Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Болка в седалищните части?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Болка в седалищните части? 
Бягам,избягвам мазнините...сладкото доколкото мога и днес усетих болка в седалищните части (г*за Embarassed )
а там имам доста мазнина...смисъл да не би да отслабвам...защото когато направих 5 серии по 20 коремни преси корема ме болеше както сега ме болят седалищните части...смисъл болката е търпима(мн малка е)смисъл ако съм почнал да свалям килограми ще изпия 10 бири в петък(На рд съм Very Happy) МН ще се зарадваммм Wink щото донекъде целта ми е да стегна дупето...?А предложете начини да го стегна?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Болка в седалищните части? 
Фаворита® написа:
Бягам,избягвам мазнините...сладкото доколкото мога и днес усетих болка в седалищните части (г*за Embarassed )
а там имам доста мазнина...смисъл да не би да отслабвам...защото когато направих 5 серии по 20 коремни преси корема ме болеше както сега ме болят седалищните части...смисъл болката е търпима(мн малка е)смисъл ако съм почнал да свалям килограми ще изпия 10 бири в петък(На рд съм Very Happy) МН ще се зарадваммм Wink щото донекъде целта ми е да стегна дупето...?А предложете начини да го стегна?

Може да си претоварил с нещо седалищната си част, мен ми се е случвало около тази област да ми се прищъпят едно върху друго (нерви или кости) не съм сигурен и болката е сковаваща, не мога да се джива извесно време, все едно разтегнато сухожилие или нещо подобно, немога точно да го определя.

Отговорете с цитат
Мнение  
Да не си е най-обикновена мускулна треска Very Happy А начини вече предложихме в подобната тема :" Почти се оправих, остана само 1 проблемно място" - в "За отслабването"

Последната промяна е направена от maria на Чет Май 08, 2008 9:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
maria написа:
Да не си е най-обикновена мускулна треска Very Happy

Сега се сетих, че има многоковарни упражнения за крака и с малко повече килограми, после вървиш като What u think и те болят и седалищните части Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Или наскоро да си препивал адски зле и да си се сабуждал на другия ден Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
vankatamen написа:
Или наскоро да си препивал адски зле и да си се сабуждал на другия ден Rolling Eyes

каква е връзката с темата Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
vankatamen написа:

каква е връзката с темата Question

off/
Явно е бил в много весело настроение, когато го е написал.

Отговорете с цитат
Мнение  
мускулна треска в седалищните части се получава наи често от клекове с щанга
правиш ли пълен клек 99 на 100 на другия ден ще имаш мускулна треска там

Мнение  
MindDriver написа:
maria написа:

Сега се сетих, че има многоковарни упражнения за крака и с малко повече килограми, после вървиш като What u think и те болят и седалищните части Very Happy

Това е...правя упражнения за стомах и крака и да Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Фаворита® написа:
MindDriver написа:
maria написа:

Това е...правя упражнения за стомах и крака и да Very Happy

OK. Smile Свиква се и после не ти прави впечатление.

Отговорете с цитат
Мнение  
Миналата седмица (петък) неможех да си седна на седалищните части Sad Просто умирах от болка...обаче продължих да правя упражнението и сега нямам проблеми!Благодаря

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети