| Автор |
Съобщение |
DARGON
Потребител
|
 Бицепс маса.. програмка
Хора плс кажете ми някаква хубава програма за бицепс .. че в залата се прееба уреда за скотово сгъване.. и 1я лост и вече направо не знам какво да правя  трябва ми програма за бицепс - масса 3-4 упражнения
|
| Пет Май 02, 2008 10:19 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Gr4
Потребител
Местожителство: Видин/Бургас
|
ама само с дъмбели ли?
_________________ We're Gonna Pump 'Till We DIE!
|
| Пет Май 02, 2008 10:56 am |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
DARGON аз съм |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| aGGreSSor ЕгоисТ GYM
|
| Пет Май 02, 2008 10:56 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
aGGeSSive`@ аа здр е пич  ти се завърна
Gr4@ нее цялостна тренировка има скрипец лостове дъмбели .. просто ми трябва една добра тренировъчна програма за бицепс (маса на бицепса) единственото което вече няма в залата ми е машината за скотово сгъване но ако трябва ще се науча и без машина тоест с лост..
|
| Пет Май 02, 2008 11:07 am |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
DARGON написа:aGGeSSive`@ аа здр е пич ти се завърна
Gr4@ нее цялостна тренировка има скрипец лостове дъмбели .. просто ми трябва една добра тренировъчна програма за бицепс (маса на бицепса) единственото което вече няма в залата ми е машината за скотово сгъване но ако трябва ще се науча и без машина тоест с лост..
скротова пеика има ли ако да даваи на нея може концентрирано сгъване от седеж концентрирано сгъване от стоеж набиране с тесен хват и бая други упражнения
|
| Пет Май 02, 2008 11:12 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
за маса винаги е по-добре със свободни тежести от колкото с машина,няма какво да се опитваш а тренирай!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Пет Май 02, 2008 11:12 am |
|
 |
Gr4
Потребител
Местожителство: Видин/Бургас
|
сгъване с права щанга прав- 3серии/6-8повторения
сгъване с дъмбели седнал- 3/8-10
скотово сгъване с крива щанга- 3/10-12(доколкото разбрах можеш да правиш с лост, щото само уреда за скотово се е скапал)
do you like it?!
_________________ We're Gonna Pump 'Till We DIE!
|
| Пет Май 02, 2008 11:13 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
Gr4 написа:сгъване с права щанга прав- 3серии/6-8повторения
скотово сгъване с крива щанга- 3/10-12(доколкото разбрах можеш да правиш с лост, щото само уреда за скотово се е скапал)
do you like it?!
хмм мерси много  ама само да те питам .. защо само 3 упражнения и само по 3 серий .. аз преди правех по 4 упражнения с по 4 серий... :/ ина4е да мога да ги изпълнявам тия упражнения и ще пробвам другия път.. ) а да прибавя ли някакво друго упражнение..
|
| Пет Май 02, 2008 11:55 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
DARGON написа:Gr4 написа:сгъване с права щанга прав- 3серии/6-8повторения
do you like it?!
хмм мерси много ама само да те питам .. защо само 3 упражнения и само по 3 серий .. аз преди правех по 4 упражнения с по 4 серий... :/ ина4е да мога да ги изпълнявам тия упражнения и ще пробвам другия път.. ) а да прибавя ли някакво друго упражнение..
защото бицепса е малка мускулна група.вероятно си го претренирал с тези 4 упражнения!дори и 2 може да са достатъчни понякога!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Пет Май 02, 2008 12:51 pm |
|
 |
dowN
Потребител
|
И аз искам да се включа, как се разбира кога си претринирал бицепса или някой друг мускол?
|
| Пет Май 02, 2008 2:38 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
dowN написа:И аз искам да се включа, как се разбира кога си претринирал бицепса или някой друг мускол?
Еми вижда, че самият мусул неможе да удържи това напрежение до сега, което си му прилагал. Или неможеш абсолютно нищо да направиш с тази част, защото е напълно изтощена. А и мускулната треска ще си каже думата на другият ден, но това не е задължително за претренирването всеки път
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Пет Май 02, 2008 2:52 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
ами аз почити никога нямам мусколна треска .. на бицепсите а прая по 4 серии 4 упражнения но сега ще започна така както каза Gr4
|
| Пет Май 02, 2008 8:37 pm |
|
 |
|
|