Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Болка в ръката
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Болка в ръката 
В понеделник правих упражнения за бицепс (прав лост и чукове). Около 2 часа след тренировката се появи остра болка локализираща се от вътрешната страна на лакътната става. От тогава мога да си движа ръката доста ограничено, като днес вече почти не мога да я движа. Ако някой може да ми каже от какво може да е (дали е само от преумора или има и някакти разтягане ) ще съм искренно благодарен.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Болка в ръката 
buzz написа:
В понеделник правих упражнения за бицепс (прав лост и чукове). Около 2 часа след тренировката се появи остра болка локализираща се от вътрешната страна на лакътната става. От тогава мога да си движа ръката доста ограничено, като днес вече почти не мога да я движа. Ако някой може да ми каже от какво може да е (дали е само от преумора или има и някакти разтягане ) ще съм искренно благодарен.

Може и да е от преумора, ако не си правил като хората упражненията нищо чудно и разтегнато сухожилие да имаш, а може и да не е от упражненията, а от някъде другаде. Щом почети 2-ри ден неможеш да я движиш най-добре утиди на лекар Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
лекар задължително,да не стане по голяма беля не дай се боже.

Отговорете с цитат
Мнение  
Утре ще хидя да взема направление от личната лекарка. Мерси много Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
buzz написа:
Утре ще хидя да взема направление от личната лекарка. Мерси много Smile

Нямаш проблеми, нали за това сме тука Wink Айде успех утре, да но да не е нещо сериозно...

Отговорете с цитат
Мнение  
Имъл съм леко разтежение. Правих си едни компреси и се мазах три пъти с анестизол и днес болката почти я няма.

Отговорете с цитат
Мнение  
buzz написа:
Имъл съм леко разтежение. Правих си едни компреси и се мазах три пъти с анестизол и днес болката почти я няма.

Радваме се за тебе Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси, мерси Smile
Извинете ме, че ще пиша в тази тема, но не искам да спамвам с нова. Значи от месец имам следния проблем, имам апетит и то като на вълк, но като хапна малко ми става тежко на корема и имам чувство, че ако сложа още един залък в устата си ще повърна. Преди този проблем хапвах по 4-5 филий на ядене, като ядях 5-6 пъти на ден, а сега по 1-2 филий и ям 2-3 пъти на ден. Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен.
Благодаря ви предварително!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети