Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Боза
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Боза 
Отказах колата след като почнах да се занимавам с фитнес (както и алкохола) но не пропускам всеки ден да изпивам по литър боза (изпивам я за 5 минути,но това е друг въпрос).Та искам да попитам пречи ли ми в момента,защото чистя?В нея няма захар (подходяща е за диабетици),но незнам как стоят нещата с въглехидратите.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Боза 
Ultra написа:
Отказах колата след като почнах да се занимавам с фитнес (както и алкохола) но не пропускам всеки ден да изпивам по литър боза (изпивам я за 5 минути,но това е друг въпрос).Та искам да попитам пречи ли ми в момента,защото чистя?В нея няма захар (подходяща е за диабетици),но незнам как стоят нещата с въглехидратите.

За бозата знам, че "растат" гърдите, но доколко е достоверна тази информация си нямам и понятие. Но така като гледам не съм още заприличал на някое силиконена фолк певица Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
С тази боза и аз съм се чудила много пъти какво да правя, накрая спрях да я пия въобще. Високовъглехидратна е. Едно време след тренировки, доста изтощителни, треньорът ни караше да пием по 200 мл. В 100 мл има от 42 до 72 калории в зависимост от подслаждането. От друга страна по едно време беше много нашумяла в женските списания като средство за поддържане на ниско тегло, защото засища и има много полезни неща в нея.
Аз се отказах от нея, но не знам за мъжете как стоят точно нещата. Very Happy
Сега видях предния пост - растат гърдите, ама на кърмачките, ами след като спре кърменето Rolling Eyes ...май ще висят.

Мнение  
maria написа:
С тази боза и аз съм се чудила много пъти какво да правя, накрая спрях да я пия въобще. Високовъглехидратна е. Едно време след тренировки, доста изтощителни, треньорът ни караше да пием по 200 мл. В 100 мл има от 42 до 72 калории в зависимост от подслаждането. От друга страна по едно време беше много нашумяла в женските списания като средство за поддържане на ниско тегло, защото засища и има много полезни неща в нея.
Аз се отказах от нея, но не знам за мъжете как стоят точно нещата. Very Happy
Сега видях предния пост - растат гърдите, ама на кърмачките, ами след като спре кърменето Rolling Eyes ...май ще висят.

Кой знае след това какво става, ако въобще е вярно Rolling Eyes

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети