| Автор |
Съобщение |
djidjito_
Потребител
|
 Бягане
iskam da popitam ot bqganeto otslabvali se?ti4am redovno po 6 km na den i ne sam svalila nito edin kilogram
|
| Пон Сеп 03, 2007 11:30 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
scorpion
Потребител
|
 Re: bqgane
djidjito_ написа:iskam da popitam ot bqganeto otslabvali se?ti4am redovno po 6 km na den i ne sam svalila nito edin kilogram 
Хммм... и аз бях така,но след като включих л-карнитина 2 пъти на ден и всеки ден се храня по 5 пъти на ден само с месо,плодове и зеленчуци килограмите се топят скоростно.Така че продължавай да бягаш до 6 пъти на седмица(давай си 1-2 дена почивка-нужна е за въстановяване на мускулите и организма)и ако включиш и л-карнитина ще видиш,че резултат ще има.УСПЕХ
|
| Пон Сеп 03, 2007 12:05 pm |
|
 |
djidjito_
Потребител
|
az piq L-karnitin i to redovno i pak ni6to ne stava.sega izkam da vklu4a i efedrin no ne moga da si namerq
|
| Пон Сеп 03, 2007 1:36 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
Само с бягане не се отслабва, нито само с добавки, нито само с хранене. Отслабва се и с 3те заедно!
|
| Пон Сеп 03, 2007 2:41 pm |
|
 |
djidjito_
Потребител
|
mhm.napalno mi e qsno vie kakvo si mislete znaete li ot kolko vreme se zanimavam s fitnes.non stop sam na dieta,bqgam vseki den hoda na fitnes 3-4 pati v sedmicata vzimam hap4eta gluposti ama ne6to mai na6ta da otslabvam ama ko da se pravi ne 4e sam debela.55 kg sam pri rast 175 no iskam da sam 50 kg
|
| Пон Сеп 03, 2007 3:10 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
djidjito_ написа:mhm.napalno mi e qsno vie kakvo si mislete znaete li ot kolko vreme se zanimavam s fitnes.non stop sam na dieta,bqgam vseki den hoda na fitnes 3-4 pati v sedmicata vzimam hap4eta gluposti ama ne6to mai na6ta da otslabvam ama ko da se pravi ne 4e sam debela.55 kg sam pri rast 175 no iskam da sam 50 kg
А защо не 40??
Килограмите ти и сега са ти малко за ръста.. Нищо чудно, че не сваляш  човешкият организъм е много интелигентна система ( и слава богу, че не за всички хора може да се каже това) и за разлика от тебе неговата основна задача е здравето и самосъхранението.. При тегло под нормата се отключват редица хормонални и др. заболявания и за да се предпази от тях, т.е. от нездравословно ниските килограми, които могат да ги отключат в него се задействат редица процеси (не ми се обясняват подробно), които водят до забавяне на метаболизма и по този начин той се съпротивлява на вредата, която ти искаш да му причиниш...
Но срещу глупостта за сега няма измислено хапче и понякога човек успява сам, с много усилия, понякога даже дава и пари, за да си навреди..
А сега ще ти отговоря и на въпроса- можеш да отслабнеш още, ако направиш драстична промяна- да намалиш още калориите, да увеличиш тренировките, да спреш солта и да увеличиш водата до 3- 4 л. дневно.
Имаш информацията- сама решаваш.. Решавай умно, защото ще получиш това, което заслужаваш..
