Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Бицепс маса.. програмка
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Бицепс маса.. програмка 
Хора плс кажете ми някаква хубава програма за бицепс .. че в залата се прееба уреда за скотово сгъване.. и 1я лост и вече направо не знам какво да правя Sad трябва ми програма за бицепс - масса 3-4 упражнения Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ама само с дъмбели ли?

Мнение  
DARGON аз съм |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| aGGreSSor ЕгоисТ GYM

Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive`@ аа здр е пич Wink ти се завърна Wink

Gr4@ нее цялостна тренировка има скрипец лостове дъмбели .. просто ми трябва една добра тренировъчна програма за бицепс (маса на бицепса) единственото което вече няма в залата ми е машината за скотово сгъване но ако трябва ще се науча и без машина тоест с лост..

Отговорете с цитат
Мнение  
DARGON написа:
aGGeSSive`@ аа здр е пич Wink ти се завърна Wink

Gr4@ нее цялостна тренировка има скрипец лостове дъмбели .. просто ми трябва една добра тренировъчна програма за бицепс (маса на бицепса) единственото което вече няма в залата ми е машината за скотово сгъване но ако трябва ще се науча и без машина тоест с лост..
скротова пеика има ли ако да даваи на нея може концентрирано сгъване от седеж концентрирано сгъване от стоеж набиране с тесен хват и бая други упражнения

Отговорете с цитат
Мнение  
за маса винаги е по-добре със свободни тежести от колкото с машина,няма какво да се опитваш а тренирай!

Отговорете с цитат
Мнение  
сгъване с права щанга прав- 3серии/6-8повторения
сгъване с дъмбели седнал- 3/8-10
скотово сгъване с крива щанга- 3/10-12(доколкото разбрах можеш да правиш с лост, щото само уреда за скотово се е скапал)
do you like it?!

Мнение  
Gr4 написа:
скотово сгъване с крива щанга- 3/10-12(доколкото разбрах можеш да правиш с лост, щото само уреда за скотово се е скапал)
do you like it?!

хмм мерси много Smile ама само да те питам .. защо само 3 упражнения и само по 3 серий .. аз преди правех по 4 упражнения с по 4 серий... :/ ина4е да мога да ги изпълнявам тия упражнения и ще пробвам другия път.. ) а да прибавя ли някакво друго упражнение..

Отговорете с цитат
Мнение  
DARGON написа:
Gr4 написа:
do you like it?!

хмм мерси много Smile ама само да те питам .. защо само 3 упражнения и само по 3 серий .. аз преди правех по 4 упражнения с по 4 серий... :/ ина4е да мога да ги изпълнявам тия упражнения и ще пробвам другия път.. ) а да прибавя ли някакво друго упражнение..

защото бицепса е малка мускулна група.вероятно си го претренирал с тези 4 упражнения!дори и 2 може да са достатъчни понякога!

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз искам да се включа, как се разбира кога си претринирал бицепса или някой друг мускол? Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
dowN написа:
И аз искам да се включа, как се разбира кога си претринирал бицепса или някой друг мускол? Rolling Eyes

Еми вижда, че самият мусул неможе да удържи това напрежение до сега, което си му прилагал. Или неможеш абсолютно нищо да направиш с тази част, защото е напълно изтощена. А и мускулната треска ще си каже думата на другият ден, но това не е задължително за претренирването всеки път Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ами аз почити никога нямам мусколна треска .. на бицепсите а прая по 4 серии 4 упражнения но сега ще започна така както каза Gr4

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети