Boqn написа:
Здравейте аз тренирам волейбол висок съм 176 и 58кг. На 15 години съм искам да израста на висо4ина и маса ,но програмата ми е наистина много натоварена - 9:00-тренировка 11:00 се прибирам след това в 2:00 пак тренировка и 4увствам умора ,а сега като по4на у4илище още пове4е. Казаха ми 4е така никога не мога да ка4а маса без някакви хранителни добавки. Нямам възможност да ям отбрани неща. Посъветваха ме да взимам ELBUTAMIN+PRO MASS.
дали това е уда4но за ка4ване на ръст и маса ? Моля да ми отговорят хора които наистина разбират от тези неща,защото съм се наслушал на разбира4и.
Вярно ли е 4е ако пия метан ираствам по бързо? не ми се иска да пробвам защото ми е мил 4ерният дроб...
Дали е уда4но да взимам ELBUTAMIN Разправят 4е вдигал ръстта
Аз няма да ти говоря като разбирач,а като човек който е висок 192 см
1.височина и маса на едно е като магаре и космос! - не става!

какво ли не съм пробвал и не става... колкото по дълъг ставаш толкова по-отслабваш (визуално разбира се - защото кантара отчита промяна)
2.щом не можеш да се храниш правилно пий добавки - те обаче, при тези тренировки ще ти стигнат само да те възстановяват...(а не да надграждат както искаш ти)
3.от метана не израстваш бързо,а се подуваш бързо,а след това като го спреш също толкова бързо ще спаднеш,а резултата ще бъде само едно коремче което определено ще пречи на твоя любим волейбол
4.хората си слагат къде къде по-силни препарати и не растат,а тоя елблутамин не знам как ще ти помогне да пораснеш...(нямам никаква информациа за този продукт и не съм запознат)
5.търпение - имаш още мнооооооооого време да растеш
6.спортове като волейбола и баскетбола изискват да си лек и пъргав,а не 110 кила глиган който като скочи и падне ще разтрепери стъклата на салона
моя съвет:силовите спортове не вървят със спортове в които се търси издражливост - избери или волейбола или фитнеса - не може всичко в тоя живот ...
Дано съм ти бил полезен