_________________ VAE VICTIS
|
| Пон Сеп 03, 2007 4:56 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
djidjito_ написа:mhm.napalno mi e qsno vie kakvo si mislete znaete li ot kolko vreme se zanimavam s fitnes.non stop sam na dieta,bqgam vseki den hoda na fitnes 3-4 pati v sedmicata vzimam hap4eta gluposti ama ne6to mai na6ta da otslabvam ama ko da se pravi ne 4e sam debela.55 kg sam pri rast 175 no iskam da sam 50 kg
Ами,мила, напълно те разбирам,защото и аз имам същия проблем само където трябва да сваля 3-пъти повече от теб,а при ръст 175 и 55 кг изобщо има ли какво да сваляш?Понеже аз не мисля,в такъв смисъл че познавам момичета които са 170 см и са 55 кг и изобщо нямат какво да свалят просто им трябва малко мускул,но разбира се ти си знаеш.Но има и нещо друго,аз през изминалата 1 година всеки ден правех едни и същи тренировки и се храних по един и същи начин и резултата---НУЛЕВ,а преди 2 седмици се свързах в този форум с GEART(човека на който дължа ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за успехите които сега постигам)та той ми състави нещо като изцяло нова програма на хранене,добавки и тренировки и сега килата се топят видимо....та мисълта ми беше,че може би и ти се нуждаеш от промяна в начина си на хранене,тренировките и знам ли....тия диети просто ги зарежи няма смисъл от тях-----човек не се храни спрямо някакъв етикет а спрямо нуждите си...Давай почивки на тялото си,време за възстановяване и рязтягане на мускулите си,ако не си пробвала разделно хранене може да го пробваш--на мен ми харесва и ми помага много....и за край прочетох доста статийки за този ефедрин и на мен не ми хресаха особено отзивите за него-във този сайт има статийки за него с положителните му и отрицателни качества---прочети ги пак ...помисли,но както GEART се изрази'' Само с бягане не се отслабва, нито само с добавки, нито само с хранене. Отслабва се и с 3те заедно!'' Пожелавам ти отново УСПЕХ
|
| Пон Сеп 03, 2007 4:58 pm |
|
 |
djidjito_
Потребител
|
не че сам дебела но имам хранитело разтроиство и затова палнея не мога да се контролирам в храненето
|
| Пон Сеп 03, 2007 5:35 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Explode пуснах на пазара продукт които позволява на хора не можещи да сдържат апетита си да оптимизират храненето си . При това продукта е от натурални съставки и не е на принципа на изкуствено подтискане на апетита.
Body Fibro Fuel (Боди Фибро Фюел)
|
| Пон Сеп 03, 2007 7:04 pm |
|
 |
djidjito_
Потребител
|
мерси много че ми каза този продукт ще си го купя задължително и не е скъп дано да ми помогне
|
| Вто Сеп 04, 2007 7:33 am |
|
 |
wizzard
|
тъи като темата е бягане искам да питам пло4ки прават ли се от бягане?
|
| Сря Окт 24, 2007 10:19 pm |
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
wizzard написа:тъи като темата е бягане искам да питам пло4ки прават ли се от бягане?  от бягане нищо не става е да краката ти стават малко релефни и нищто друго когато бяга6 изгаря6 70% мускол и 30% мазнина натоварват се сухужилията и тн това е излишен стрес за вашето тяло
............||..............
.........../ \.............
.............................
|
| Пет Ное 02, 2007 1:40 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
бих искал да ви представя един материал, който мисля че е точно по темата http://vbox7.com/play:926da973 колкото и да е тъжно, е истина
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Пет Ное 02, 2007 3:08 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
zob40 написа:wizzard написа:тъи като темата е бягане искам да питам пло4ки прават ли се от бягане? от бягане нищо не става е да краката ти стават малко релефни и нищто друго когато бяга6 изгаря6 70% мускол и 30% мазнина натоварват се сухужилията и тн това е излишен стрес за вашето тяло
я кажи тогава от какво се правят плочки защотот мисля че това което каза е грешно
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Ное 02, 2007 3:24 pm |
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
RockyBalboa написа:zob40 написа:wizzard написа:тъи като темата е бягане искам да питам пло4ки прават ли се от бягане? от бягане нищо не става е да краката ти стават малко релефни и нищто друго когато бяга6 изгаря6 70% мускол и 30% мазнина натоварват се сухужилията и тн това е излишен стрес за вашето тяло
я кажи тогава от какво се правят плочки защотот мисля че това което каза е грешно
пло4ки се правят с коремни преси мн са упр да не ги изброявам но бягането не е 1 от тях
............||..............
.........../ \.............
.............................
|
| Пет Ное 02, 2007 4:37 pm |
|
 |
|
|