| Автор |
Съобщение |
shimmibg
Потребител
|
 Болки-креатин ?
Здравеите може би ще ви се стори малко наивен въпроса ми но все пак искам да попитам дали е възможно да имам болки в областта на 4ерния дроб които да са предизвикани от креатина които наскоро запо4нах и ако е така дали ще ми помогне Карзил.Благодаря предварително.
|
| Чет Сеп 27, 2007 4:06 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
хахх от креатина не мое да има6 болки поне познажам на 5 6 4овека които пият и и никои няма болки пук камоли и карзил да зима6 тои е за химия примерно с метан се пие карзил . Относно вси4ки добажки които се продават по магазините свободно вси4ки са минали през иследжания за безопасност
|
| Чет Сеп 27, 2007 6:04 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
zverozavar написа:хахх от креатина не мое да има6 болки поне познажам на 5 6 4овека които пият и и никои няма болки пук камоли и карзил да зима6 тои е за химия примерно с метан се пие карзил . Относно вси4ки добажки които се продават по магазините свободно вси4ки са минали през иследжания за безопасност
недей се смя толкова,защото резултата е 50 на 50 ...
аз познавам над 30 човека които взимат креатин и повече от половината имат болки ...
пича е трябвало да си купи креакулин - 10 пъти по-добър ефект - без болки ( лично изпитано е това което го казвам )
А и това че е удобрен от БФСА нищо не означава.
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Чет Сеп 27, 2007 7:29 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
пии го креатина с мед или някакъф подсладител.Може и с гейнер
|
| Чет Сеп 27, 2007 7:39 pm |
|
 |
shimmibg
Потребител
|
FitMax` написа:zverozavar написа:хахх от креатина не мое да има6 болки поне познажам на 5 6 4овека които пият и и никои няма болки пук камоли и карзил да зима6 тои е за химия примерно с метан се пие карзил . Относно вси4ки добажки които се продават по магазините свободно вси4ки са минали през иследжания за безопасност
аз познавам над 30 човека които взимат креатин и повече от половината имат болки ...
пича е трябвало да си купи креакулин - 10 пъти по-добър ефект - без болки ( лично изпитано е това което го казвам )
А и това че е удобрен от БФСА нищо не означава.
мерси брат4е ама как да ги стопирам тея болежки 4е ме притесняват ве4е
|
| Чет Сеп 27, 2007 9:44 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
shimmibg написа:FitMax` написа:zverozavar написа:хахх от креатина не мое да има6 болки поне познажам на 5 6 4овека които пият и и никои няма болки пук камоли и карзил да зима6 тои е за химия примерно с метан се пие карзил . Относно вси4ки добажки които се продават по магазините свободно вси4ки са минали през иследжания за безопасност
А и това че е удобрен от БФСА нищо не означава. мерси брат4е ама как да ги стопирам тея болежки 4е ме притесняват ве4е
казвали са ми че след като спреш креатина трябва да минат 1-2 месеца,и отсамосебе си ще мине...
зависи и от това дали ти се е образувал камък(защото и това е възможно) - тогава трябва време докъто го изпикаеш (така са ми казвали поне,де)
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Чет Сеп 27, 2007 9:52 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Първо камъни се образуват в бъбреците а не в черния дроб където се казва че има проблем. Второ черния дроб няма рецептори за болка. Обикновено става въпрос за обострена жлъчка. Състояние което може да се получи от хиляда други неща ( нервност, повечко кафе и т. н). Запомнете най - после, че сърце и дроб не могат да ви болят. Все едно да кажете, че ви боли косъм.
|
| Пет Сеп 28, 2007 9:45 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
|
| Пет Сеп 28, 2007 10:25 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: Болки-креатин ?
shimmibg написа:Здравеите може би ще ви се стори малко наивен въпроса ми но все пак искам да попитам дали е възможно да имам болки в областта на 4ерния дроб които да са предизвикани от креатина които наскоро запо4нах и ако е така дали ще ми помогне Карзил.Благодаря предварително.
Няма не възможни неща , може и да е от креатина.
|
| Пет Сеп 28, 2007 10:52 am |
|
 |
elfigor
|
|
| Съб Сеп 29, 2007 8:55 am |
|
 |
shimmibg
Потребител
|
ФИТНЕС БГ написа:Първо камъни се образуват в бъбреците а не в черния дроб където се казва че има проблем. Второ черния дроб няма рецептори за болка. Обикновено става въпрос за обострена жлъчка. Състояние което може да се получи от хиляда други неща ( нервност, повечко кафе и т. н). Запомнете най - после, че сърце и дроб не могат да ви болят. Все едно да кажете, че ви боли косъм.
ok благодаря успокояващо инфо!!!
|
| Съб Сеп 29, 2007 2:46 pm |
|
 |
SoLdIeR
Потребител
|
ФИТНЕС БГ написа:Първо камъни се образуват в бъбреците а не в черния дроб където се казва че има проблем. Второ черния дроб няма рецептори за болка. Обикновено става въпрос за обострена жлъчка. Състояние което може да се получи от хиляда други неща ( нервност, повечко кафе и т. н). Запомнете най - после, че сърце и дроб не могат да ви болят. Все едно да кажете, че ви боли косъм.
в жлъчката има камъни също
и аз мисля 4е е точно от креатина тая болка,за6тото аз пред 3-4 месеца имах 2 бъбречни кризи след което ми откриха камък,но за щастие беше по-малък и само за 2 дена успях да го искарам...а бях зимал креатин 2 месеца  спрях го пих си само протеин и гейнър и да чукаме на дърво засега нямам проблеми!
така,че според мене креатина е най-вредната добавка
|
| Чет Окт 04, 2007 9:17 am |
|
 |
MaPmuH
Потребител
|
Пич най-добре отиди на лекар ,защото тук имам чувството че те объркаха още-повече отколкото преди да напишеш темата...
|
| Чет Окт 04, 2007 10:13 am |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
MaPmuH написа:Пич най-добре отиди на лекар ,защото тук имам чувството че те объркаха още-повече отколкото преди да напишеш темата...
Съгласен съм това е форум за фитнес, а не за лекари, може да има компетентни, но е добре да те види някой истински лекар. Неслучайно се учи много години медицина.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Чет Окт 04, 2007 12:49 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Хайде пък сега лекар, там ако стане нещо ще намерим повод за сбирка на форума.
|
| Чет Окт 04, 2007 7:51 pm |
|
 |
|
|