Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕ!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕ! 
Здравейте аз тренирам волейбол висок съм 176 и 58кг. На 15 години съм искам да израста на висо4ина и маса ,но програмата ми е наистина много натоварена - 9:00-тренировка 11:00 се прибирам след това в 2:00 пак тренировка и 4увствам умора ,а сега като по4на у4илище още пове4е. Казаха ми 4е така никога не мога да ка4а маса без някакви хранителни добавки. Нямам възможност да ям отбрани неща. Посъветваха ме да взимам ELBUTAMIN+PRO MASS.
дали това е уда4но за ка4ване на ръст и маса ? Моля да ми отговорят хора които наистина разбират от тези неща,защото съм се наслушал на разбира4и.
Вярно ли е 4е ако пия метан ираствам по бързо? не ми се иска да пробвам защото ми е мил 4ерният дроб...
Дали е уда4но да взимам ELBUTAMIN Разправят 4е вдигал ръстта

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ти си на 15. Най-вероятно още ще растеш, така или иначе с добавки не можеш да станеш по-висок. Каква е тая двойна тренировка в един ден? само един ден ли тренираш ? какво тренираш? как тренираш?
За добавките не мога да кажа нищо не съм копметентен

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Не знам каъв е този препарат ели добавка бутамин. Гейнерите от какъвто е тип PRO MASS с нищо не могат да способстват за израстването на височина също важи и за метандиенона. Прав си че може да увредиш черния си дроб (това важи с пълна сила за всички орални стероиди) . Макар че хепатопротекторите са ви зобилие на пазара. Растеж на височин можеш да имаш ( при отворена епифиза) само от растежен хормон или релейзинг фактори. Хранителна добавка която стимулира ротделянето на растежен хормон е L-arginin piroglutamat Lizin . Л-тирозина също влия вурху секрецията GH.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз не бих се надявал да порастнана ръст с добавки, пък било то и медикаменти. Просто не става. Преди мен колегата ти обясни защо. А наистина маса дори с добавки, при вашите тренировки много трудно ще качиш, защотоо там се натоварваш прекалено много и няма как да не гориш. Или махни едното или забрави фитнеса с цел маса Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
Ти си на 15. Най-вероятно още ще растеш, така или иначе с добавки не можеш да станеш по-висок. Каква е тая двойна тренировка в един ден? само един ден ли тренираш ? какво тренираш? как тренираш?
За добавките не мога да кажа нищо не съм копметентен

По принцип тренираме 5 дена в седмицата по 2 пъти на ден. Когато по4не даскалото тренираме 1-път зависи коя смяна съм. Сега тренировките са следните : 9:00 на плажа бягане около 1 4ас. след това отскоци на пясъка и после разтягаме. Следобедната тренировка е във фитнеса. Когато запо4не състезателният период тренираме пове4е волейболни умения но натоварването е голямо .Ако някои знае какво е най-уда4но да взимам за моите нужди.
Нещо по то4но

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
По принцип тренираме 5 дена в седмицата по 2 пъти на ден. Когато по4не даскалото тренираме 1-път зависи коя смяна съм. Сега тренировките са следните : 9:00 на плажа бягане около 1 4ас. след това отскоци на пясъка и после разтягаме. Следобедната тренировка е във фитнеса. Когато запо4не състезателният период тренираме пове4е волейболни умения но натоварването е голямо .Ако някои знае какво е най-уда4но да взимам за моите нужди.
Нещо по то4но

Много голямо натоварване имаш с тези тренировки.. Повече хранене е моят съвет... яж повече пилешко, ориз, картофи, на няколко пъти на ден(между 5 и 7 пъти). Може да си земеш за маса някакъв гейнър - на Оптимум Serious Mass не е никак зле.. За растежа на височина нямам идея..Но мисля, че с повече хранения ще успееш да качиш поне малко маса въпреки тежките тренировки. Wink

