Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Болки-креатин ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Болки-креатин ? 
Здравеите може би ще ви се стори малко наивен въпроса ми но все пак искам да попитам дали е възможно да имам болки в областта на 4ерния дроб които да са предизвикани от креатина които наскоро запо4нах и ако е така дали ще ми помогне Карзил.Благодаря предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
хахх от креатина не мое да има6 болки поне познажам на 5 6 4овека които пият и и никои няма болки пук камоли и карзил да зима6 тои е за химия примерно с метан се пие карзил . Относно вси4ки добажки които се продават по магазините свободно вси4ки са минали през иследжания за безопасност

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
хахх от креатина не мое да има6 болки поне познажам на 5 6 4овека които пият и и никои няма болки пук камоли и карзил да зима6 тои е за химия примерно с метан се пие карзил . Относно вси4ки добажки които се продават по магазините свободно вси4ки са минали през иследжания за безопасност

недей се смя толкова,защото резултата е 50 на 50 ...
аз познавам над 30 човека които взимат креатин и повече от половината имат болки ... Wink

пича е трябвало да си купи креакулин - 10 пъти по-добър ефект - без болки ( лично изпитано е това което го казвам )

А и това че е удобрен от БФСА нищо не означава.

Мнение  
пии го креатина с мед или някакъф подсладител.Може и с гейнер

Отговорете с цитат
Мнение  
FitMax` написа:
zverozavar написа:

аз познавам над 30 човека които взимат креатин и повече от половината имат болки ... Wink

пича е трябвало да си купи креакулин - 10 пъти по-добър ефект - без болки ( лично изпитано е това което го казвам )

мерси брат4е ама как да ги стопирам тея болежки 4е ме притесняват ве4е

Отговорете с цитат
Мнение  
shimmibg написа:
FitMax` написа:
zverozavar написа:

мерси брат4е ама как да ги стопирам тея болежки 4е ме притесняват ве4е

казвали са ми че след като спреш креатина трябва да минат 1-2 месеца,и отсамосебе си ще мине...
зависи и от това дали ти се е образувал камък(защото и това е възможно) - тогава трябва време докъто го изпикаеш (така са ми казвали поне,де)

Мнение  
Първо камъни се образуват в бъбреците а не в черния дроб където се казва че има проблем. Второ черния дроб няма рецептори за болка. Обикновено става въпрос за обострена жлъчка. Състояние което може да се получи от хиляда други неща ( нервност, повечко кафе и т. н). Запомнете най - после, че сърце и дроб не могат да ви болят. Все едно да кажете, че ви боли косъм.

Отговорете с цитат
Мнение  
маи бях праж Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Re: Болки-креатин ? 
shimmibg написа:
Здравеите може би ще ви се стори малко наивен въпроса ми но все пак искам да попитам дали е възможно да имам болки в областта на 4ерния дроб които да са предизвикани от креатина които наскоро запо4нах и ако е така дали ще ми помогне Карзил.Благодаря предварително.

Няма не възможни неща , може и да е от креатина.

Отговорете с цитат
Мнение  
Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Първо камъни се образуват в бъбреците а не в черния дроб където се казва че има проблем. Второ черния дроб няма рецептори за болка. Обикновено става въпрос за обострена жлъчка. Състояние което може да се получи от хиляда други неща ( нервност, повечко кафе и т. н). Запомнете най - после, че сърце и дроб не могат да ви болят. Все едно да кажете, че ви боли косъм.
ok благодаря успокояващо инфо!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:

в жлъчката има камъни също Wink
и аз мисля 4е е точно от креатина тая болка,за6тото аз пред 3-4 месеца имах 2 бъбречни кризи след което ми откриха камък,но за щастие беше по-малък и само за 2 дена успях да го искарам...а бях зимал креатин 2 месеца Wink спрях го пих си само протеин и гейнър и да чукаме на дърво засега нямам проблеми!
така,че според мене креатина е най-вредната добавка Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Пич най-добре отиди на лекар ,защото тук имам чувството че те объркаха още-повече отколкото преди да напишеш темата...

Отговорете с цитат
Мнение  
MaPmuH написа:
Пич най-добре отиди на лекар ,защото тук имам чувството че те объркаха още-повече отколкото преди да напишеш темата...

Съгласен съм това е форум за фитнес, а не за лекари, може да има компетентни, но е добре да те види някой истински лекар. Неслучайно се учи много години медицина.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Хайде пък сега лекар, там ако стане нещо ще намерим повод за сбирка на форума. Crying or Very sad Crying or Very sad

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети