Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Бокс
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ако мислите да хоите на състезания и да се биете и да качвате мускулна маса тва няма да стане Laughing ако знаете какви са тренировките ( за някой хора може тва да е нищо ама за мене..) иначе спорта е много хубав Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
А какво ще кажете за класическата борба?Все пак тя само може да ми помогне да качвам мускулна маса.(извинявам се,че пиша в тази тема,но няма смисъл да правя нова.)

Мнение  
и свободната може Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
еми до колкот трениора ми(по бокс) той само ми се кара, че хоа на фитнес и вика да се запиша на борба не на бокс Very Happy и до колкто знам борбата се иска повече сила такаче може само да ти помогне

Отговорете с цитат
Мнение  
http://zamunda.net/details.php?id=117436

Мисля,че ще е от ползва на младите боксьорчета Wink

Да ви попитам.Ако тренирам борба нали няма да стана като буре,защото повечето борци,които съм виждал изглеждат така?Аз естествено и ще си продължавам да ходя на фитнес.

Мнение  
Еми не ми се вярва да станеш на буре. Аз тренирам в НСА и там в съблекалнията постоянно виждам борци и изобщо не приличат на бурета. Ама са сигорно на по 60-70кг. ти сега нз колко си кила. А и има жив пример във форума виж lemsa

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Той борец ли е?Не знаех.Благодаря за отговора.

Мнение  
еми ако тренираш няма ама според мене ако спреш да тренираш ще ка4иш много бързо.. ако бъркам ме поправете щото имам един фр който тренираше бокс 5 години и от 40 кг за година и нещо стана 87 Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
CTraX написа:
еми ако тренираш няма ама според мене ако спреш да тренираш ще ка4иш много бързо.. ако бъркам ме поправете щото имам един фр който тренираше бокс 5 години и от 40 кг за година и нещо стана 87 Embarassed

За година и нещо за година и нещо е качил 47 кила? Тоя е феномен бе Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
е нз колко време ама ка4и много бързо и са е мн дебел

Отговорете с цитат
Мнение  
Здрасти на всички...Искам да попитам относно бокса,приемат ли момичета,защото аз съм на 15 и искам много да се запиша,но нямам никаква подготовка освен това че ходих 3 месеца на тае-бо...Искам да попитам относно и бокса на Гребната база...Мисля че се пада някъде до Ресторанта и Зоо парка...не знам точно,,които знае колко пари е на месец,дали ще ме вземат..да ми пише
мерси на всичко предварително...

Отговорете с цитат
Мнение  
естествено, че зимат момичета само да не ти напраат нещо щот се пак боксиори.. Laughing ама отиди поговори би тряало да е 35-40 лв на месец

Отговорете с цитат
Мнение  
Тва бокса не е работа ако ме питате Very Happy Very Happy Very Happy Тренирал съм го известно време в Ботев харесваше ми много намерих много приятели там, но иска много ама много осърдие и труд. А тва за качването на маса него вярвам, защото самите трнировки са аеробни и изморителни и само може да се отслабне и то доста Laughing Laughing Laughing Иначе тренировките са от понеделник до петък от 16:30 и продължа до 18:00 някъде всяка тренировка различно. Иначе през времето което тренирах нищо не бях заплатил само трябва да кажеш, че искаш да се състезаваш, НО сега нз как иначе. Иначе и от женския пол си имах ме участнички малко но ги имаше Wink Wink Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети