Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Бицепс
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Бицепс 
Искам да попитам дали е правилно това което права. Начи почнах да хода на фитнес вече хода 2 седмици през ден, но сега скоро почнах и във вкъщи да дигам някакви гирички, те са лека по 4 кг са но ги дигам по 30 пъти за бицепс, най вече ги дигам преди ядене, но и докато си седя на компа сядам по удобно и дигам, това го права защото попринцип искам да наблегна на бицепс и на корем най-много. Та искам да попитам дали е правилно. Ще има ли някакъв по голям ефект или ще е по малък. Като хода на фитнес тренирам от всичко по - малко. На 14 съм, висок съм 165 и тежа 50 килограма.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение Re: Бицепс 
pezata написа:
Искам да попитам дали е правилно това което права. Начи почнах да хода на фитнес вече хода 2 седмици през ден, но сега скоро почнах и във вкъщи да дигам някакви гирички, те са лека по 4 кг са но ги дигам по 30 пъти за бицепс, най вече ги дигам преди ядене, но и докато си седя на компа сядам по удобно и дигам, това го права защото попринцип искам да наблегна на бицепс и на корем най-много. Та искам да попитам дали е правилно. Ще има ли някакъв по голям ефект или ще е по малък. Като хода на фитнес тренирам от всичко по - малко. На 14 съм, висок съм 165 и тежа 50 килограма.

Натоварването трябва да бъде максимално,но е възможно да има и обратен ефект ако не си почиваш от време на време,възможно е дори,не бицепси,а да останеш по кокали,ако разбира се не се спазва съответна програмаSmile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
повечето новаци си мислят че за да имат големи ръце трябва да правят бицепс постоянно, НО ТОВА Е ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!
1. за да расте бицепса трябва да расте цялото тяло!
2. бицепса заема 1/3 от големината на ръката следователно по голямата част е трицепс!!! (сами правете изводите)
3. за да расте един бицепс са му нужно най много 3 упражнения и след това голяма доза почивка!!!

Мнение  
не пич не тряя така . виж .. направи си 1 програма на фитнеса .. от няколко дена в седмицата.. и кадето ти е бицепс прави по 3-4 упражнения .. с маскимума който можеш да вдигаш по 8-10 пъти . а не 30-40 :/ и малко .. няма смисал .. а във вкъщи ако искаш да пораснеш по бързо .. най-добре си прави лицеви упори .. примерно :/ и набирания ако имаш пост :/ споко не бързай толкова с бицепса пък може и да ти излезнат стрий от бързане ( както на 1 мой приятел)

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
не претренираите защото вместо мусколат да расте тои си остава същия 72 часа са нужни на мускола да се възтанови

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Начи добре ли е това като хода на фитнес през ден и тренирам от всичко. Все пак хода от 2 седмици. А във вкъщи дигах по 4 килограма 30 пъти щото нямам други Laughing Но повече няма да дигам във вкъщи, само във фитнеса.

Отговорете с цитат
Мнение  
не не не не ме разбра когато хадиш в залата прави разли4ни мусколни групи в различни дни пример:1 ден гарди крака 2 ден гран раце и тн не прави вси4ко в 1 ден така много се натоварва6 и претренира6 мускола и ефект никъкъв

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
момчето каза че сега е почнало да тренира.В началото около месец и нещо само се разкършва.Кво ще рече тва?Ще рече че в тоя период тренираш всички мускулни групи по 1-2 упражнения на всяка тренировка(гледай да са базови).Рано ти е още да се нахвърляш директно на програма.Гледай тренировката ти да не надвишава 1 час и половина престой в залалата.Като направиш месец стаж тогава се позаинтересувай за програма.

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
Начи първия месец да тренирам от всичко по 2 серии. Така ли да го разбирам ? Аз сега седа във фитнеса около 1 час.

Отговорете с цитат
Мнение  
първия месец аз обикалях цялата зала всички уреди, правих по 1-2 серий, колкото да отмине мускулната треска и тялото ти да свикне с натоварването, после раздели мускулните групи и ги тренирай в отделни дни Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Начи аз първата седмица имах мускулна треска 2 пъти сега вече нямам никаква мускулна треска.

Отговорете с цитат
Мнение  
еми първата седмица аз като се капех не можех да си взема сапуна Laughing а като тренирах на лежанката не можех да пускам щангата изобщо.... болеше... това е нормално минава всичко Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
E аз не бях толко зле Very Happy и вече след като хода нямам треска Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
първия месец аз обикалях цялата зала всички уреди, правих по 1-2 серий, колкото да отмине мускулната треска и тялото ти да свикне с натоварването, после раздели мускулните групи и ги тренирай в отделни дни Wink

все още имам мускулна треска макар и лека след всяка тренировка.
Мускулната треска е сведение за качествена тренировка

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
казваш го сякаш не съм прав... не може да сравняваш тази лека мускулна треска с онази която е първите дни, то и аз имам след всяка тренировка, да но е къде, къде по лекичка и минава много по бързо а и като пия един аспирин като се върна от фитнес... на сутринта ставам с по лека мускулна треска от колкото ако не съм пил аспирин Wink

Metallica FOREVER!!!
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети