Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 4
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Бягане
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
zob40 написа:
RockyBalboa написа:
zob40 написа:
wizzard написа:
тъи като темата е бягане искам да питам пло4ки прават ли се от бягане?
Laughing Laughing от бягане нищо не става е да краката ти стават малко релефни и нищто друго когато бяга6 изгаря6 70% мускол и 30% мазнина натоварват се сухужилията и тн това е излишен стрес за вашето тяло

я кажи тогава от какво се правят плочки защотот мисля че това което каза е грешно
пло4ки се правят с коремни преси мн са упр да не ги изброявам но бягането не е 1 от тях

мм добре обаче си представи че някои има мазнини около корема и прави упражнения за корем, мога да те уверя че ако не бяга никога няма да види плочките си... (ще ги има но какво от това след като не се виждат)

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
zob40 написа:
RockyBalboa написа:
zob40 написа:
wizzard написа:
тъи като темата е бягане искам да питам пло4ки прават ли се от бягане?
Laughing Laughing от бягане нищо не става е да краката ти стават малко релефни и нищто друго когато бяга6 изгаря6 70% мускол и 30% мазнина натоварват се сухужилията и тн това е излишен стрес за вашето тяло

я кажи тогава от какво се правят плочки защотот мисля че това което каза е грешно
пло4ки се правят с коремни преси мн са упр да не ги изброявам но бягането не е 1 от тях

мм добре обаче си представи че някои има мазнини около корема и прави упражнения за корем, мога да те уверя че ако не бяга никога няма да види плочките си... (ще ги има но какво от това след като не се виждат)
е да

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
искам да попитам 20-25 минути бягане на ден достатъчно ли е?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
малко е,но ако не можеш да издържаш,може да го комбинираш с ходене и постепенно да увеличаваш бягането и да намаляваш ходенето,но трябва да е поне 40мин.

Отговорете с цитат
Мнение  
много пъти като тичам ми става лошо и ми пада кръвното.аз понякога правя така сутрин и вечер по 20 минути,това са около 4 км с мойто темпо,ама за сега повече не мога

Отговорете с цитат
Мнение  
djidjito_ уместно ли е да попитам какво не харесваш в тялото си в момента и какво целиш да постигнеш с него?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
по темата: Поради болките и умората в краката на мен лично ми е трудничко да бягам продължително време и без почивки. Загубена кауза ли е да бягам бавно и спокойничко, но по-продължително време и с чести почивки с бързо ходене?

Отговорете с цитат
Мнение  
Judith написа:
по темата: Поради болките и умората в краката на мен лично ми е трудничко да бягам продължително време и без почивки. Загубена кауза ли е да бягам бавно и спокойничко, но по-продължително време и с чести почивки с бързо ходене?

може и само да ходиш,но трябва да поддържаш пулс 130 у/м

Отговорете с цитат
Мнение Re: Бягане 
djidjito_ написа:
iskam da popitam ot bqganeto otslabvali se?ti4am redovno po 6 km na den i ne sam svalila nito edin kilogram Sad

Земи пиши на кирилица! Evil or Very Mad

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
Judith написа:

може и само да ходиш,но трябва да поддържаш пулс 130 у/м

т.е все едно бързам да не закъснея за някъде Wink Добре, мерси, ще се постарая, но и ще потичвам от време на време. Тук във Варна правят сега много приятна крайморска алея, така че времето е пред мен Smile

Отговорете с цитат
Мнение :D 
Такаааа ето ме и мен. Искам да попитам за интервалното бягане. Предишния ми треньор ми казваше че е хубаво да се тича на интервали например 5 минути много бързо после 2 минути ходене пеша и така колкото може повече. Има ли истина в това или трябва да си тичам с умерено темпо? Благодаря предварително за отговора Ya winkles

nin4eto написа:
Такаааа ето ме и мен. Искам да попитам за интервалното бягане. Предишния ми треньор ми казваше че е хубаво да се тича на интервали например 5 минути много бързо после 2 минути ходене пеша и така колкото може повече. Има ли истина в това или трябва да си тичам с умерено темпо? Благодаря предварително за отговора Ya winkles

Хубаво е да започваш от най-ниско към най-високо ниво на бягане. Примерно започваш с бавно ходене известно време и така постепенно овеличаваш оборотите до бързо тичане и обратното, когато тръгнеш да спираш намаляй постепенно към началното положение. (ако неможеш натискаш бутона за аварийно спиране Wink)

Отговорете с цитат
Мнение Re: :D 
nin4eto написа:

можеш да правиш фартлек

Мнение  
Не забравяйте, че най - важно при кардио упражненията е пулса. 120/140 удара в минута. Не го завишавайте много, че ако сте и на диета може да стане неприятно(сърцебиене и т.н.) Wink

Мнение  
По хубавите пътеки за бягане имат различни програми. И Fat burning програмата се процедира имено така. Но и втова с пулса има голяма истина, т.е ако решиш да се придържаш и към двата съвета бягаш с високо темпо до получаване на учестен пулс задържаш на това ниво около 1 минута и преминаваш към спокоино темпо до нормализиране на пулса.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 4
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети