| Автор |
Съобщение |
guniteam
Потребител
|
 Бокс
Искам да попитам дали има зала за трениране на Бокс в ПЛовдив каде се намира и дали има някакво значение възраста защотото ас в момента сам на 15 години и Не сам информиран.БЛагодаря предварително
| Нед Фев 10, 2008 4:49 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
 Re: Бокс
guniteam написа:Искам да попитам дали има зала за трениране на Бокс в ПЛовдив каде се намира и дали има някакво значение възраста защотото ас в момента сам на 15 години и Не сам информиран.БЛагодаря предварително
Ще хвърля едно око в бай-ти google и ще пиша по-късно.
ПП Хвурли едно око тука http://www.bb-team.org/forums/viewthread/29604/
|
| Нед Фев 10, 2008 4:56 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
Ако искаш да тренираш бокс иди в Ботев там са най-добри! Намира се до ст. Христо Ботев от дясно има една бяла сграда и зад нея е залата за бокс.
| Нед Фев 10, 2008 6:39 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
Не ходи на Лалута там има само мангали.
| Нед Фев 10, 2008 6:43 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
Искам да попитам някои които тренира или е чувал дали е задалжително тренера да ми чупи носа защото ас нещя искам да го счупя вав Бой
| Нед Фев 10, 2008 6:55 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
guniteam написа:Искам да попитам някои които тренира или е чувал дали е задалжително тренера да ми чупи носа защото ас нещя искам да го счупя вав Бой
Глупости са тва, ще то го счупят когато му доиде времето
.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Фев 10, 2008 7:25 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
RockyBalboa написа:guniteam написа:Искам да попитам някои които тренира или е чувал дали е задалжително тренера да ми чупи носа защото ас нещя искам да го счупя вав Бой
.
Миси за бързите отговори на всички
| Нед Фев 10, 2008 7:28 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
guniteam написа:RockyBalboa написа:guniteam написа:Искам да попитам някои които тренира или е чувал дали е задалжително тренера да ми чупи носа защото ас нещя искам да го счупя вав Бой
. Миси за бързите отговори на всички
И даже и да дойде време да ти го чупят това не се прави както едно време да ти кажат "сложи си ръцете зад гърба и не мърдай" а ти го "чупи" лекар и далеч не е толкова болезнено.
| Нед Фев 10, 2008 7:45 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Няма да се стигне до това, ще му го счупят в някой спаринг.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Фев 10, 2008 8:31 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
RockyBalboa написа:Няма да се стигне до това, ще му го счупят в някой спаринг.
Много време минава преди да те качат на ринга.
| Пон Фев 11, 2008 12:27 am |
|
 |
CTraX
Потребител
|
Жоржос написа:RockyBalboa написа:Няма да се стигне до това, ще му го счупят в някой спаринг.
Много време минава преди да те качат на ринга. 
да бе да по книга наистина минава много време при мен на 4тата тренировка ме качиха да играя срещу начинаещи оба4е
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Сря Фев 13, 2008 10:12 pm |
|
 |
Ferrari
Потребител
|
Аз също искам да тренирам бокс,обаче четох,че много се отслабвало от него.Истина ли е?Защото аз в момента се стремя да качвам мускулна маса и не искам да свалям килограми.
_________________ Ferrari F1 Team and Fitness
|
| Съб Фев 16, 2008 4:06 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Ferrari написа:Аз също искам да тренирам бокс,обаче четох,че много се отслабвало от него.Истина ли е?Защото аз в момента се стремя да качвам мускулна маса и не искам да свалям килограми.
Ами сваля се от бокса да, заради скачането на въже и изтощителните тренировки, ама това не означава че неможеш да станеш сдрав, нали си виждал Тайсън
|
| Съб Фев 16, 2008 6:14 pm |
|
 |
Ferrari
Потребител
|
Еми не знам,колебая се между бокс и класическа борба.А относно Тайсън,наистина си е здрав.
_________________ Ferrari F1 Team and Fitness
|
| Съб Фев 16, 2008 7:48 pm |
|
 |
guniteam
Потребител
|
ас искам да се запиша с бокс защотото искам да продалжа да вдигам тежести и да трупам мускулна маса обаче да я прилагам в нещо и мисля че бокса е подходящ
| Съб Фев 16, 2008 7:52 pm |
|
 |
|
|