` написа:FLORINA написа:цялата статия е много голяма и подробна от ръководител на национален научен център лаборатории токсикологии. аз където не пия нищо освен вода се стреснах,какво се случва при пиенето на повече от литър бира всеки ден. статия се казва"шест причини да внимаваме с бирата" ще може ли да ми а пратиш по някъкъв начин 
мога да ти пратя адрес,това е от руски сайт и статията на руски. но все пак като видиш статия,сам ще прецениш и ще разбереш за какво става въпрос.
http://www.aif.ru/article/index/article_id/16105
|
| Пон Май 05, 2008 1:17 pm |
|
 |
|
|