Отговорете с цитат
Мнение Re: ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕ! 
Boqn написа:
Здравейте аз тренирам волейбол висок съм 176 и 58кг. На 15 години съм искам да израста на висо4ина и маса ,но програмата ми е наистина много натоварена - 9:00-тренировка 11:00 се прибирам след това в 2:00 пак тренировка и 4увствам умора ,а сега като по4на у4илище още пове4е. Казаха ми 4е така никога не мога да ка4а маса без някакви хранителни добавки. Нямам възможност да ям отбрани неща. Посъветваха ме да взимам ELBUTAMIN+PRO MASS.
дали това е уда4но за ка4ване на ръст и маса ? Моля да ми отговорят хора които наистина разбират от тези неща,защото съм се наслушал на разбира4и.
Вярно ли е 4е ако пия метан ираствам по бързо? не ми се иска да пробвам защото ми е мил 4ерният дроб...
Дали е уда4но да взимам ELBUTAMIN Разправят 4е вдигал ръстта

Аз няма да ти говоря като разбирач,а като човек който е висок 192 см Wink

1.височина и маса на едно е като магаре и космос! - не става! Laughing какво ли не съм пробвал и не става... колкото по дълъг ставаш толкова по-отслабваш (визуално разбира се - защото кантара отчита промяна)
2.щом не можеш да се храниш правилно пий добавки - те обаче, при тези тренировки ще ти стигнат само да те възстановяват...(а не да надграждат както искаш ти)
3.от метана не израстваш бързо,а се подуваш бързо,а след това като го спреш също толкова бързо ще спаднеш,а резултата ще бъде само едно коремче което определено ще пречи на твоя любим волейбол Wink
4.хората си слагат къде къде по-силни препарати и не растат,а тоя елблутамин не знам как ще ти помогне да пораснеш...(нямам никаква информациа за този продукт и не съм запознат)
5.търпение - имаш още мнооооооооого време да растеш
6.спортове като волейбола и баскетбола изискват да си лек и пъргав,а не 110 кила глиган който като скочи и падне ще разтрепери стъклата на салона Laughing

моя съвет:силовите спортове не вървят със спортове в които се търси издражливост - избери или волейбола или фитнеса - не може всичко в тоя живот ...
Дано съм ти бил полезен Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ае мен щом като тренираш волейбол за кфо ти е тая маса.ако качиш някое друго кило после как ше скачaш.Пак нз аз не сам видял нито един масивен волейболист.Си4ки са слаби и жилави.и аз като фитмакс сам вискок 192-3 и преди сащо тренирах волейбол.Ся сам 85 кг оба4е излгеждам слаб.

Отговорете с цитат
Мнение  
Пи4ове на мен ми е позволено да ка4вам ,аз съм Либеро Wink И все пак играя на този пост именно защото не израстнах и другите са над мен. Сега тренера ми каза да си зема креатин за енергия но незнам дали трябва...Ако има нещо по добро

Отговорете с цитат
Мнение  
Boqn написа:
Пи4ове на мен ми е позволено да ка4вам ,аз съм Либеро Wink И все пак играя на този пост именно защото не израстнах и другите са над мен. Сега тренера ми каза да си зема креатин за енергия но незнам дали трябва...Ако има нещо по добро

предполагам едва ли ще дадеш пари пове4е от 40 лв за протеин,така 4е по добре си земи 1 кг пиле6ко,и го изяж и ше има пове4е ефект отколкото некоя кофи4ка протеини за 6,80 Wink
ина4е креатин ако толкова нема6 сила земи си Wink не е мн полезен,но като го пие6 пии и мн вода за да помага6 на бъбреците за6тото мн ги натоварва!

Отговорете с цитат
Мнение  
SoLdIeR написа:

предполагам едва ли ще дадеш пари пове4е от 40 лв за протеин,така 4е по добре си земи 1 кг пиле6ко,и го изяж и ше има пове4е ефект отколкото некоя кофи4ка протеини за 6,80 Wink

Глупости... Същата работа е...
Arrow В 1 кг пилешко има 200- 220 гр протеин..
За 6.8 лв можеш да си вземеш пак същото количество суроватъчен протеин..
Ама пиле все да се яде втръсва, пък протеините са обогатени и други съставки- специално подбрани за трениращи...

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети