Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Бицепс с дъмбел
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
Gr4 написа:
bIldEr написа:
Някой може ли да даде примерна програма за бицепс само с дъмбели за маса Question Question

сгъване с дъмбели- прав, с въртене на китката: 3-4серии/ 8-10повторения
сгъване с дъмбели от наклон (на лежанка): 3-4/8-10
концентрично с дъмбел (няма значение седнал или прав): 3-4/10-12

Тая програма не струва.

много жалко, че го казва човек с 1000 и нещо мнения, ясно колко са стрували те... И защо все пак мислиш така?

Отговорете с цитат
Мнение  
Какъв е смисъла да се правят 2 вида концентрично сгъване по добре едното да се замести със сгъване с прав лост или скотовто! Нали се работи за маса,защо трябва да се започва с въртене и тем подобни глупости!
Не си ти тоя който да ми оценява мненията, така че спрести си простите коментари!

Мнение  
RockyBalboa написа:
Какъв е смисъла да се правят 2 вида концентрично сгъване по добре едното да се замести със сгъване с прав лост или скотовто! Нали се работи за маса,защо трябва да се започва с въртене и тем подобни глупости!
Не си ти тоя който да ми оценява мненията, така че спрести си простите коментари!

1. В програмата никъде не пише 2 пъти концентрично
2.Човека е написал "само с дъмбели", а "завъртането" представлява: в долното положение дланта гледа към бедрото при сгъването тя се завърта и в горно положение гледа нагоре. Вече се досещаш предполагам, че така се натоваарват и двете глави на бицепса, затова е и добре упражнението да е първо
3. Прав си не съм аз този, който да ти оценява мненията, но както аз не те познавам така и ти не ме познаваш, затова и ти недей да оценяваш моите като "неструващи". Ако наистина си "тренер" защо просто не написа твоя вариант на програма?

Мнение  
Gr4 написа:
2.Човека е написал "само с дъмбели"

Извинявай! Моя грешка не бях видял че е писал само с дъмбели, щом е така става програмата! Но трябва да се съгласиш че не е най - удачното трениране на бицепса! А относно това че не съм написал моя вариант - ами писал съм доста варианти и напоследък ми е писнало, затова...

Мнение  
за мене е най-удачния вариант, зашото при изпълнението на сгъване с лост ме болят китките, пробвал съм и с прав и с крив, ако се сещаш за по-добър вариант може да напишеш ....

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Абе искам да попитам , имам у дома 2 дъмбела 2-та са по 3,7 могат да се съединяват и правят около 7 кг . Аз по принцип ходя в фитнеса , но сега не отворен защото собственика работи в софия и не го отваря ... и ние си ходиме определени хора с на собственика сина . Зимата правих маса качих 4-5 кг , на 13 години съм тежа 62 кг и съм висок 168 . Но откакто почнах да правя релеф след зимата , когато правя ръце не ме болят и не усещам растеж по принцип рацете ми се големи 32,5 но не съм ги овеличавал от 2-3 месеца ... кажете ми което повече да ми действа . Та за дъмбелите ви казвам защото са ми леки , но когато отида в фитнеса като правя с големи кг пак не ме натоварват защо е това . Кажете 10х предварително Wink

Мнение  
Cheroky написа:
Абе искам да попитам , имам у дома 2 дъмбела 2-та са по 3,7 могат да се съединяват и правят около 7 кг . Аз по принцип ходя в фитнеса , но сега не отворен защото собственика работи в софия и не го отваря ... и ние си ходиме определени хора с на собственика сина . Зимата правих маса качих 4-5 кг , на 13 години съм тежа 62 кг и съм висок 168 . Но откакто почнах да правя релеф след зимата , когато правя ръце не ме болят и не усещам растеж по принцип рацете ми се големи 32,5 но не съм ги овеличавал от 2-3 месеца ... кажете ми което повече да ми действа . Та за дъмбелите ви казвам защото са ми леки , но когато отида в фитнеса като правя с големи кг пак не ме натоварват защо е това . Кажете 10х предварително Wink
мускола се натоварва а ти трябва да му осигориш след тренировка бързи въглехидрани после протеин през целия ден мускола се възтановява до 72 часа

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети