Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Болки в ръката
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Болки в ръката 
наче проблема ми е в това че ръцете ме болят
под лакътя и над китката имам предвид тази част костта(надявам се да сте ме разбрали)
болката се поевява като правя упражнения с правия лост като дигам в изправено положение и като удрям по боксовата круша
при останалите упражнения не ме боли
личната лекарка беше казала че се случва така да боли ръката и е трябвало някфи компреси да правя ... ( не съм правил още)
треньора ми каза да оставя лостовете и така направих но не се махна болката
преди няколко дена се хванах на 1на канадска и мн яко ме заболя тогава 5-10 мин ми беше изтръпнала ръката не можех да я дигам изобщо
и като отида в залата вече почва така да ти пречи болката като правя другите упражнения защото нали с ръцете ги правя
и така моля ви се( знам че само в църквата се моли Laughing но сега е изключение ) ако някой има идея от какво може да ми е проблема да пише
само искам да кажа че през месец някъде се усилва болката но сега е мн голяма даже не мога да правя нищо в залата от болката (сякаш нещо ме режи)

тренирам от 4 месеца 16г Laughing

видях че има подобна пусната тема но не можах да намеря съвет ... пускам отново

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: болки в ръката 
godfather написа:
наче проблема ми е в това че ръцете ме болят
под лакътя и над китката имам предвид тази част костта(надявам се да сте ме разбрали)
болката се поевява като правя упражнения с правия лост като дигам в изправено положение и като удрям по боксовата круша
при останалите упражнения не ме боли
личната лекарка беше казала че се случва така да боли ръката и е трябвало някфи компреси да правя ... ( не съм правил още)
треньора ми каза да оставя лостовете и така направих но не се махна болката
преди няколко дена се хванах на 1на канадска и мн яко ме заболя тогава 5-10 мин ми беше изтръпнала ръката не можех да я дигам изобщо
и като отида в залата вече почва така да ти пречи болката като правя другите упражнения защото нали с ръцете ги правя
и така моля ви се( знам че само в църквата се моли Laughing но сега е изключение ) ако някой има идея от какво може да ми е проблема да пише
само искам да кажа че през месец някъде се усилва болката но сега е мн голяма даже не мога да правя нищо в залата от болката (сякаш нещо ме режи)

тренирам от 4 месеца 16г Laughing

видях че има подобна пусната тема но не можах да намеря съвет ... пускам отново

Разтегнато сухожилие? Снимка на ръката правили ли са ти до сега? Някакви медикаменти лекарката предписала ли ти е? Подуване има ли? Да не някой нерф да се е прещипъл някъде?

Отговорете с цитат
Мнение  
не съм отивал на лекар преди като отидох лекарката ми каза че се случвало така да болят ръцете
но сега усещам че болката е бая голяма и нещо сякаш режи от вътре
няма подуване просто като почна да дигам ми става така мн гадно и не мога
просто усещам че трябва да отида при лекарката
но ако имаш съвет може да споделиш

ха гледам че и ти си от търговище Smile в коя зала тренираш ?

Отговорете с цитат
Мнение  
При неправилно техника болят ръцете, точно при тея упражнения. При канадската за да заякнеш такива болки са докато свикнеш.... та попринцип е нормално ако не играеш често, но все пак проблема може и да е по-сериозен.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
При неправилно техника болят ръцете, точно при тея упражнения. При канадската за да заякнеш такива болки са докато свикнеш.... та попринцип е нормално ако не играеш често, но все пак проблема може и да е по-сериозен.

Освен косултаций с лекари друго май не му остава...

Отговорете с цитат
Мнение  
ооо йеаа 3 седмици почивка дадох да ръцете си и съм като бомба със закъснител сега
управиха ми се ръцете Very Happy Smile Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами браво това е един вариант Smile Радвам се че си се оправил. Заключвам.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети