|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
xaxavel4e
|
 Бихте ли дали мнение ,искам да чистя?
Здравейте
Понеже искам да поотслабна с около 5-6 кг ,на 15 съм ,но съм наказана ,бихте ли дали мнение за режима ми -хранене и тренировки.
ПОПРИНЦИП : Нямам право на никакви джобни ,не мога да ходя на купони (което си е от една страна добре де ,щото няма да прегрешавам),нито да спортувам в зала,нито попринцип ще имам големи финанси за диета,(но ще видим ),абе на нищо нямам право.
Имам спестени пари слава богу и все пак ще спортувам ,няма да ме спре някакво си двумесечно наказание хаха :
1.спорт
понеделник:1 час фитнес кръгова тренировка рано сутринта
вторник: 1 час аеробика от диск вкъщи
сряда:почивка
четвъртък:пак като вторник
петък:като понеделник
събота,неделя:упражнения вкъщи (лицеви опори , скачане на въже ,клекове ,напади ) ИЛИ ако успея да се докопам до някой басейн -плуване
2.храна
сутрин:плодове
обяд:супа или месо/сирене със салата
следобед:плодове/кисело мляко
вечеря:супа или месо /сирене със салата
как мислите ?
мерси за вниманието!
|
| Пет Дек 28, 2007 10:31 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
Да отслабнеш 5-6 кг не е невъзможно, даже в рамките на наказанието  , щом е за 2 месеца. Много общо обаче си написала за диетата- месо, ама зависи какво месо, супа- каква? Нали ти е ясно, че сиренето трябва да е обезсолено, млякото -нискомаслено. Количествата са важни.После, само това ли ядеш? Не ми се вижда много разнообразно.Пиеш ли достатъчно вода- 1-1,5 л поне за деня?
Що се касае до физическата натовареност, тук има хора , които повече разбират от спорт и се надявам да ти дадат съвети, но според мен в събота и неделя е по-добре да включиш бягане на открито или поне дълги разходки.  Може и без много пари да се храниш балансирано и да се движиш повече.
И извън темата-имаш си права, само временно са ограничени  Усмихни се-идва Нова година
|
| Съб Дек 29, 2007 6:07 am |
|
 |
xaxavel4e
|
хехех мерси за отговора!
еми месото е пилешко ,защото аз освен него ...друго май не обичам мн мн .Може в редки случаи риба
супа-зеленчукова или пилешка
вода попринцип мразя да пия ,но...ще се наложи явно
а иначе бягането на открито сега зимата полезно ли е ? Не се ли настива  иначе бягането си е перфектно упражнение ...
иначе...дам само това горе долу мисля да ям,хляб дори у Бонус не ми се иска ,защото алчната ми природа иска по-бързо да стопи мазното
понякога си правя някой и друг експеримент-задушени зеленчуци или печени , на месото му сменям подправките ,но...  that's all
|
| Съб Дек 29, 2007 12:01 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: Бихте ли дали мнение ,искам да чистя?
xaxavel4e написа:Здравейте
Понеже искам да поотслабна с около 5-6 кг ,на 15 съм ,но съм наказана ,бихте ли дали мнение за режима ми -хранене и тренировки.
ПОПРИНЦИП : Нямам право на никакви джобни ,не мога да ходя на купони (което си е от една страна добре де ,щото няма да прегрешавам),нито да спортувам в зала,нито попринцип ще имам големи финанси за диета,(но ще видим ),абе на нищо нямам право.
Имам спестени пари слава богу и все пак ще спортувам ,няма да ме спре някакво си двумесечно наказание хаха :
1.спорт
понеделник:1 час фитнес кръгова тренировка рано сутринта
вторник: 1 час аеробика от диск вкъщи
сряда:почивка
четвъртък:пак като вторник
петък:като понеделник
събота,неделя:упражнения вкъщи (лицеви опори , скачане на въже ,клекове ,напади ) ИЛИ ако успея да се докопам до някой басейн -плуване
2.храна
сутрин:плодове
обяд:супа или месо/сирене със салата
следобед:плодове/кисело мляко
вечеря:супа или месо /сирене със салата
как мислите ?
мерси за вниманието!
Тая закуска само с плодове сутрин , хич не ми харесва
|
| Съб Дек 29, 2007 2:47 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Ами може овесени ядки, по едно цяло яйце или само белтъци, някакви ядки-малки количества, малко ориз, малко картофи... мисля,че много неща могат да се ядат, стига да е в по-малки количества.Все пак си само на 15 години. За бягането, ако е студено, по-добре недей тича, но при нас към 10 часа е все над нулата и става.
|
| Съб Дек 29, 2007 5:44 pm |
|
 |
xaxavel4e
|
а не се ли "саботира" свалянето с картофи,ориз..?
|
| Съб Дек 29, 2007 7:40 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Прецени сама:
Ориз
Картофи
|
| Съб Дек 29, 2007 7:58 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 06, 2008 12:55 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|